Įkraunama...
Įkraunama...

Trumpa vestuvinė suknelė

QUOTE(pim @ 2010 08 10, 09:18)
Jetus liekna, tu rimtai ženijies? bigsmile.gif  friends.gif Žiūrėk gal ir tuoksimės tą pačią dieną, kaip ir gimtadienius švenčiam (čia maža užuomina, kad atpažintum) hihihi.gif
Šiaip manau, kad tavo figūrai labiau tiktų Jovani suknelė blush2.gif  Žiauriai graži, man tokios patinka wub.gif Pati turėsiu pūstą ir šiek tiek kelius dengiančią ax.gif 
Dėl batelių, tai dabar labai populiaru spalvoti. Aš pati tebeieškau, bet nieko gero nerandu schmoll.gif

Tu tik dar niekam nieko nesakyk, nes tiksliai dar nezinom, cia tik tokie planai dar kol kas, bet mazdaug spalio gale mastom sita ivyki unsure.gif siandien drauge turetu pasakyti kada atskrenda jie pas mus smile.gif Tada jau tiksliai pradesiu planuoti musu kokios savaites kelione i vegasa jei viskas sutilps i biudzeta blush2.gif Ir jei su dokumentais ir tt viskas bus gerai, tai susituoksim wub.gif O siaip tai va butent del savo figuros ir pan, labiausiai ir abejoju koki modeli reikai rinktis, kad man tiktu doh.gif
Papildyta:
QUOTE(jums @ 2010 08 10, 07:19)
Pirkti ar nuomotis? O gal labiau verta butu siutis?  mirksiukas.gif  Nors dauguma sako, kad juoda spalva ne vestuvems, as manau, kad svarbiausia, jog pati jaustumetes puikiai, nekreipiant demesio i visa kita 4u.gif

man atrodo man siutis cia iseitu dar brangiau nei pirkti hihihi.gif Ziurineju bent jau kol kas tai tik pirktis. tuo labiau, kad cia tos sukneles nera brnagios situ kolekciju 300-500$ smile.gif Pagal mus tai cia nera daug, vis tiek kitos algos nei LT smile.gif Tik dauguma siu sukneliu reiketu pirkti internetinej parduotuvej, tai neaisku ar gerai atitaikyciau dydi ir tt, tektu manau dar nesti taisyti g.gif
Papildyta:
QUOTE(Aurore_ @ 2010 08 10, 08:27)

O gal Jūs žinot, kaip įmanoma įsigyti Sheri Hill suknučių? Ar įmanoma internetu ar tik konkrečiose šalyse parduotuvėse galima ieškot? smile.gif

Zinokit as tai tikrai neisivaizduoju kaip Lietuvoj ju rasti blush2.gif As asmeniskai tai ieskausi internete va kol kas, tai sitam psl daugiausiai buvo sukneles . Nezinau net kiek kainuotu i Lietuva siustis, bet jauciu daug g.gif Gal kazkur arciau yra... Maciau sitoj temoj lyg rase, kad Lenkijoj galima rasti, bet gal klystu g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liekna: 10 rugpjūčio 2010 - 14:22
QUOTE(liekna @ 2010 08 10, 15:30)
Tu tik dar niekam nieko nesakyk, nes tiksliai dar nezinom, cia tik tokie planai dar kol kas

be baimės irnesakyk.gif friends.gif
Atsakyti
QUOTE(pim @ 2010 08 10, 13:39)
be baimės irnesakyk.gif  friends.gif

O kada taviske data? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(liekna @ 2010 08 10, 16:17)
O kada taviske data?  bigsmile.gif

10/9/2010 wub.gif lygiai mėnuo liko user posted image
Klausyk dėl to juodo kaspino ant suknės kaip sakiai, o nenori tarkim batelių su puokšte derinti? g.gif Anoj temoj apie puokštes buvo įdėta va tokia, tai ta medžiaga aprišta puokštė gražiai žiūrėtųsi prie tavo batelių juodų rolleyes.gif
Aš šiandien vėl apejau visas parduotuves - nieko gero.. nei spalvotų, nei baltų. Juodų taip.
user posted image
Atsakyti

Labai grazi puokste, tik as dar nezinau del geliu. matai vestuves ne tokios jau ir iprastos. lotuliukas.gif gyvensim viesbuty svetimoj valstijoj, greiciausiai su isnuomota masina, tai sunku bent geliu parduotuvele bus rasti lotuliukas.gif siaip ten daugumoj ceremoniju vegase i kaina ceremonijos ieina ir geliu puokstele maza jaunajai, bet as galvoju savo imti. nezinau ar bus ten laiko tas puoksteles darytis (aisku apsiimsiu to pati su drauge, nes as nelinkus patiketi kitiems zmonems tokiu dalyku), tad galvojau paprasta is kaliju pasidaryti g.gif bet dar reikia apgalvoti viska rolleyes.gif as ir plaukus pati tavrkysiuos, ir makiaza, ir gelemis galvoju pati pasirupinti lotuliukas.gif as vis juokaudavau, kad per savo vestuves turbut ir stalus atvaziuociau pati padengti, nes viskas turi buti taip kaip as noriu, ir retai kada leidziu kitiems prisiliesti prie kuriamo grozio lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liekna: 10 rugpjūčio 2010 - 19:54
Kokios grazios tos Sherryl suknutes, mirtinai uzsimaniau paislaidauti biggrin.gif
Atsakyti
Man dar labai idomus ir grazus variantai tokie, kur sonus gali nusiimti:
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(liekna @ 2010 08 10, 20:53)
as vis juokaudavau, kad per savo vestuves turbut ir stalus atvaziuociau pati padengti,

aš gal pati juos ir pasidengsiu išvakarėse blush2.gif blush2.gif

nu įdomios tos suknės su nuimamais šonais, tokių mačius nebuvau. A tai tu nori būt kaip drugelis? hihihi.gif flirt.gif Bet šiaip manau tavo figūrai visos suknelės tiktų wub.gif
Atsakyti
QUOTE(liekna @ 2010 08 10, 09:13)
As siaip vis ieskau suknutes su kokiu juodu kaspinu, kad juodus batelius galeciau aveti, man kazkaip grazu  smile.gif bet tai nerandu tokios, tik ilgos buna grazios su juodais kaspinais  g.gif  doh.gif

QUOTE(pim @ 2010 08 10, 20:29)
10/9/2010  wub.gif lygiai mėnuo liko user posted image
Klausyk dėl to juodo kaspino ant suknės kaip sakiai, o nenori tarkim batelių su puokšte derinti? g.gif Anoj temoj apie puokštes buvo įdėta va tokia, tai ta medžiaga aprišta puokštė gražiai žiūrėtųsi prie tavo batelių juodų rolleyes.gif
Aš šiandien vėl apejau visas parduotuves - nieko gero.. nei spalvotų, nei baltų. Juodų taip.

mano suknele buvo trumpa su juodomis detalemis, avejau juodus batelius ir puokste buvo juodu kaspinu surista. Panasi kaip sioje nuotraukoje. Kaip matau, toks derinys juoda su balta vestuvems darosi jau tendencingas.
Atsakyti
QUOTE(NIDA* @ 2010 08 11, 12:29)
mano suknele buvo trumpa su juodomis detalemis, avejau juodus batelius ir puokste buvo juodu kaspinu surista. Panasi kaip sioje nuotraukoje.  Kaip matau, toks derinys juoda su balta vestuvems darosi jau tendencingas.

Gal galit pasirodyt? bigsmile.gif Bent jau per a.ž. 4u.gif
Nes gal ir man reiks juodus batelius pirkti, nes kitokių nerandu, o laiko nebe daug unsure.gif
Atsakyti
As dabar po vakaryksciu "pim" komentaru vis labiau galvoju apeoi toki derinuka g.gif
Atsakyti
QUOTE(liekna @ 2010 08 11, 20:21)
As dabar po vakaryksciu "pim" komentaru vis labiau galvoju apeoi toki derinuka  g.gif

Tai aišku irnesakyk.gif Būkim originalios ax.gif Jeigu ką sumąstysi, kelk pasigrožėti unsure.gif
Atsakyti