Įkraunama...
Įkraunama...

Autistukai

QUOTE(Ice @ 2010 02 13, 17:58)
Na Jūs man pasakykite, ar autistai vaikai elgiasi taip?  doh.gif
Daro kokią zbitką, į akis žiūri (ir net labai), šypsosi, nes mama putojasi sakydama "nedaryk, baik, negalima" ir pan. Ir pastoviai taip  doh.gif Jei tik nuvarai jį nuo blogo elgesio darymo - mauna kaip kiškis į šalį, mama atsisėda prie savo reikalų, o tas vėl zbitką krečia  doh.gif
Šiuo metu nenuvarau nuo televizoriau. Lipa ir lipa ant jo. Pas mus didelis neplokščiaekranis telikas, kuris stovi ant grindų (nes vis dar sekcijos neturime). Nu bet kai Jonas užsikaria ant jo, tai man baisu, kad jis įlūš doh.gif

maniškė pastoviai taip daro doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice @ 2010 02 13, 17:38)
Ko čia nesuprasti:

DK 155 str. 4 d. Darbuotojai, auginantys vaiką iki trejų metų, bei darbuotojai, vieni auginantys vaiką iki keturiolikos metų arba neįgalų vaiką iki aštuoniolikos metų, budėti įmonėje arba namuose gali būti skiriami tik jų sutikimu.

tik vieniši tėvai auginantys negaliuką gauna lengvatas, jei šeimos sandara pilna, lengvatų nėra, čia iš asmeninės patirties, tikrai žinau, negalia jau gaunam 4 metus ir visus juos dirbu ir mano darbdavys žino kas ir kaip pas mane
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cezi: 13 vasario 2010 - 20:37
Ice, o maniškis zbitkų nedaro. Jis šėlioja (pvz. šokinėja ant lovos), kai jam užeina siutas (gaila tik kad retokai), bet per penkis metus jis nėra nieko specialiai sulaužęs, išpaišęs, išrinkęs, išpylęs ir t.t.
Dabar, kai tokius dalykus krečia mažasis brolis, Augustinas mielai prisijungia ir stebi, juokiasi (pats nedaro), o tada atbėga skųsti man ir sako 'brolis darė' biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Rita* @ 2010 02 13, 20:38)
Ice, o maniškis zbitkų nedaro. Jis šėlioja (pvz. šokinėja ant lovos), kai jam užeina siutas (gaila tik kad retokai), bet per penkis metus jis nėra nieko specialiai sulaužęs, išpaišęs, išrinkęs, išpylęs ir t.t.
Dabar, kai tokius dalykus krečia mažasis brolis, Augustinas mielai prisijungia ir stebi, juokiasi (pats nedaro), o tada atbėga skųsti man ir sako 'brolis darė' biggrin.gif

Nepasakyčiau kad ir Jonukas kažką specialiai ardytų, laužytų ar pan. Jam mašinų modeliukai lūžta ir gan dažnai - bet netyčia. Nes tos mašinų kinietiškos konstrukcijos labai jau silpnos. Buvo momentas, kad nukrenta mašina, kokia detalė nulūžta - ir Jonas į baisiausias "dūdas" puola, neša, kad tik kuo grečiau sutaisyčiau mašiną, o jei negaluiu pataisyti - tai jau geriau slėpti, nes vaikui labai širdelę skauda. O dabar kita maniera atsirado - nulūžo kokia nors detalė ir vaikas į šiukšlių dėžę meta tongue.gif Vakar viena mašinėlė nukrito, skilo į keturias dalis, tai Jonelis nuėjo ir be jokios širdgėlos išmetė šiukšlynėn (vat ką reiškia kai diedukai per daug tų modeliukų pridovanoja doh.gif ).

O kai išpila, taško, mozojasi ir pan. tai aš džiaugiuosi cool.gif Draugė manęs tikriausiai nesupranta, kad mane tokie dalykai džiugina (nes jos mergaitės sveikutės ir mozojasi nuo pat kūdikystės). O šiandien vaikas suleido pirštus į bulvių tarkius - irgi džiaugiausi, vis naujas atradimas jam, naujos konsistencijos pajautimas rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ice: 13 vasario 2010 - 23:42
QUOTE(Atėnė V @ 2010 02 13, 17:13)
Aš  šiandien pažiūrėjau, kiek sumažėjo neįgalumo pašalpa- 27 litais blush2.gif ,savotiškai apsidžiaugiau, nes tijausi, kad sumažins gerokai daugiau.  O dabar pasigirsiu.....Atėjo mano brangusis ir padovanojo Valentino dienos proga čekį kailinių parduotuvėje ir dar pridūrė, jei neužteks, pridės, kiek man reikia thumbup.gif .Tai aš ir nepasikuklinau doh.gif .Tokios dovanos iš jo nesitikėjau, net pradėjau galvoti, gal ką prisidirdo? Paskutinį kartą, kai nelabai gražiai elgėsi, tai nupirko man puikų pianiną.Esu pasimetusi, nebežinai nei ką galvoti...

Na mano brangusis neturi tokiu pajamu, bet man irgi kartais padaro brangias dovanas. Neseniai nupirko mano issvajota blykste fotikui beveik uz tukstanti litu, tai irgi masciau g.gif ar ko neiskretes ir jaucias kaltas. lotuliukas.gif O po pareiske, kad per mano gimse nebus tai va dovana is anksto. smile.gif Tai viskas i savo vietas atsistojo. smile.gif

Ice, o as manau, kad isdykauti yra normalus reiskinys, o musu temos nariu vaikuciai kai kurie taip elgiasi del to, kad jiems ne autizmas.
gossip.gif
O mozoti ... doh.gif maniskiui megstamiausias uzsiemimas. Vakar maise druska su vandeniu kaip alchemikas koks, plove kriaukle - mozojo muila su kempine, krema mozoja ant stalo isspaudes... doh.gif
Jis jau tiek (kaip tu sakai) konsistenciju isbandes lotuliukas.gif , kad as pati jauciu net nebandzius visko. lotuliukas.gif

Idejau nauju nuotraukyciu.
Sian smagiai pasibuvom Vingio parke. thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pukpuk: 14 vasario 2010 - 00:31
[QUOTE][quote=pukpuk,2010 02 14, 01:30]
Na mano brangusis neturi tokiu pajamu, bet man irgi kartais padaro brangias dovanas. Neseniai nupirko mano issvajota blykste fotikui beveik uz tukstanti litu, tai irgi masciau g.gif ar ko neiskretes ir jaucias kaltas. lotuliukas.gif O po pareiske, kad per mano gimse nebus tai va dovana is anksto. smile.gif Tai viskas i savo vietas atsistojo. smile.gif

Pas mane irgi viskas atsistojo į savo vietas, pasirodo, kad sau nusipirko dar vieną nešiojamą kompą.Aš buvau prieš, nes galingo kompo jam reikia tik žaidimams. Bet kadangi mane dosniai apdovanojo, tai labai didelių vėjų namuose nekėliau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Atėnė V: 14 vasario 2010 - 14:14
Pas mus nelengvas laikas dabar ir nekokios naujienos - grįžo baimė tuštintis. Dabar vaikas ištisai irzlus, kenčia iš paskutiniųjų, o kai jau nebėr kaip, varo į kelnes ir krenta į isteriją dėl to... Nu kas pasidarė, nesuprantu...
Ir šaukia 'kaka verkia' doh.gif Žingsniuojam atgal reik manyt unsure.gif
Atsakyti
Sveikos, mergaitės 4u.gif

Pastaruoju metu neturiu nuotaikos, tad nelendu čia su savo tarakonais...

Pukpuk, o tu ne valstybės tarnautoja? Jei taip, tai turėtum darbo santykiuose vadovautis ne CK, o VTĮ.
Dėl NPD - priklausys nuo pajamų dydžio (dabar jis nėra fiksuotas).

Ice, maniškis taip daro. Atkaklus iki beprotybės, gali artimuosius bei jų užsispyrimą tkrinti ben 20 kartų. Žiūri į akis ir zbidkina.

Maniškiui Osteocare vėl išprovokavo hiperaktyvumą.

Rita, stiprybės 4u.gif Beje, ar neturėjote bėdų su užkietėjimu? Ar neįtrūko išeinamoji? Kartais bijo dėl to, kad gali skaudėti tuštinantis. Susitvarko pavartojus laktuliozę.

Kas čia dar g.gif Apie rapsus labai išlaikytai galvoju.
Apie žuvų taukus - jei kas turite bėdų su kaujavimais, cholesteroliu - pasidomėkit daugiau prieš duodami vartoti (čia dar ir dėl to rašau - pastebiu, kad kai kurios mamos taip pat vartoja).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pou: 14 vasario 2010 - 18:40
QUOTE(Pou @ 2010 02 14, 18:38)
Apie žuvų taukus - jei kas turite bėdų su kaujavimais, cholesteroliu - pasidomėkit daugiau prieš duodami vartoti (čia dar ir dėl to rašau - pastebiu, kad kai kurios mamos taip pat vartoja).

Ką turi omenį?
Atsakyti
QUOTE(cezi @ 2010 02 14, 18:46)
Ką turi omenį?

Daugumoje mokslinių straipsnių rašoma, kad gali padidėti kraujavimo pavojus, ypač kartu vartojant antikoaguliantus. Kai kur pažymima, kad gali padaugėti ir blogojo cholesterolio (didelio tankio). Daugiausiai ištirta ir rašoma apie omega 3.
Turiu omenyje pakankamai dideles dozes.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pou: 14 vasario 2010 - 19:09
QUOTE(Pou @ 2010 02 14, 19:09)
Daugumoje mokslinių straipsnių rašoma, kad gali padidėti kraujavimo pavojus, ypač kartu vartojant antikoaguliantus. Kai kur pažymima, kad gali padaugėti ir blogojo cholesterolio (didelio tankio). Daugiausiai ištirta ir rašoma apie omega 3.
Turiu omenyje pakankamai dideles dozes.

Nė nežinau kuo tikėti, tuose kuriuos aš geriu (linų aliejus su omega 3,6,9) rašo, kad mažina cholesterolio ir triglicerido lygį kraujyje g.gif
Atsakyti
QUOTE(cezi @ 2010 02 14, 19:48)
Nė nežinau kuo tikėti, tuose kuriuos aš geriu (linų aliejus su omega 3,6,9) rašo, kad mažina cholesterolio ir triglicerido lygį kraujyje g.gif

Tai viskas tvarkoj, jei geri mažiau nei 3 g, neturi kraujavimų iš vidaus organų, kraujagyslių (opos, erozijos, hemarojus), negeri antikoaguliantų.
Atsakyti