Įkraunama...
Įkraunama...

Autistukai

Siaubas ! visos tokios jaunos...as turbut seniausia busiu doh.gif o as dar apie ketvirta galvojau g.gif Gal bus mamyciu ir mano amziaus...
Atsakyti
QUOTE(toratora @ 2010 01 30, 21:57)
Siaubas ! visos tokios jaunos...as turbut seniausia busiu  doh.gif o as dar apie ketvirta galvojau  g.gif  Gal bus mamyciu ir mano amziaus...

Bus bus. Kur tas albumas? Kas duoda raktus, ką ten dėti? Savo rupuliukus?
Atsakyti
noriu ir aš raktelių į albumą, įdėsiu foto, tik ne dabar, nes esu baisiai sudirgusi po šiandienos nesėkmių kabinome du veidrodžius: prieškambaryje 160 ilgio ir vonioje, tik mažesnį...tai blyn blyn abu suskilo: prieškambario iš karto besukant varžtą, neseniai ateinu ir žiūriu, kad ir vonios nuskilęs gabalas...pinigai pavirto šukėmis...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ice: 30 sausio 2010 - 22:55
QUOTE(Ice @ 2010 01 30, 23:51)
noriu ir aš raktelių į albumą, įdėsiu foto, tik ne dabar, nes esu baisiai sudirgusi po šiandienos nesėkmių kabinome du veidrodžius: prieškambaryje 160 ilgio ir vonioje, tik mažesnį...tai blyn blyn abu suskilo: prieškambario iš karto besukant varžtą, neseniai ateinu ir žiūriu, kad ir vonios nuskilęs gabalas...pinigai pavirto šukėmis...

Na nesu prietaringa, ale žmonės sako, kad po to reikia laukti septynerių metų nelaimių. Reikia surinkti šukes ir kad kas svetimas išneštų.
Bet tai tik prietarai, tikėkitės. Viskas bus gerai. Pinigai uždirbami, veidrodžiai perkami.
Atsakyti
QUOTE(toratora @ 2010 01 30, 21:57)
Siaubas ! visos tokios jaunos...as turbut seniausia busiu  doh.gif o as dar apie ketvirta galvojau  g.gif  Gal bus mamyciu ir mano amziaus...

Smagu ane? Pazinti is arciau viena kita. Man tai labai malonu matyti zmogu su kuriuo bendrauju. smile.gif
O kiek tau metu kad laikai save sena??? blink.gif Man tokia nepasirodei.
Man vasara 30 metu, gal atrodau jaunesne??? lotuliukas.gif

Merginos kas norit albumo raktelio rasykit man i AZ. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pukpuk @ 2010 01 30, 23:00)
Smagu ane? Pazinti is arciau viena kita. Man tai labai malonu matyti zmogu su kuriuo bendrauju. smile.gif
O kiek tau metu kad laikai save sena???  blink.gif  Man tokia nepasirodei.
Man vasara 30 metu, gal atrodau jaunesne???  lotuliukas.gif

Merginos kas norit albumo raktelio rasykit man i AZ. 4u.gif

Xa-Xa ..maniau ne daugiau 25 smile.gif man uz poros dienu 35 ,pasirodo ne taip jau ir baisu .
Atsakyti
QUOTE(toratora @ 2010 01 31, 00:40)
Xa-Xa ..maniau ne daugiau 25 smile.gif man uz poros dienu 35 ,pasirodo ne taip jau ir baisu .

Piemenke. hihihi.gif
Papildyta:
Gal kas ka bande is sio gerio duot vaikams zaist?

http://3870696502567...;attredirects=0

Moksliukams anglu k. pradzia gera:
http://www.literacyc...sonview_en.php#

Sita va bandysiu duot ryt saviskiui:
http://pbskids.org/t...ideandseek.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sviesioji: 31 sausio 2010 - 00:04
QUOTE(toratora @ 2010 01 30, 23:40)

man 32, po pusmecio 33 blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Biufka @ 2010 01 29, 18:05)
Sveikos gyvos naujoj temoj. 4u.gif

Apie maisto papildus, vitaminus ir kt. kol kas neturiu ką pasakyt. Nežinau dar, kokių jų reikia mano vaikui. Žuvų taukų jis nebegeria, neįmanoma įduoti. kažkada gerdavo ir jam visai patiko. Paskui ilgą laiką neturėjau jų, o va dabar kai vėl nupirkau - atsisako.

g.gif jūs skystus geriat ar kapsulėm?
Atsakyti
QUOTE(toratora @ 2010 01 30, 23:40)

o kada konkrečiai? man vasario 3d. - 33, gal kartu gimę smile.gif
Atsakyti
QUOTE(cezi @ 2010 01 31, 05:03)
o kada konkrečiai? man vasario 3d. - 33, gal kartu gimę smile.gif

O as galvojau kodel pas mus daznai nuomones sutampa smile.gif tai viena diena gimem 4u.gif
Atsakyti
Nu klausykit, gaunasi gerai atrodau lotuliukas.gif , nors maitinuosi ne kaip Shangri La, t.y. maitinuosi nesveikai, ir ziauriai. Mirsiu anksciau matyt. lotuliukas.gif

Merginos, koki radau portala zaidimu vaikams, pati vos ne apsiverkiau, visu pirma kokia animacija!!!! o muzikaaaa nuostabi!!! http://www.ferryhalim.com/orisinal/
Pasigarsinau ir ledziam su Levu dabar. wub.gif Tokio grozio zaidimu online nesu regejus niekada. Leiskit pirmiausia sarase ... nuostabi muzika. wub.gif
Atsakyti