Gal sudomins
http://flat2fab.com/

as turiu maudymuka, toki paprasta, bet ne prasta
na kalbant apie virsutine dali, tai ji pas mane tokia kaip iprasta liemenele, tik aisku be jokiu raukinuku, viduje papildoma pagalvele, pats kauselis kietas, nors krutines dydis puse A, bet su tokiu maudymuku atrodo kad kazka turiu
o trikampeliai, baisiau but negali
as uz paprastuma ir patoguma
aisku nepamaisytu ir krutine patogiai didesne, bet ka padarysi, reikia pasikliauti pakietinimais

QUOTE(linneka @ 2010 04 06, 19:30)
as turiu maudymuka, toki paprasta, bet ne prasta
na kalbant apie virsutine dali, tai ji pas mane tokia kaip iprasta liemenele, tik aisku be jokiu raukinuku, viduje papildoma pagalvele, pats kauselis kietas, nors krutines dydis puse A, bet su tokiu maudymuku atrodo kad kazka turiu
o trikampeliai, baisiau but negali
as uz paprastuma ir patoguma
aisku nepamaisytu ir krutine patogiai didesne, bet ka padarysi, reikia pasikliauti pakietinimais 

Gal gali pavyzdį įdėti maudymuko?

QUOTE(Guodute @ 2010 03 30, 15:12)
as buvau aistroj. tai pasakojo, kad yra pompos kazkokios, kurios didina krutine. nznau kiek ten tiesos.
as turiu naudojau atstate ir po gimdymo, ir siek tiek tikrai padidejo, anksciau b kauseliai reikalingi buvo dabar c...

va kaip atrodo;
Kremas krūtų priežiūraiLyginantis ir dailinantis krūtinės odą kremas su Ginkmedžio ekstraktu. Masažuojant įtrinkite juo savo krūtis. Rezultatas nustebins ne tik Jus, bet ir jūsų partnerį! 100ml

Norite didesnės krūtinės?
Tau padės krūtinės stangrinimo taurelės. Tiesiog užsidėkite šias taureles ant savo krūtų ir su rankinę pompa pripūskite vakuumo. Jūsų krūtis iškart taps didesnės! Tinka visoms krūtims. pirkau uz 229lt

QUOTE(desertine @ 2010 04 05, 20:57)
man asmeniskai tai tinka tik tie kurie is apacios su pakietinimu bunu,o tie trikampeliai tai tragiskai man atrodo,krutine visiskai dingsta 

nium.. gavau jau sendien savo kremuka krutinei
tai, kai pasimozosiu - parasysiu kas ir kaip

QUOTE(diana34 @ 2010 04 07, 13:13)
nium.. gavau jau sendien savo kremuka krutinei
tai, kai pasimozosiu - parasysiu kas ir kaip 

o koks tas kremukas? ir jei nepaslaptis kokia kaina?

na o del mano maudymuko foto, tai nezinau, ji pirkau turguje pries kelis metus ( bet nezadu jo keisti nes atrodo kaip naujas ir tinka idealiai, nerealios kokybes uztaikiau papirkti)

Linneka, va tas kremas , kaina parasyta plius persiuntimas http://www.juchheim-.../product/4weeks

QUOTE(diana34 @ 2010 04 07, 20:36)
aciu

QUOTE(neducio mamyte @ 2010 03 28, 19:15)
jungiuosi ir as i jusu grupe,girdejau kad yra "pupa" kremas labai geras bet as jo nebandziau...paprasciausiai "bepapems " kaip as vadinu reikia rinktis liemeneles,drabuzius..oi kiek vargelio ypac vasara,bet ka darysi
jai tureciau tiek pinigeliu kiek ju nera tai tikrai rysciausi operacijai 

Bandžiau aš tą išgirtąją PUPA.... Sunaudojau du indelius be pertraukos sąžiningai tepdama ryte ir vakare. Rezultatas... O gi jokio, visiškai jokio. Pirkdama antrą indelį pasižadėjau sau kad jei nepadidės-tai daugiau nemėtysiu pinigų jokiems kremams.
Gal ką nuvyliau, bet ...