Įkraunama...
Įkraunama...

Trumpa vestuvinė suknelė

QUOTE(S@msara @ 2010 06 14, 14:31)
Buvo idomi jusu nuomone. Dekui uz ja 4u.gif

Hmmm, manau, tada ilgoje suknelėje išvis paskęstumėte g.gif o jums nesinori trumpos ir šiek tiek pūstesnės, ar jau grynai nusižiūrėjusi tik klasikinio tipo suknelę?
Aišku, aš jūsų nepažįstu, tai mažai ką galėčiau ir patarti, kadangi pastebėjau net tokią tendenciją, jog daug kas renkasi suknę ir pagal savo gyvenimo būdą, stilių. (Tame tarpe ir aš pati rolleyes.gif ).
Linkiu sėkmės jums tinkamos suknelės paieškose smile.gif 4u.gif
Papildyta:
Nors, jeigu tektų rinktis iš tų dviejų, tai rinkčiausi antrąją, ji tikrai dailesnė, mano manymu.
Atsakyti
QUOTE(S@msara @ 2010 06 13, 11:59)
Labas rytas nuotakos  4u.gif

Kaip patiktu jums tokia suknele?
[attachmentid=199995]

Sveikos visos 4u.gif

Vat tokią suknelę vakar gavau iš JAV, na neišpasakytas grožis, o medžiagėlė kokia nuostabi wub.gif Rinkausi tokią suknutę vien dėl to, kad tebus pas mus labai kukli vakarienė, nebus bažnyčios, tik civilinė santuoka, tai manau tokiai paprastai šventei, tokia kukli ir paprastutė wub.gif

Reiks būtinai nusifotografuoti ir įkelti kaip atrodau su ja realiai wub.gif

user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fiorella: 15 birželio 2010 - 21:54
Tikrai būtų įdomu pamatyti, kaip realiai suknutė atrodo ant konkretaus žmogaus, o ne ant manekenės thumbup.gif
Atsakyti
Pakolkas parodau kaip atrodo 4u.gif biggrin.gif dar batelių neturiu dar prie jos, tai sunku ką ir sakyti, nes su ja atrodau žemoka, kai fotografuojuosi pati. Žiūrim ką turim lotuliukas.gif

user posted image
user posted image
Atsakyti
Labai grazi suknyte thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Fiorella @ 2010 06 16, 10:21)
Pakolkas parodau kaip atrodo 4u.gif biggrin.gif dar batelių neturiu dar prie jos, tai sunku ką ir sakyti, nes su ja atrodau žemoka, kai fotografuojuosi pati. Žiūrim ką turim  lotuliukas.gif

Kaip supratau ją užsisakinėjote iš JAV? Kokia kaina, jei nepaslaptis? ax.gif

Na, aš buvau minėjusi, kad tokio tipo suknelės vestuvėms sau nesirinkčiau, bet ant jūsų ji gula idealiai bigsmile.gif rolleyes.gif ir tikrai daug geriau atrodo, nei ant modelio. Linkiu jums smagios šventės 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Tigris @ 2010 06 16, 10:39)
Labai grazi suknyte  thumbup.gif

Ačiū 4u.gif

QUOTE(Kibekė @ 2010 06 16, 13:21)
Kaip supratau ją užsisakinėjote iš JAV? Kokia kaina, jei nepaslaptis?  ax.gif

Na, aš buvau minėjusi, kad tokio tipo suknelės vestuvėms sau nesirinkčiau, bet ant jūsų ji gula idealiai  bigsmile.gif  rolleyes.gif ir tikrai daug geriau atrodo, nei ant modelio. Linkiu jums smagios šventės  4u.gif

Taip iš JAV 4u.gif www.davidbridal.com sakiausi, labai didelės nuolaidos ten, tai pagrobiau už 99$, bet su atsiuntimu išvis išėjo 540LT

Ačiū už pagyrimą 4u.gif Kadangi mano vestuvės bus labai labai kuklutės, tai man ši suknutė pati pačiausia atrodo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Fiorella @ 2010 06 16, 15:53)
Ačiū 4u.gif
Taip iš JAV 4u.gif www.davidbridal.com sakiausi, labai didelės nuolaidos ten, tai pagrobiau už 99$, bet su atsiuntimu išvis išėjo 540LT

Ačiū už pagyrimą 4u.gif Kadangi mano vestuvės bus labai labai kuklutės, tai man ši suknutė pati pačiausia atrodo  wub.gif

Mano manymu ant Jūsų suknelė atrodo nuostabiai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Karelija @ 2010 06 16, 16:22)
Mano manymu ant Jūsų suknelė atrodo nuostabiai 4u.gif

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Fiorella @ 2010 06 16, 08:21)
Pakolkas parodau kaip atrodo 4u.gif biggrin.gif dar batelių neturiu dar prie jos, tai sunku ką ir sakyti, nes su ja atrodau žemoka, kai fotografuojuosi pati. Žiūrim ką turim  lotuliukas.gif

nuostabi suknyte wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Fiorella @ 2010 06 15, 21:51)
Sveikos visos  4u.gif

Vat tokią suknelę vakar gavau iš JAV, na neišpasakytas grožis, o medžiagėlė kokia nuostabi  wub.gif Rinkausi tokią suknutę vien dėl to, kad tebus pas mus labai kukli vakarienė, nebus bažnyčios, tik civilinė santuoka, tai manau tokiai paprastai šventei, tokia kukli ir paprastutė  wub.gif

Reiks būtinai nusifotografuoti ir įkelti kaip atrodau su ja realiai  wub.gif

davidsbridal.com i Vokietija nesiuncia doh.gif blink.gif Idomiai cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo S@msara: 16 birželio 2010 - 22:44
QUOTE(S@msara @ 2010 06 16, 23:38)
Is kur tu siunteisi? As buvau ta suknele davisbridal.com radusi, bet jie i Vokietija nesiuncia  doh.gif  blink.gif

www.davidsbridal.com, labai nustebau pamačiusi, kad į LT siunčia blink.gif Netikėjau kad siųs
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fiorella: 16 birželio 2010 - 22:42