Įkraunama...
Įkraunama...

Maža krūtinė

QUOTE(ewute.rom @ 2010 08 05, 10:37)
Teisingi zodziai, kazkaip kuo toliau tuo labiau noriu tos operacijos, ir galvoju reikia ryztis ir viskas. Uzsirasiau dar vienai konsultacijai, tik si karta vilniuje, pas vitku klinikoj, pas jauniski. ziuresim ka jis sakys smile.gif bet tikriausiai atejo laikas pasigrazinti biggrin.gifD

Niu, kaip konsultacijoj?
Atsakyti
QUOTE(limpopooo @ 2010 08 10, 14:07)
Niu, kaip konsultacijoj?

Rytoj 9 ryte vaziuoju smile.gif buvau kaune as viksraiti, bet man nelabai patiko, o ir kaina atomine paske 9000lt. o gal cia nedaug? bet ryt einu pas jauniski, tai bus matyt ka jis patars. man nepatiko kaune, nes nepasiule kas man graziausiai tikru, o tik sutiko su viskuo ka as sakau g.gif
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif mano problema ta pati kaip ir jūsų - maža krūtinė doh.gif kol kas gelbėjuos liemenėlėmis su push up, bet ateity norėčiau operacijos

o čia linksmas video kaip pasididinti krūtis biggrin.gif

http://www.cha.lt/ca...ink-krutis.html
Atsakyti
QUOTE(Grizliuko mama @ 2010 08 10, 21:17)
o čia linksmas video kaip pasididinti krūtis biggrin.gif

http://www.cha.lt/ca...ink-krutis.html

o dieve kokia nesamone lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(teledema @ 2010 02 03, 19:38)
maciau yra temu pavadinimu maza krutine, bet ten diskutuoja netgi ir B, ir C dydzius turincios. ir jos patarineja nekompleksuoti, nes tipo su maza krutine galima vaiksciot be liemeneles ir t.t. Man verkt noris tokius paskaicius, nes man B atrodo jau lb daug.

Todel skelbiu tema toms, kurios neturi netgi A dydzio.

Va va, man taip juokas paėmė, kai čia apie C dydį kalbama biggrin.gif Temoj apie mažas krūtines biggrin.gif Kažin pas mane ar A yra lotuliukas.gif nelabai aš pergyvenu, tik va mano kūnas toks tvirtas, tai velnias, kažkaip reikėtų didesnės krūtinės. Nesu tokių plonų kaulų kaip milos johovič ar kaip ten ji rolleyes.gif
Bet kažkaip tikrai ne svarbiausias dalykas gyvenime smile.gif
Papildyta:
QUOTE(vilmaamliv @ 2010 02 16, 16:34)
jungiuosi ir as pas jus su savo AA  doh.gif

O iš kur jūs žinote koks pas jus dydis? blush2.gif

Tiesa, prisiminiau, gi per nėštumą ir maitinant turėjau gan nemažą krūtinę biggrin.gif Na, man neįprastą biggrin.gif tai visai gražiai atrodė, nieko nesakau rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(xernesta @ 2010 02 24, 16:00)
Zinot o Jus vyro vietoje ka butumet pasakiusi? Negi fu lotuliukas.gif kartais viena ar kita situacija paimkite is kito kampo, pvz: Jusu atveju jei butumet vyras g.gif tai labai padeda susivokti  ax.gif  juk nemestumete vyto jei pvz jo pilvas butu didziulis  biggrin.gif  gyveni juk su zmogumi o ne su papais lotuliukas.gif
Ir jei Jus del savo krutines jauciates blogai tai ir vyra stumiate i nepatogia padeti g.gif kartais mes moterys prisigalvojame tiek nesamoningu dalyku doh.gif ir dar vyrai tai turi isklausyti doh.gif o jeigu Jus vede vadinasi jus myli tokia kokia esate  4u.gif o jei sako, kad nepriestarautu, tai tik del to, kad Jus palaikyti... Nes tikriausiai mato, kaip liudite del to... Mums moteris atrodo, kad vyras turetu sakyti oi ne nesidaryk  biggrin.gif  o jiems galbut tai atrodo kaip palaikymo zenklas  ax.gif  na bent cia mano nuomone  ax.gif

Pritariu thumbup.gif Nesąmonė čia iš tikro taip sukti galvą. Vyras tikrai nieko blogo nepasakė, negi dabar reik jam galvoti kiekvieną žodį su savo žmona būnant smile.gif

Mažakrūtės, užkariavusios pasaulį
Papildyta:
QUOTE(ewute.rom @ 2010 08 05, 00:26)
Labuka,

O as norecau operacija pasidaryt, bet bijau  doh.gif  krutine labai isitampe po gimdymo, tai baisiai atrodo, kompleksuoju nezmoniskai, tad labai noreciau pasitobulinti formas, bet nedristu smile.gif buvau nuejus i konsultacija, galvojau labai isgasdins, bet anaiptol nuramino smile.gif nors ks jiems belieka sakyt, juk jeigu daryciau, tai jiems pinigeliai smile.gif tait ikrai nieks neatkalbines klinikoj  lotuliukas.gif  na gal kada ir rysiuos smile.gif

Tai va, jei daryčiau operaciją, tik dėl to, kad išsitampė po maitinimų. Bet tai kažkaip tikiuosi, kad dar susitvarkys mastau.gif Du metai praėjo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Abo: 10 rugpjūčio 2010 - 22:46
QUOTE(Abo @ 2010 08 10, 21:59)

Sitas labai pakele upa smile.gif Bet prie ko ten sobciak su B dydziu g.gif Man B jau nera maza...
Atsakyti
Aš tai net nežinau, koks pas mane tikras dydis. Tokių negamina, ens man pritaikyti , kad tiktų forma, labai sunku. Perku bazėse "Aqusma" firmos, apie 30 litų kainuoja, su silikonais ir geru push up, kažkas panašaus , kai VS, tik pigesnis analogas. Iš įpratimo perku 75 B, dabar noriu VS stebuklą pabandyti, nes pirkau 75 B skūrinukę, tai dideli kaušeliai gerokai, nieko ten gero mažai krūtinei.
po krūtine 77-78, per krūtinę 84. doh.gif Esu aukšta, tvirtų kaulų, reikėtų didesnės krūtinės, ale iš kur ją paimti? aš krūtis iš tėvo paveldėjau, kartais iš savęs žvengiu, nes mano mama ir vyresnio amžiaus, o krūtinė normali, iš didesnių. :ax:Bet visumoje, tai nekompleksuoju. Na, dar yra ant ko liemenėlę pakabinti, tai ir gerai lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo auroryte: 12 rugpjūčio 2010 - 22:23
QUOTE(auroryte @ 2010 08 12, 22:20)
Aš tai net nežinau, koks pas mane tikras dydis. Tokių negamina, ens man pritaikyti , kad tiktų forma, labai sunku. Perku bazėse "Aqusma" firmos, apie 30 litų kainuoja, su silikonais ir geru push up, kažkas panašaus , kai VS, tik pigesnis analogas. Iš įpratimo perku 75 B, dabar noriu VS stebuklą pabandyti, nes pirkau 75 B skūrinukę, tai dideli kaušeliai gerokai, nieko ten gero mažai krūtinei.
po krūtine 77-78, per krūtinę 84. doh.gif  Esu aukšta, tvirtų kaulų, reikėtų didesnės krūtinės, ale iš kur ją paimti? aš krūtis iš tėvo paveldėjau, kartais iš savęs žvengiu, nes mano mama ir vyresnio amžiaus, o krūtinė normali, iš didesnių. :ax:Bet visumoje, tai nekompleksuoju. Na, dar yra ant ko liemenėlę pakabinti, tai ir gerai lotuliukas.gif

O gal galite išduoti, kur tiksliai bazėje perkate? Ir aš norėčiau.. ax.gif nes dabar be 100 Lt liemenėlės niekaip neprisitaikau, ir tai tik vienos firmos, labai jau brangu...
Lauksim nuorodų, kokiam sandėly ir kokioj galerijoj ieškoti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristi7 @ 2010 08 13, 10:59)
O gal galite išduoti, kur tiksliai bazėje perkate? Ir aš norėčiau.. ax.gif  nes dabar be 100 Lt liemenėlės niekaip neprisitaikau, ir tai tik vienos firmos, labai jau brangu...
Lauksim nuorodų, kokiam sandėly ir kokioj galerijoj ieškoti  mirksiukas.gif

Žinokite, tiksliai nepasakysiu, kurioje vietoje, bet siaip bazeje daug kur yra , kur didesnis apatiniu skyrius, nuvaziuokit, pasiziurekit, tikrai rasit, ar tiks ir patiks , nezinau, bent man tai tinka, tikrai yra 7,8 sandeliuose, ten toje rampoje, kur tas traukinukas stovi, bet reiktu ieiti ne nuo tos puse, kur traukinys, bet is kitos, ir pacioje pradzioje yra keletas vietu, kur prekiauja. Reikia klausti. Jei easate Kauniete, tai dar Vilijampoles tame atnaujintame turguje yra, kur pastatas raudonas. O prekinis zenklas toks. 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo auroryte: 15 rugpjūčio 2010 - 23:48
Mano dydis 75 A, kadangi dar esu 1.78 cm ūgio, tai išvis ta krūtinė nedidelė atrodo, bet man patinka, didesnės ir nenorėčiau, na nebent B smile.gif Nematau jokių problemų mažoje krūtinėje, ypač, kai dabar pilna stebuklingų liemenėlių wub.gif O ir vaikinas mano rutuliukais nesiskundžia thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(~*Morning Star*~ @ 2010 08 19, 22:32)
Mano dydis 75 A, kadangi dar esu 1.78 cm ūgio, tai išvis ta krūtinė nedidelė atrodo, bet man patinka, didesnės ir nenorėčiau, na nebent B  smile.gif Nematau jokių problemų mažoje krūtinėje, ypač, kai dabar pilna stebuklingų liemenėlių  wub.gif O ir vaikinas mano rutuliukais nesiskundžia  thumbup.gif

Bet tai kas is tu liemeneliu... Mane tai jau is tikro pradeda erzint tos pakietintos, pastorintos, su ivairiausiom pagalvelem doh.gif
Atsakyti
QUOTE(limpopooo @ 2010 08 20, 13:42)
Bet tai kas is tu liemeneliu... Mane tai jau is tikro pradeda erzint tos pakietintos, pastorintos, su ivairiausiom pagalvelem doh.gif

Tai tos pakietintos ir mane nervina, o vat su silikoniniais pakėlimai labia dailiai ir gražiai atrodo thumbup.gif
Atsakyti