Įkraunama...
Įkraunama...

Trumpa vestuvinė suknelė

labai labai kristulia graziai atrodai 4u.gif wub.gif wub.gif wub.gif
o plaukuciai naturaliai ilgi? ar cia segiai kazka?
Atsakyti
[quote=-crazygirl-,2010 07 28, 15:03]
[quote=kristulia *,2010 07 28, 11:53]

labai zavingai atrodete
[/quote]
aciu 4u.gif

[quote=ievuze123,2010 07 28, 15:46]
Kristulia, super gražu 4u.gif
Mano vestuvės po dviejų savaičių. Ir aš pasirinkau panašų stilių - trumpa siaura suknutė ir dailūs bateliai. Tikiuosi atrodysiu bent per pus taip gražiai kaip jūs
[/quote]
neabejoju, kad atrodysi labai graziai, o pasirinktas sukneles modelis man labai patinka wub.gif mirksiukas.gif labai lauksiu nuotraukyciu mirksiukas.gif

[quote=jums,2010 07 28, 15:48]
Kokios zaismingos ir grazios nuotraukos! Sveikinu
Papildyta:
[/quote]

patiko tai, kad nepozavom, o fotografai dirbo savo darba 4u.gif

[quote=Aurore_,2010 07 28, 16:04]
Idealu, tiesiog viskas Jum taip tinka
O kas Jus fotografavo? Kokiam čia mieste?
[/quote]

jauna porele fotografu, Klaipedoje, labai labai stengesi ir nuotraukos mums labai patiko mirksiukas.gif

[quote=Gretoootia,2010 07 28, 17:06]
[quote=kristulia *,2010 07 28, 11:53]

Atrodete tikrai labai graziai. Sveikinu thumbup.gif
[/quote]

4u.gif

[quote=starry-eyed,2010 07 28, 17:30]
super! wub.gif Ir vyro apranga labai patiko, jau gailiuos, kad manasis bus su tradiciniu juodu kostiumu, visgi vasara...
[/quote]

ta diena labai buvo karsta, o vyras kostiumo reikalingos ismieros ir modelio negavo, o ir nepatinka kostiumai, tai ir pasirinkom toki stiliu mirksiukas.gif ir mums labai patiko wub.gif

[quote=maye,2010 07 28, 18:56]
labai labai kristulia graziai atrodai 4u.gif wub.gif wub.gif wub.gif
o plaukuciai naturaliai ilgi? ar cia segiai kazka?
[/quote]

taip cia mano naturalus plaukai wub.gif 4u.gif
Atsakyti
Yra tikrai be galo graziu trumpu suknyciu, ir patogiau turbut su jom rolleyes.gif .. bet pati pasirinkau ilga, man kazkaip "vestuviskiau"atrodo blush2.gif
Atsakyti
as svartau, jei tuoksimes vasara, rinksius trumpute, nes su ilga isivaizduoju ziauriai karsta, o jei tuoksimes rudeniop tada ilga mirksiukas.gif ax.gif
Atsakyti
internete radau labai grazia mano akimis suknele wub.gif
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(pitchy @ 2010 08 04, 13:47)
internete radau labai grazia mano akimis suknele wub.gif

Labai miela wub.gif
Atsakyti
pitchy, suknele rasta internete, tikrai grazi wub.gif wub.gif
Atsakyti
Aš irgi turėsiu trumpąąą yahoo.gif žiauriai džiaugiuosi, kad mano planas išdegė iš ilgos pasidaryti trumpą wub.gif Belieka sulaukti spalio 27 d. kai jau suknytė bus namie wub.gif
Atsakyti
QUOTE(pim @ 2010 08 04, 15:52)
Aš irgi turėsiu trumpąąą yahoo.gif žiauriai džiaugiuosi, kad mano planas išdegė iš ilgos pasidaryti trumpą wub.gif Belieka sulaukti spalio 27 d. kai jau suknytė bus namie wub.gif

pasirodyk 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
As irgi buvau netradicine nuotaka ir buvau su trumpa, moherine suknyte wub.gif Ir visi gyre, ir sake kad issiskyriau is visu tu tortiniu nuotaku prie santuoku rumu, ir daug graziau ziurejausi... ax.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(maye @ 2010 08 04, 15:59)
pasirodyk 4u.gif  mirksiukas.gif

Tai, kad ji salone. Aš ją tik rugpjūčio 27 d. pasiimsiu unsure.gif

Jollysiup, parodyk ką save blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pim: 04 rugpjūčio 2010 - 15:57
Paskutinioji nuotakos suknelė man nelabai ax.gif kad pūsta gerai, bet ilgis ir tie gargameliai (paraukimai) nepatinka. Aišku, skonio reikalas, svarbu, kad tą dieną visos jaunosios jaustųsi puikiai su savo išsirinkta suknute smile.gif
O šiaip, aš pati nenorėčiau, jog be mano sutikimo kažkas taip imtų ir kištų asmenines foto į forumus.
Atsakyti