Įkraunama...
Įkraunama...

23-jie Onko namučiai

QUOTE(Japoniene @ 2010 02 18, 11:07)
Aišku, bet daktarui ...tiesiai.... nu pagal tarybinius ir deja šiuolaikinius standartus.
Galima į AŽ. Jeigu kas žinot.

pasilaikykit sau tuos pinigus, aparatas tas pats visiems ar 1oo ar 5oo duosit, manot pinigai padeda pasveikti, padaro KT, gydytojas sumatuoja, paskui to gydytojo asmeniskai as net nemaciau tas tris savaites, na man ir aisku nebuvo jokiu pasaliniu efektu, po gydymo spinduliniu grizau pas saviske hematologe, siaip galiu pasakyt jokiu pinigu niekam nedaviau, bo neturejau, savo alga padedavau graziai vaistui, kurio nekompensuoja, bet jis ieina i schema, tad turi dasipirkt, auklei ir buteliams fiziologinio, nes gydziausi dienos stacionare, kas vaiksto zino, kad reikia damoket, kadangi pas man viso 6 bonkos vienam kursui ir 7 pavadinimu vaistai, tai kaskart po 1oo palikdavau vaistinej, va algos ir neber budavo 4u.gif

Siaip darykit, kaip ismanot, mane siutina tai, kad mes patys iskraipom sistema, paskui stebimes, kad be pakisos gydytojai nieko nedaro 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Deganti: 18 vasario 2010 - 12:30
ačiū, merginos už atsakymus. smile.gif šiandien jau tėčiui geriau , blogiausia , kad beveik nieko jis nevalgė tas dienas , bet manau jau susitvarkys viskas.

pritariu , deganti ,mes patys iškraipom tą sistemą duodami visokias pakišas , kartą ir aš daviau , tai man gydytojas pasakė: manai kitaip gydyčiau jei neduotai ? tų pinigų jums dar prireiks . tai ir neduodu jau . o tų pinigų iš tikrųjų reikia daug , mano tėčio kepenys netoleruoja chemijos , tai tenka pirkti labai brangius nekompensuojamus vaistus joms atstatyti iki kito kurso.
Atsakyti
Ačiu už atsakymus, tikrai nesiveslsiu į diskusijas apie sistemos iškraipymą, mano seneliai (būtent tėvo tėvai) abu buvo daktarai ir buvo iš tų kurie neėmė jokių vokelių ir dovanėlių. Taigi aš žinau kas yra gydytojas pagal pašaukimą, bet.... deja ta sistema jau iškraipyta ir kai eina klausimas apie artimo žmogaus sveikatą, kažkaip tie isitikinimai pradingsta.... gal ir deja, bet.... nu gal nevisiems, pas mane, mano mamą taip yra. Niekas nesiruošia milijonų kišti daktarams, nes tiek ir neturim, bet kažkokį padėkos ženklą norėtusi, o va persistengti nesinori, todėl ir paklausiau.
Atsakyti
Ugninei - S T I P R Y B E S...

Japoniene, parasiau AZ.
Atsakyti
na mes jau irgi po vizito pas Boguševičių. antradienį operuos. guziukas neišplitęs niekur, tai tik jį atrodo pašalins, atrodo kad pigiai išsisuksim šįkart. va ką reiškia - laiku susigriebt doh.gif oi kaip džiaugiuosi...
Atsakyti
Sveikos mergaites 4u.gif Senai cia bebuvau uzklydus, o siandien lyg kazko tempiama paziurejau. Ir turiu ka parasyti, as del Ugnines, klausete ar yra buve kam del kojyciu. Nezinau ar cia tas pat, bet man per sepsi ( buvo du vienas po kito) buvo sunyke visi raumenys ( tada ant lovos isgulejau 2 men), visiskai nevaiksiojau, tiesiog nelaike kojos, linko per kelius, bet skausmo rodos nebuvo. Tuo pat metu ir su plauciais kazkas nutiko, ten kaupesi vandenys, sutriko kvepavimas, atsiduriau reanimacijos.....Raumenys taip buvo sunyke, kad ne tik koju, bet ir ranku, negalejau nieko nulaikyti, uzsisegti sagu ar uztrauktuka. Daug reikejo dirbti kol viskas atsistate, bet gydymo metu kazkaip nieko nedare, tiesa buvo iskviete del manksteles, bet man nieko nesigavo. Kaip pasitaise sveikatele ir isleido namo( tuo metu visiskai nevaiksciojau), labai su savim kovojau, per jega dariau, labai mazais zingsneliais viskas atsistate gal per pusmeti, o sunyko per savaite doh.gif
Nezinau kuom galeciau padeti smile.gif tiesiog norejau suteikti vilti smile.gif Viskas turi buti gerai
Stiprybes tau , Ugnine , dideles wub.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif na kaip zadejau pranesu naujienas ax.gif zodziu anyta vakar vaziavo i klp pas Jurguti jaunesnyji tai jis ten gerai ja pavarinejo rekejo is dvieju kart vaziuot i klp is silutes <apie60kl>pirma kat atvaziavo tai tipo pasake per anksti atvaziavai dabar negaliu priimt nors buvo susitare tai teko gryst i namus ir vaziuot antra kart na anyta pasibaisejo juo kad taip zmones siuntineja doh.gif na bet ziniu siokiu tokiu pasake sake letine jai leokemija pereinanti umine unsure.gif na bet dabar dar nieko negali padaryt reik laukt kol ten tie sukils iki 20 vakar jau buvo 18 zodziu ant dienu kyla doh.gif tai anyta pasibaisejus Jurguciu vaziuos ryt i vln doh.gif aiskinau kad gali daktara pakeist klp o ji isitikinusi kad vln ta ligonine geresne butent okologinem ligom sergantiem visa <kaip supratau> tai ten ir vaziuos g.gif kazi ar iseis kas nors gero is to tik vel jauciu kankin ims is kaulu ciulpu meginius vel badys per nauja doh.gif o jai tai dar sunkei pasiema kaulu ciulpu skystis nes kaip supratau ten pas ja mazai jo tera doh.gif tai va tokios naujienos 4u.gif prasinesim kaip ten vln jai seksis 4u.gif
Atsakyti
Labas vakarėlis,

ČIA galite paskaityti apie parodą, kuriai mūsų Rasų Lanka ruošėsi 4u.gif . Buvau atidaryme, tai paliko labai gerą įspūdį. Šauni idėja, išradingi darbai. Smagu. Ačiū Rasai ir kitiems Dailės mokyklos mokytojams.

Linkėjimai UGNINEI. Stiprybės ir kantrybės jai.

Atsakyti
QUOTE(saulėlydis* @ 2010 02 18, 22:10)
Labas vakarėlis,

ČIA galite paskaityti apie parodą, kuriai mūsų Rasų Lanka ruošėsi  4u.gif . Buvau atidaryme, tai paliko labai gerą įspūdį. Šauni idėja, išradingi darbai. Smagu. Ačiū Rasai ir kitiems Dailės mokyklos mokytojams.

Linkėjimai UGNINEI. Stiprybės ir kantrybės jai.

Puiku wub.gif
Atsakyti
QUOTE(vietine1986 @ 2010 02 18, 23:55)
sveikos 4u.gif na kaip zadejau pranesu naujienas ax.gif zodziu anyta vakar vaziavo i klp pas Jurguti jaunesnyji tai jis ten gerai ja pavarinejo rekejo is dvieju kart vaziuot i klp is silutes <apie60kl>pirma kat atvaziavo tai tipo pasake per anksti atvaziavai dabar negaliu priimt nors buvo susitare tai teko gryst i namus ir vaziuot antra kart na anyta pasibaisejo juo kad taip zmones siuntineja doh.gif na bet ziniu siokiu tokiu pasake sake letine jai leokemija pereinanti umine unsure.gif  na bet dabar dar nieko negali padaryt reik laukt kol ten tie sukils iki 20 vakar jau buvo 18 zodziu ant dienu kyla doh.gif  tai anyta pasibaisejus Jurguciu vaziuos ryt i vln doh.gif  aiskinau kad gali daktara pakeist klp o ji isitikinusi kad vln ta ligonine geresne butent okologinem ligom sergantiem visa <kaip supratau> tai ten ir vaziuos  g.gif kazi ar iseis kas nors gero is to tik vel jauciu kankin ims is kaulu ciulpu meginius vel badys per nauja doh.gif o jai tai dar sunkei pasiema kaulu ciulpu skystis nes kaip supratau ten pas ja mazai jo tera doh.gif  tai va tokios naujienos  4u.gif prasinesim kaip ten vln jai seksis 4u.gif

Nezinau,gal kazkoks nesusipratymas ivyko,gal uosviene ko nesuprato,o gal rimtai negalejo priimti,jis juk skyriaus vedejas g.gif As pati pas Jurguti ne karta vaziodavau,niekada nieko panasaus nebuvo schmoll.gif Aisku budavo kad laukiau,kai negulejau ligonineje ir po 4 val.kol gaus kraujo atsakymus,bet cia tikrai ne nuo gydytojo priklauso.
O kai buvau jau kabinete,ar jeigu jis budavo per bendra vizitacija-tikrai atsakydavo issamiai i kiekviena uzduota klausima,viska paaiskindavo ir t.t.Nezinau,man tai visi hematologai Klaipedos gydytojai is didziosios raides,kiek gulejau,kiek bendravau su kitais pacientais,nei vieno blogo zodzio negaliu pasakyti 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SVETA K.: 18 vasario 2010 - 22:22
QUOTE(SVETA K. @ 2010 02 18, 22:19)
Nezinau,gal kazkoks nesusipratymas ivyko,gal uosviene ko nesuprato,o gal rimtai negalejo priimti,jis juk skyriaus vedejas g.gif As pati pas Jurguti ne karta vaziodavau,niekada nieko panasaus nebuvo schmoll.gif Aisku budavo kad laukiau,kai negulejau ligonineje ir po 4 val.kol gaus kraujo atsakymus,bet cia tikrai ne nuo gydytojo priklauso.
O kai buvau jau kabinete,ar jeigu jis budavo per bendra vizitacija-tikrai atsakydavo issamiai i kiekviena uzduota klausima,viska paaiskindavo ir t.t.Nezinau,man tai visi hematologai Klaipedos gydytojai is didziosios raides,kiek gulejau,kiek bendravau su kitais pacientais,nei vieno blogo zodzio negaliu pasakyti 4u.gif

SvetaK man asmeniskai ir visi liuks, tiek Kauno, tiek Vilniaus, teko bendraut ir neformalioj aplinkoj nekarta, daznai mes patys ir neturim kantrybes, neparodom pagarbos, karta mano hematologe taip ir pasake, sake yra ligoniu, kuriuos gydyt atsisakyciau jei dirbciau privaciai, nes tiesiog sunku su jais, o tokiu pati maciau prie kabineto duru ne viena ax.gif

vietine, jei anyta nori i Vilniu, tai i Vilniu, tik pavargs vazinet manau, nu puikus hematologinis Klaipedoj, lai pasirenka kita gydytoja, nes pvz jei Vilniuje Griskevicius ir nepaglostys, jis puikus super gydytojas, bet nieks ir su ja neleliakins 4u.gif o gydyma visur gays ta pati 4u.gif
Atsakyti
Labas rytelis,
Rasų lanka , kaip sekėsi vakar ? g.gif
Atsakyti