Įkraunama...
Įkraunama...

Trumpa vestuvinė suknelė

QUOTE(Fiorella @ 2010 06 16, 22:41)
www.davidsbridal.com, labai nustebau pamačiusi, kad į LT siunčia  blink.gif Netikėjau kad siųs

As irgi nustebau kad i Lietuva siuncia, o i Vokietija ne biggrin.gif. Bet suknele tikrai gerai gula ir atrodo smile.gif Ka derinsi prie jos, ta prasme kokius akseksuarus?
Atsakyti
QUOTE(S@msara @ 2010 06 16, 23:46)
As irgi nustebau kad i Lietuva siuncia, o i Vokietija ne  biggrin.gif. Bet suknele tikrai gerai gula ir atrodo  smile.gif Ka derinsi prie jos, ta prasme kokius akseksuarus?

Oj, tikrai to dar nežinau, pakolkas ieškau baltų batelių, o ir juos sunku rasti tokių kokių noriu doh.gif
Atsakyti
suknele

neleidzia kopint 4u.gif
Atsakyti
Kadangi nelabai seku tema, nes vestuviu dar neplanuoju, bet zinau kai jos bus devesiu trumpa vestuvine suknele del zemo ugio 4u.gif smile.gif Tai nutariau ir as pasidalinti kas mano akiai miela is interneto platybiu wub.gif
Vis pasiskaitau temele paganau akis lotuliukas.gif wub.gif
suknele1
suknele2
Gal kiek per daug blizgalu, bet atrodo graziai :}
suknele3
suknele4
Atsakyti
QUOTE(kaubojey @ 2010 05 09, 12:10)

user posted image

Gal kas matet kur kaune tokia miela suknyte issinuomuoti arba intenete nebrangiai nusipirkti?

Gal zinot is kokios ji kolekcijos?

Labai dekinga is anksto 4u.gif
Atsakyti
Sveikutės,

Duodu nuorodėlę suknutės, kuri man labai patinka. Niekur nemačiau kad būtų tokia paprasta ir kukli, visur būna būtinai kažkokie pagražinimai, o man norisi būtent tokios. Esu tokia, kad visur mėgstu išsiskirti, bet per dviejų žmonių šventę skirtą tik mums dviems nenoriu nieko ekstravagantiško. Įsivaizduoju kad turėtų būti tokia kukli elegancija ir prabanga dvelkianti suknutė.
Gal kas matėt, kur tokią rasti, ar būna nuomos salonuose? Arba gal žinote, kas tokią kuo puikiausiai pasiūtų?
Aš mąstau, kad gal nekainuotų labai brangiai tokia.

http://public.fotki....-suknele/#media
Atsakyti
QUOTE(Aurore_ @ 2010 06 28, 21:04)
Sveikutės,

Duodu nuorodėlę suknutės, kuri man labai patinka. Niekur nemačiau kad būtų tokia paprasta ir kukli, visur būna būtinai kažkokie pagražinimai, o man norisi būtent tokios. Esu tokia, kad visur mėgstu išsiskirti, bet per dviejų žmonių šventę skirtą tik mums dviems nenoriu nieko ekstravagantiško. Įsivaizduoju kad turėtų būti tokia kukli elegancija ir prabanga dvelkianti suknutė.
Gal kas matėt, kur tokią rasti, ar būna nuomos salonuose? Arba gal žinote, kas tokią kuo puikiausiai pasiūtų?
Aš mąstau, kad gal nekainuotų labai brangiai tokia.

http://public.fotki....-suknele/#media

Ši sunkuntė yra iš Statkevičiaus kolekcijos. Kad nuomos salonuose būtų būtent tokia - labai abejoju, nebent kas nors siuvosi salone panašią ir paskui nuomavosi. Šeip esu mačiusi vieną Statkevičiaus suknelės (kurią Liepa dėvėjo) kopiją oranžinės spalvos - Kaune, Ožeškienės berods gatvėje salone, prie tatuiruočių salono.

Dėl pasiuvimo kainos - aš pati siūnuosi suknelę, nes sau nieko doro salonuose neradau, irgi norėjau kuklios ir elegantiškos. Tai kainos nebais mažesnės bus, nes gera medžiaga gerai kainuoja, o dar jei modelis techniškai sudėtingas - kaina irgi kyla. Šio modeliuko atveju yra korsetas - o jo darbas kainuos... 4u.gif

Bet, kaip sakoma, kas ieško - tas randa drinks_cheers.gif

Atsakyti
O kurioj šios suknutės vietoj yra korsetas? Viršutinėj iki liemens?smile.gif
Atsakyti
Beje, labai patiko www.davidsbridal.com suknelės, ten yra daug panašių modeliukų, kurį aš pateikiau kaip man patinkantį. Aš manau gal įmanoma gražiai pasiūti tokią suknutę, bet ir siuvėjos geros reikia:)
Atsakyti
QUOTE(Aurore_ @ 2010 06 28, 19:04)

Nuostabi suknele wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurore_ @ 2010 06 29, 18:22)
O kurioj šios suknutės vietoj yra korsetas? Viršutinėj iki liemens?smile.gif

Tikrai taip smile.gif Gal taip nuotraukoj iškart ir nesimato, kad ten korsetas, bet tokio tipo suknelės viršus visada yra korseto tipo, na nebent labai tvirta pati medžiaga būtų, kad taip formą galėtų laikyti.
Bet dar tokioms iš pažiūros paprasto modeliuko (neįmantraus) suknelėms labai svarbi medžiagytė - kuo geresnė medžiaga, kokybiška, gerai krintanti ir tuo pačiu laikanti forma, tuo geriau tas modelis atrodys.

Aš pvz. savo suknelei rinkausi (tiksliau dizainerė parinko ax.gif ) vilnelę, kurios metras apie 200Lt kainuoja, nes visos kitos medžiagos (nei atlasas, nei šilkas) tokiam modeliui netiktų schmoll.gif

Sėkmės atrandant savo svajonių suknelę drinks_cheers.gif
Atsakyti
jetau kokios dailios man trumpos suknytes bigsmile.gif
Atsakyti