Įkraunama...
Įkraunama...

Trumpa vestuvinė suknelė

QUOTE(gutte86 @ 2010 08 05, 10:06)
o negalit pas kitą siuvėją pasisiųti tokios pat suknelės? Būtinai VAMP reikia? Nemanau, kad čia sudėtingas modeliukas, kad reiktų VAMP ir tokių kainų

Aišku galima.. tai paieškose geros siūvėjos.. ax.gif Bet baisu, kad nebūtų kaip čia su įkelta viena nuotrauka - nevykusi kopija.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Kibekė @ 2010 08 05, 09:09)
Nelabai vykus L.Kiauleikytės vestuvinės suknelės kopija.

drinks_cheers.gif

QUOTE(jums @ 2010 08 05, 09:20)
Kaip grazu  wub.gif Idomu, ar LT tokia kurnors pasiutu?..  kokia ten medziaga galetu buti? ax.gif

Aš bijočiau rizikuoti su pasiuvimu unsure.gif Nes modelis toks gana "apgaulingas", man atrodo ne kiekvienai gražiai atrodytų g.gif
Atsakyti
QUOTE(pim @ 2010 08 05, 12:40)
drinks_cheers.gif
Aš bijočiau rizikuoti su pasiuvimu unsure.gif Nes modelis toks gana "apgaulingas", man atrodo ne kiekvienai gražiai atrodytų g.gif

Gal ir taip ax.gif Bet tai nuotakai net labai tinka tas lengvas apvalumas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(jums @ 2010 08 05, 11:55)
Gal ir taip  ax.gif  Bet tai nuotakai net labai tinka tas lengvas apvalumas  thumbup.gif

Gražiai tikrai atrodo ir tikrai neįžvelgiu jokio storinimo doh.gif
Viskas super thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Kibekė @ 2010 05 26, 11:13)

Ši suknelė man labai daili iš trumpų, labai įdomu ar kažkas panašaus tiktų ant 1,58 m žemutės merginos? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Eiryn @ 2010 08 05, 13:32)
Ši suknelė man labai daili iš trumpų, labai įdomu ar kažkas panašaus tiktų ant 1,58 m žemutės merginos?  g.gif

Sherri Hill kolekcija - viena iš mano favoričių wub.gif nemažai suknučių esu išsisaugojusi.
O pastaroji - tai vienas iš variantų, apie kurį pati galvojau, ir dar iki šiol neatmestas. Man atrodo, kad kaip tik smulkesnei, nedidukei merginai/moteriai daug gražiau žiūrėtųsi tokio tipažo trumputė suknia. Aš irgi ne iš aukštųjų -166cm ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Eiryn @ 2010 08 05, 13:32)
Ši suknelė man labai daili iš trumpų, labai įdomu ar kažkas panašaus tiktų ant 1,58 m žemutės merginos?  g.gif

Aš irgi tokio ūgio biggrin.gif Manau tiktų, vien jau suknutė svarbiausia, kad patinka ir tai svarbiausia, tada savaime tampi daug gražesnė, kai pati tokia jautiesi smile.gif
Man irgi ši patinka, o nemėgstu tų visų su kvarbatkom didelėm schmoll.gif Kažkodėl man jos tokios sunkios atrodo, o ši pats tas - neperkrauta wink.gif

P.S. O kokiu būdu galima įsigyti suknučių iš Sherri Hill, tame puslapyje nerandu ir kainų g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aurore_: 05 rugpjūčio 2010 - 13:08
Dėl siuntimo tai ir aš nežinau mastau.gif
bet planuose - geros siuvėjos paieškos, mat laikas dar nespaudžia smile.gif
Atsakyti
Man irgi labai lengvutė atrodo, tik aš tikriausiai norėčiau, kad nebūtų tų gėlyčių suknelės viršutiniam sluoksnyje ar kaip čia pasakyt rolleyes.gif Tikrai gražutė, bet itariu, kad prieš užsinorint tokios, bent kažkokią panašaus ilgio reiktų pasimatuoti, kad paskuj siuvant nebūtų didelių problemų. O kažin kaip ji iš galo atrodo, turbūt suvarstoma, ar užtrauktuku segama? Per pilvuką atrodo gan laisva, kažin ar nekrenta tada suknelė, nes tikrai nesinorėtų vis taisytis ir taisytis ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eiryn: 05 rugpjūčio 2010 - 14:29
Merginos, gal zinote kiek kainuoja amerikieciu firmos AMSALE trumpos vestuvines sukneles? Ir kaip ja parsisiusti, nes man atrodo tik i keliose salyse jas pardavineja unsure.gif ...
Atsakyti
user posted image
user posted image
Atsakyti
Paskutinės nelabai, ta pirmoji būtų nieko, jei ne ta uodega, o antroji man kaip chalačiukas.
Atsakyti