Įkraunama...
Įkraunama...

Trumpa vestuvinė suknelė

QUOTE(Kibekė @ 2010 05 28, 12:18)
Aišku nesupyksim, kraunam, tempiam kuo daugiau jų čia  bigsmile.gif  biggrin.gif

Paskutinės suknelės labai savitos, išskirtinės, bet turbūt ne kiekvienai tinkančios, ta prasme, moteris turi turėt panašų savo stiliuką, man jos netgi daugiau neša į vintage  g.gif  mirksiukas.gif tai kas jam prijaučia, manau būtų idealus variantas  smile.gif

Na atspėjai iš tikro biggrin.gif čia ir yra vintage originalios suknytės, visos trys mirksiukas.gif
Atsidariau saloniuką Kauno senamiestyje su tokio stiliaus suknytėm, kad būtų išskirtinės ir vienintelės, ne masinės gamybos, yra ir klasikinių aišku panašių kaip visur, bet trumpos tai tik šios kolkas 4u.gif
Atsakyti
O as vakar ikvepimo pagauta pasisiuvau suknele. Medziagyte paprasta, bet jei parinkus grazu silka ar atlasa, galima teketi su tokia.
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stileta: 28 gegužės 2010 - 15:49
Galima, jau čia pagal galimybes ir kas ko nori. Tik man šleikutės nepatiko šitam modelyje, keisčiau galbūt stambesnėmis arba per vieną šoną ką nors sugalvočiau. Ir kas be ko, medžiaga tikrai kitokia manau, turėtų būti smile.gif
O čia siuvot šiaip, proginę?
Atsakyti
QUOTE(Kibekė @ 2010 05 28, 17:03)
Galima, jau čia pagal galimybes ir kas ko nori. Tik man šleikutės nepatiko šitam modelyje, keisčiau galbūt stambesnėmis arba per vieną šoną ką nors sugalvočiau. Ir kas be ko, medžiaga tikrai kitokia manau, turėtų būti  smile.gif
O čia siuvot šiaip, proginę?

Be progos, po triju savaiciu i Italija isvaziuoju-pravers. ax.gif
Atsakyti
Akims paganyti ir idejoms pasisaudyti wink.gif

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Papildyta:
user posted image
user posted image
user posted image

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
man šita dailiausia mirksiukas.gif (tik gal ties krutine kiek per atvira)
http://i46.tinypic.com/2gshi5x.jpg
Atsakyti
Man tai gražu tokios suknelės kokiam vakarėlyje ar šiaip renginukyje, bet mano nuomone, toks modelis vestuvėms yra per paprastas, ir per kuklus. Aišku, čia skonio reikalas rolleyes.gif

Wunderbar įdėtų patiko trečioji suknelė, tik ji galėtų būti trumpesnė blush-anim-cl.gif
Atsakyti
QUOTE(-mercy- @ 2010 04 20, 11:35)
sveikos merginos, va iskilo klausimelis, kas sita suknele sukure?  g.gif ieskau po interneta daugiau sios sukneles nuotraukyciu, ypac is nugaros o nerandu  schmoll.gif gal blogai ieskau, nes tikro pavadinimo nezinau, gal jus buvot uztike kur nors?  blush2.gif  nes per visokius ebay ziurejau tai tik vienetai pas ka galima uzsisakyti, o ir fetbackai nieko gero nezada  doh.gif

Sveikute, as buvau radusi sia suknele Maggie Soterro kolekcijoje. Pabandyk paziureti siuose puslapiuose: www.jaysbridal.net arba www.topbridaldress.com
Atsakyti
QUOTE(Karelija @ 2010 05 29, 17:52)
man šita dailiausia mirksiukas.gif (tik gal ties krutine kiek per atvira)
http://i46.tinypic.com/2gshi5x.jpg

Man taip pat ši patiko. Tik vestuvėms per paprasta.
Atsakyti
Parduodu nauja vestuvine suknute.
Atsakyti
*drauge*, juk čia ne skelbimų lenta, o ir jūsų suknelė, kaip mačiau, tikra padielka, net iš tolo nepanaši į šią, Sherri Hill kolekcijos unsure.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti