QUOTE(Nomeda111 @ 2010 02 02, 13:34)
Merginos, kas cia per vaistai EyeQ?

Gal galit man apie juos paaiskint, matyt kazka praleidusi buvau, nes ilgai prie kompo nebuvau. Kokius "stebuklus" jie daro? Kas jau naudojot ir kokie rezultatai?
Mes naudojam nuo Kūčių, nežinau ar tai jo poveikis, bet mum tikrai labai pagerėjo. Tuo metu, kai pradėjom gerti jis sparčiai regresavo, o dabar ne tik gryžo į savo vietą, bet ir progresuoja.
Labai labai pasistūmėm matematikoj, anksčiau jis tik pažinojo skaičius ( jam tuoj 11 m), mokykloj praradę viltį tik sk. mašinėlę duodavo. O dabar jis jau skaičiuoja be jos. Dirba TuochMath būdu. Ir jei prieš porą dienų gyriausi, kad moka mintinai atimti ir pridėti 1, tai šiandien jau moka pridėti 2 ir 3, atimti tik 2. Mokosi šuoliais. Svarbiausia, kad jis supranta ką daro ir kam to reikia. To aš jam nesugebėjau įskiepyti 4 metus, o šiandien žiūriu į jį, kaip jis savarankiškai ruošia namų darbus (tai irgi naujiena ir didelis pasiekimas) ir man ašaros kaupiasi, tiesą sakant, nemaniau, kad kada nors išauš tokia diena.
Lietuvių kalboj - pradėjo bent jau dviekiemenius žodžius skaityti neskiemenuodamas, skaito daug greičiau. Bando atlikti tokias užduoti, kurias mes tik praversdavom: sugalvot sakinį su duotu žodžiu; sukurt pasakojimui pabaigą ir pan. Na bet čia atsilikimas buvo mažesnis, tai ir progresas ne toks ryškus.
Namuose daugiau ramybės, sumažėjo pasipriešinimas, atsirado domėjimasis tuom ko nežino. T.y. Klausia tada kai nežino, o ne tada kai pats žino atsakymą. Daugiau komentuoja matytas laidas ar įvykius.
Žodžiu nežinau ar čia mum buvo tamsiausia naktis prieš aušrą ir tas rytas išaušo, ar tai Eye Q
Papildyta:
QUOTE(Ice @ 2010 02 02, 14:31)
Sužinojo mūsų dirželio direktorė, kad vežiojame vaikį papildomai po darželio į Bajorų g.

Tai kvietėsi šiandien mano vyrą "ant kilimo". Tipo kodėl???

Atseit "taigi ir mūsų darželyje yra logopedė"

Nu laba diena, nuo rugsėjo klausinėju "kur logopedė, kur logopedė", ir vis gaudavau atsakyma "taigi yra tik spec. pedagodės, jos atlieka logopedo funkciją"

Atseit etatai sumažinti, logopedės todėl ir nėra. Nu eisiu ryt truputį "pakelti vėją" į daržą. Jau beveik kad ir ruošiausi eiti, kad ruoštų mums vietą sveikų vaikučių grupėje, na, vadinasi, reikalai pagreitės - nueisiu anksčiau.
Papildyta:
Dar kartelį peržiūrėjau visų vaikučių nuotraukas

Na tikrai, visi turi kažkokį ypatingą grožį

Gal kad jie ir yra YPATINGI
Pameni pasakojau, kad mokykloj dirikė nesamones krečia, tai va, nuėjau aš pas teisininkus konsultacijos ir ji man patvirtino, kad aš visiškai teisi, tada skambinu mokyklon ir dėstau ką žinau, o ji man su nuostaba ir pareškia, kad jie ir nesakė priešingai

, jei būčiau buvus viena (o mes buvom trise) pagalvočiau kad visiškai stogas man nučiuožė
Papildyta:
QUOTE(Ice @ 2010 02 02, 16:25)
Mums taip nesakė (...o galėjo pasakyti...būt tada man buvę ramiau), bet būtent taip mes ir manome, kad reikia pabandyti su sveikais, ypač, kai yra labai daug vilties, kad turi būti gerai. O viena auklėtoja vos ne kasdien man sako, kad Jonukas labai mėgdžioja, ir mane tas neramina, nes jis mėgdžioja mažylių, kurie turi sunkesnes negalias ypročius, savybes, gebėjimus ir pan., o tai tikrai nėra geri pamėgdžiojimai (pvz. vienu metu buvo pradėjęs labai keistai šūkauti, taip nesvaikai, arba šlubčioja, nes vienas berniukas šlubuoja - na, tikras beždžionkiukas

). Nesakau, kad ir sveiki vaikai visokių išdaigų nedaro, bet...gal tada jis sugebėtų mėgdžioti tai, kas duotų progreso
Vat būtent dėl to aš kažkada ir sakiau, kad nevita ten autistukam