QUOTE(Aurore_ @ 2010 06 28, 21:04)
Sveikutės,
Duodu nuorodėlę suknutės, kuri man labai patinka. Niekur nemačiau kad būtų tokia paprasta ir kukli, visur būna būtinai kažkokie pagražinimai, o man norisi būtent tokios. Esu tokia, kad visur mėgstu išsiskirti, bet per dviejų žmonių šventę skirtą tik mums dviems nenoriu nieko ekstravagantiško. Įsivaizduoju kad turėtų būti tokia kukli elegancija ir prabanga dvelkianti suknutė.
Gal kas matėt, kur tokią rasti, ar būna nuomos salonuose? Arba gal žinote, kas tokią kuo puikiausiai pasiūtų?
Aš mąstau, kad gal nekainuotų labai brangiai tokia.
http://public.fotki....-suknele/#media
Ši sunkuntė yra iš Statkevičiaus kolekcijos. Kad nuomos salonuose būtų būtent tokia - labai abejoju, nebent kas nors siuvosi salone panašią ir paskui nuomavosi. Šeip esu mačiusi vieną Statkevičiaus suknelės (kurią Liepa dėvėjo) kopiją oranžinės spalvos - Kaune, Ožeškienės berods gatvėje salone, prie tatuiruočių salono.
Dėl pasiuvimo kainos - aš pati siūnuosi suknelę, nes sau nieko doro salonuose neradau, irgi norėjau kuklios ir elegantiškos. Tai kainos nebais mažesnės bus, nes gera medžiaga gerai kainuoja, o dar jei modelis techniškai sudėtingas - kaina irgi kyla. Šio modeliuko atveju yra korsetas - o jo darbas kainuos...
Bet, kaip sakoma, kas ieško - tas randa