Kai galės ir kai norės - tikrai parašys. Man atrodo, kad kai kas negali, nenori, skaudu ar dar kaip rašyti ar dalyvauti šiuo metu.... kad nebūtų vėl ir vėl aitrinamos, atverinėjamos sielos ir patirtų išgyvenimų žaizdos. Nes pas mus (keliose temutėse) paskutiniu metu vyksta visai nepagražintas ir nepameluotas gyvenimas... Kiekvienas ateina, kai gali , jau gali , ar nori išsisakyti... Tikiu, kad adis laikosi gerai. Jos naminė komanda stipri...
Sveikos , tikiuos Oduvančikas ir carvel gerų atsakymų sulaukė. Rasų lanka, netikėk markeriu, juk man taip aiškino gydytojai keli, kad markeris yra neinformatyvus. Svarbu, kad mamytė Tavo šiuo metu gerai jaučiasi. Kai kažkada aš pasakojau apie moterį, kurią lankiau ligoninėje (a.a jai), tai jos markeris buvo gerutėlis likus tik dviems mėnesiams iki gyvenimo pabaigos šioje Žemėje.
Vat dėl to ir stengiuosi. Pati darau dekoracijas, galvojau kas ir kaip... Ir mintys užimtos, ir nauda yra. Nes, patikėkit, po paskutiniu metu čia tvyrančių nuotaikų oi kaip nelengva. Ryt bus gerai, linksma,... pogimtadieninė depresija jei neužpuls. Tyrimai artėja, taigi...
Mokytojai dukra parašė raštelį, kad "Kviečiu į gimimo dieną. Su meile" , nes balsu nedrįsta Ir mokytoja iškart sutiko ateit, tik pasiskambino man, ar tai tiesa? Dukra čia pati sugalvojo. Man beliko ruošt balių
Taip gražiai, Rasų lanka, sudėliojai mano minteles apie gimtadienį: "...išeik į kitą kambarį, paguršnok vynelio...". Taip ir darysiu. Nusipirksiu " Guttos" - to vynelio be laipsnių
Sveikos , tikiuos Oduvančikas ir carvel gerų atsakymų sulaukė. Rasų lanka, netikėk markeriu, juk man taip aiškino gydytojai keli, kad markeris yra neinformatyvus. Svarbu, kad mamytė Tavo šiuo metu gerai jaučiasi. Kai kažkada aš pasakojau apie moterį, kurią lankiau ligoninėje (a.a jai), tai jos markeris buvo gerutėlis likus tik dviems mėnesiams iki gyvenimo pabaigos šioje Žemėje.
Tai kad mūsų markeris išvis nerealus. Kai pirmą kartą sugalvojom kad reikia pasidaryti, buvo chemijos jau prasidėję. Tada rodė 1196 prie 51 normos. Per visas chemijas jis mažėjo. Kai baigėme chemijas, dar rodė virš 300 prie įvairių normų. Chemijų negauname jau daugiau kaip metai, o markeris visą laiką po truputi mažėjo, bet žemiau 100 taip ir nenukrito (kai aparatų normos daugiausia rodė 51). Dabar, per paskutinius tris mėnesius vėl pakilo virš 300 . Mums jis iformatyvus - taip suprantu, jei jis keliauja tai aukštyn tai žemyn... kažką rodo...
Taip gražiai, Rasų lanka, sudėliojai mano minteles apie gimtadienį: "...išeik į kitą kambarį, paguršnok vynelio...". Taip ir darysiu. Nusipirksiu " Guttos" - to vynelio be laipsnių
Dukrytes gimtadienio proga gali ir su laipsniais Linkiu kad viskas praeitu linksmai
As ir jau pradedu galvoti apie mazosios gimtadieni,jau po menesio 3 metukai Jau tokia "protinga",taip idomu jau su ja bendrauti,ir tai myli mane,vis bucioja ir bucioja,apkabina,po 10 kartu per diena,mano uodegyte
Mokytojai dukra parašė raštelį, kad "Kviečiu į gimimo dieną. Su meile" , nes balsu nedrįsta Ir mokytoja iškart sutiko ateit, tik pasiskambino man, ar tai tiesa? Dukra čia pati sugalvojo. Man beliko ruošt balių
Ir dar sako, kad nedrąsus vaikas... Ir aš norėčiau pabuvoti tame gimtadienyje - su dekoraaaacijom ir žaidimais...
Oooo, net nustebau pamačiusi tokius skaičiukus. Man jis-markeris visada kiek darydavo būdavo ~20, o 2007m. vieną kartą 7 rodė. 2009m. po antros chemijos rodė truputį virš 30. Vėliau niekas jo nebedarė. Kažkaip keistai, net po chemijų nebepadarė. Šiandien kažkodėl dilgčiojo virš raktikaulio prie kaklo ir toks paburkimas matomas . Jis rytą būna mažesnis kiek, o kai per dieną prie kompo įsitempus pasėdžiu, tai padidėja. Taip viena sau galvoju, gal čia kažkokiu būdu yra pažeistas limfos tekėjimas(juk 2007m. bal. operavo darinėlį iš tos vietos.). Raminu save.
Arūne, linkiu kad dukrytės gimtadienis praeitų kuo puikiausiai. Galite ir tikro raudono vyno taurę, kad šiek tiek galvelė apsvaigtų
Sveiki, dristu parasyti i si skyreli nors ir aciu Dievui kol kas nera is artimuju niekas paliestas sios baisios ligos. Tikiuosi kad mano postas jusu nesupykys. Bet noriu isdestyti savo mintis, nesimiega, mastau apie visus kuriems dabar sunku. Gyvenu vokietijoje, pries pora dienu pranese per zinias, kad vezio atveju padaugejo moterims 40 o vyras 90 procentu, lyginant su praejusiais keliais metais. Tai reiskia jei anksciau 10 vyru sirgo, tai dabar 90. Pasak ju, tyrimai parode, kad keiciasi zmoniu amzius, todel dabar daug daugiau senesnio amziaus zmoniu, jei jaunesiu, todel aisku ir veziu sirgimo skaicius pasikeite. Nu juokas pro asaras, tokie ju paaiskinimai. Susimastykime zmones: serganis zmogus, yra pats naudingiausias zmogus sioje zemeje? KOdel? O todel, kad tos zmogus, bei jo artimieji, yra pasiruose placiai atverti savo pinigine ir iskratyti iki paskutio cento, kad tik jis pasveiktu. Visi trokstame juk gyventi. Bet palaukit. Jei sitas zmogus pasveiks, jis gi netures pinigineje nei cento. Oho negerai. Jam reikes pencija moketi, gal dar invaliduma duoti ir t.t. nu kam reikia tokio .... Skamba ziauriai, bet tai yra tiesa, deja, zmogaus sveikata niekas nesurupina, ir niekas nesuinteresuotas jam padeti. As nekalbu apie parastus daktarus, kurie gydo zmones. Jie taiko metodus tuos, kuriuos jie gauna. O ka jiems daryti? Ar manote isdrystu koks daktaras pasakyti, as jums netaikysiu chemoterapijos, yra kitu budu pasveikti, arba gal pabandom kita buda. Ne, nemanau kad tai bus greitu laiku. Bet as zinote, kad 80 procentu daktaru jei serga netaiko sau nei savo artimiesiems chemoterapijos (vertimas is oficialiu saltiniu). Vaistai senai nuo vezio atrasti ir ne vienas o daugybe. Ju dar daugybe metu negausime. Nes formacijos didziausi centrai zlugtu. Kiek kainuoja tokie aparatai, kiek kainuoja toks gydymas, kiek daug salutiniu poveikiu po to buna.... Tiesa, (vel vertimas: cituoju) jei ir pasveikstama nuo chemoterapijos dazniausiai mirstama nuo salutiniu poveikiu, o irasoma kaip mires nuo vezio. NU zodziu, yra siaubingai daug info. Bent jau ne lietuviu kalba. Ar atsiras kas nors, kas padetu man. Kvieciu burtis visus, dalintis info. Kaip kas kam padejo, kas ka zino, kaip apsisaugoti nuo to prakeikto vezio. O jau kas nores isirings savo metoda. Gal yra kas nors kas moka sukurti internete puslapi, kur galetume taplinti savo informacija, ja pasidalinti. Nereikia susirasinejimu, tiesiog faktu. Prasau kreipkites i AZ, parasykit jei kas ka zinot ar noris padeti. As vis viena pasieksiu tai, net ir viena, taciau prireiks daug laiko, kurio man taip stinaga, tikriausia kaip ir visiems. Bet kartu manau pasiektume daug. Jei mums niekas nepadeda, tai padekime patys sau ir vienas kitam. Trumpai parasysiu , kiek spesiu nes begu i darba. Gerkite ozkos piena, jis gana brangus, bet labai labai sveika. Tai nera vaistas nuo vezio, bet bent jau sustiprins organizma is kitos puses. Saugokites molikiuju telefu, nes per ji (nors tai atrodo juokinga), mes gauname kiekviena diena savo smeginims chemoterapija. Aisku neimanoma be jo gyventi, bet kai renkat numeri, kol buna siuntimas, arba sms siuntimas, atitraukit savo telefona nuo saves. Tiuo metu buna didziausia spinduliacija. Stenkites kalbeti per miktrafona atitraukus telefa 1 metru nuo saves, jei tik iseina. Nespesiu parasyti nieko. Bet jus susimastykit, prasau jusu. Daugybe faktoriu sukelia vezi, o ju tiek daug..... IKi vakaro turiu lekti, nepykit jei ka, noriu padeti ..........