Įkraunama...
Įkraunama...

Maža krūtinė

QUOTE(Kristi7 @ 2010 06 23, 06:32)
Vakar radau ožragės kapsulių pirkti - Kaune, Daukšos gatvėje, šalia užuolaidų salono, yra žolelių parduotuvė, ten 60 kapsulių kainuoja 40 Lt, reikia gerti po 2 kapsules 3 kartus per dieną  4u.gif

o kiek laiko reikia gerti? g.gif gaila, kad Kaune...
Atsakyti
QUOTE(nefertyte @ 2010 06 28, 10:41)
o kiek laiko reikia gerti? g.gif  gaila, kad Kaune...

Tiesą pasakius, niekur neradau tikslaus laikotarpio parašyta - spėju, kad gal kaip kokius eilinius vitaminus - pora mėnesių pagersiu, mėnesio pertrauka ir t.t.
Dar tik pradėjau gerti ir kapsules, ir arbatas, tai nieko pasakyt apie poveikį negaliu. Vėliau būtinai parašysiu mirksiukas.gif
O gal kas nors jau tai išbandėte? Būtų labai įdomu sužinoti ax.gif
Atsakyti
Na, kurios geriate kapsules ir arbatas, gal kažką pastebėjote? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Babi*: 07 liepos 2010 - 17:44
Sveikos jungiuosi prie ožragės arbatų gėrėjų 4u.gif kadangi konkrečios informacijos neradau tai savo nuožiūra geriu po 2 puodelius per dieną su medumi. Poveiko dar nesimato nes geriu tik apie savaitę. kapsulių pirkti neradau o ir vien pabandymui man jos brangokos. gal užteks arbatos. mano krūtinė 70A kol gėriau KT buvo B tad svajoju jį susigražinti. smile.gif o jūs kokiais kiekiais geriate arbatą? g.gif 4u.gif
Atsakyti
O ta ozrage nedaro salutinio poveikio jokio? pvz odai? Neismeto spuogais ir pan... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(cordi @ 2010 07 07, 19:12)
kol gėriau KT buvo B tad svajoju jį susigražinti.  smile.gif 

Sakykit, o kas yra KT?
Papildyta:
QUOTE(Tulpelyte @ 2010 07 07, 21:08)
O ta ozrage nedaro salutinio poveikio jokio? pvz odai? Neismeto spuogais ir pan... biggrin.gif

Kol kas nieko keisto ar neįprasto nėra, geriu jau kelios savaitės. Gal tik vienos krūties tempimas prasidėjo, gal kokie nors pokyčiai ir bus g.gif matysim mirksiukas.gif būtinai papasakosiu vėliau mirksiukas.gif
Atsakyti
KT- kontraceptinės tabletės, deja nuo jų padidėjo ne tik krūtinė, nors ir reklamuojamos kaip naujausios kartos, kad nuo jų svoris neauga. Nežinau, gal mano organizmui netiko, bet nustojus gert per porą mėnesių nekeičiant nei mitybos, nei nesportuojant nukrito 12 kg.
O nuo ožragės jokio pašalinio poveikio nepastebėjau, apskritai skaičiau, kad ši arbata labai geras dalykas organizmui, tad net jei neadidės niekas, tai tikrai nepakenks smile.gif va čia daugiau galima paskaityt apie jos poveikį organizmui :Ožragė
Atsakyti
JEi kas SIauliuose uzmatys Ozrages tableciu butinai parasykit bigsmile.gif Gal kokiam "Valerijone" butu... g.gif blush2.gif
Atsakyti
laukiu labai atsiliepimu apie tas ozrages kapsules smile.gif gal pagaliau atradome stebukla biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dine @ 2010 06 22, 11:20)
Asmeniskai is savo patirties zinau, kad man su maza krutine geriausi atrodo tokios formos maudomi
user posted image

drinks_cheers.gif Bet kaip sunku tokį rasti. Visas parduotuves apėjau, bazę ir turgus doh.gif Nieko nėra, jeigu tokia forma - tai dydis per didelis. ir juokinga, ir graudu bigsmile.gif
Atsakyti
as pagaliau po ilgu ieskolimu nusipirkau net 2 maudimukus. thumbup.gif pagaliau ramiai galesiu miegoti ir vaziuoti atostogauti smile.gif
Atsakyti
jungiuos ir ash prie AA ir mazesniu biggrin.gif

bishki graudoka daros ziurint i 6okes 7okes,pas kurias krutines zyyyymiai didesnes negu mano nematomoji. biggrin.gif

o tai pvz ner jokiu hormonu ar ko nors panashaus pagert ,kad padidetu?

depresija man varo shi tema:)))

jokiu atviru maikuciu, suknuciu negaliu uzsidet. apie maudynes vieshumoje ishvis nekalbu sad.gif

labai nejauku ir nemalonu. o tie push up ir aplamai su pakietinimais,padidinimais man nepadeda ne kiek. nei tie su gelio maisheliais.
na bet kaip cia pades , jei ner ko "pakelt ar suspaust " biggrin.gif

vat, pasiguodziau biggrin.gif
Atsakyti