Įkraunama...
Įkraunama...

Trumpa vestuvinė suknelė

QUOTE(Gugė @ 2010 08 12, 23:08)
Mačiau Jūsų nuotraukas..  ax.gif  Graži nuotaka buvote..  4u.gif  Ir Jūsų patarimai man lb patinka..  thumbup.gif  Turite taiklią akį..  thumbup.gif

malonu, dekui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(NIDA* @ 2010 08 13, 10:59)
malonu, dekui  4u.gif

o gal parodysit?smile.gif nes neatsimenu, kad buciau macius jusu suknele smile.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2010 08 13, 11:06)
o gal parodysit?smile.gif nes neatsimenu, kad buciau macius jusu suknele smile.gif

tiek to, jau paaiskinau, kad nenoreciau
Atsakyti
QUOTE(Kibekė @ 2010 08 12, 12:46)
O kodėl jūs galvojat kad visos nori būti SAVO dieną elegantiškom damom? Ir kam iškart pulti į kraštutinumus, jei pūsta, tai dar nereiškia, kad ji bus apkarstyta svarovski blizgučiais, drugeliais, tiuliais ir t.t. Matot, reikia mokėt viską skoningai pateikti, tai bus ir stilinga ir gražu.
Man pvz. klasikinės, tiesaus kirpimo, virš kelių suknelės - nuobodu, įpareigojantis variantas. Tad kiekvienam savo  mirksiukas.gif

Bateliai jūsų gražūs, ta prasme modelis, bet ta juoda spalva... tik ne vestuvėms. Tai mano nuomonė.

nematete kaip NIDA atrode, tai is kur tokia nuomone? tie juodi bateliai tiesiog idealiai tiko wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Mazgelis @ 2010 08 13, 13:06)
nematete kaip NIDA atrode, tai is kur tokia nuomone? tie juodi bateliai tiesiog idealiai tiko  wub.gif

O kas jūs per viena? Advokatė, tarpininkė? Man nepatinka juodi akcentai vestuvėse. Gražu spalvoti bateliai, juodi - ne. Tiesiog asmeninė antipatija, manau, kad yra daug gražesnių, linksmesnių spalvų už juodą, o ir pamačius bendrą vaizdą mano nuomonė nekistų. Dabar aiškiau? Ir išvis, jūs žinot tokį dalyką kaip skonis? Deja, ne visų jis vienodas. Nei aš mačiau NIDOS vestuvių akimirkas, nei ką. Parašiau, kad bateliai gražūs, spalva- ne. Ar būtina aikčioti, kad viskas puiku, kai to nėra? unsure.gif
Antra. Teigimas, kad visos suknelės iš Sherri Hill kolekcijos yra neskoningos - nėra kraštutinumai? Taip, kad nereikia čia lialia, ir nesikiškite kitąkart į diskusiją ir postus, kurie nėra tiesiogiai skirti jums.
Atsakyti
Juodi bateliai ir kaspinas ant suknios flirt.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(pim @ 2010 08 13, 16:27)
Juodi bateliai ir kaspinas ant suknios flirt.gif

Grazu ax.gif
Atsakyti

QUOTE(Kibekė @ 2010 08 13, 14:05)
O kas jūs per viena? Advokatė, tarpininkė? Man nepatinka juodi akcentai vestuvėse. Gražu spalvoti bateliai, juodi - ne. Tiesiog asmeninė antipatija, manau, kad yra daug gražesnių, linksmesnių spalvų už juodą, o ir pamačius bendrą vaizdą mano nuomonė nekistų. Dabar aiškiau? Ir išvis, jūs žinot tokį dalyką kaip skonis? Deja, ne visų jis vienodas. Nei aš mačiau NIDOS vestuvių akimirkas, nei ką. Parašiau, kad bateliai gražūs, spalva- ne. Ar būtina aikčioti, kad viskas puiku, kai to nėra?  unsure.gif
Antra. Teigimas, kad visos suknelės iš Sherri Hill kolekcijos yra neskoningos - nėra kraštutinumai? Taip, kad nereikia čia lialia, ir nesikiškite kitąkart į diskusiją ir postus, kurie nėra tiesiogiai skirti jums.

jetau, kokie nervai!! blush2.gif Puolat kita zmogu, nes jis palaike priesinga nuomone? Cia kaip pirstu i aki uz stereotipini jusu mastyma del juodos spalvos vestuvese. Nera ko cia issizeisti mirksiukas.gif
niekas ir nerase, kad VISOS sukneles, todel nekiskite krastutinumu siuo atveju. Nors daugumoje ,saziningai- Barbiskos, Olialia sukneles, nematau uz ka tureciau jas girti. Ir paprastai tokio skonio turetojos rekia garsiausiai mirksiukas.gif Esate teisi, skoniai skirtingi. Valio, jei jums gerai, nors ( man asmeniskai ) tai labai gaila, kad jums taip tinka ir patinka.
Atsakyti
QUOTE(NIDA* @ 2010 08 14, 19:34)

Oho, manęs nepažįstat, o kokius epitetus ir etiketes prilipinot.

Nematau prasmės jus įtikinėti, kadangi vistiek šaukiat iš savos varpinės.
Ir negailėkite manęs, nes aš savo skoniu pasitikiu, ir žinau, kad viskas bus puikiai suderinta. Priešingai, tai man apmaudu, kad esate tokia priešiška ir tiesmukiška kitų atžvilgiu. Nu, nesu aš Olialia gerbėja biggrin.gif

Keletas idėjų:

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Papildyta:
user posted image
user posted image
user posted image
Su kišenėmis
user posted image
user posted image
user posted image

Įdomi idėja, tik kažin ar atsirastų tokių ekstravagantiškų ir drąsių nuotakų rolleyes.gif
user posted image
user posted image
Papildyta:
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Pronovias 2011 City Collection
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Tai pradžiai laugh.gif gal užteks.
Atsakyti
Kažkas su adresais susidubliavo, nes kėliau visai ką kita unsure.gif
Atsakyti
saunios suknutes, bet jau cia reiktu siutis turbut smile.gif
as vargais negalais radau irgi sau suknute..ji nera labai trumpa(as norejau aukscaiu keliu), ji ties viduriu blauzdos baigiasi. besimatuojant visas suknutes kurios baigesi virs keliu, supratau, kad man tiesiog netinka tokios biggrin.gif kad tinka tik tos kuriuos baigesi nuo keliu ar zemiau. lygiai taip pat issiaiskinau, jog ir balta spalva netinka biggrin.gif eilini karta isitikinau, jog, tai kas ant manekenes grazu, man dazniausiai netinka blush2.gif
tai gi, devesiu sampano spalvos suknute ax.gif
Atsakyti
sorry kad kartoju lotuliukas.gif

user posted image

patinka sios sukneles virsus, su apacia noreciau kazka "nuveikti" kad idomiau butu. siaip sia graziausias 4u.gif
Atsakyti