Įkraunama...
Įkraunama...

Skype - 2

Gelbėkit doh.gif
Sugalvojo verslo partneriai užsieniečiai bendrauti per skype... O pas mane tokia bėda, kad vaizdas apsivertęs. Neįsivaizduoju kodėl taip yra, bet visi mato mane aukštyn kojom doh.gif Kompiuteris - laptopas, todėl kamera tikrai neapversta yra biggrin.gif
Žūt būt turiu iki rytojaus vakaro susitvarkyti, tad labai labai būsiu dėkinga už bet kokią pagalbą. Pagūglinau, tai ne man vienai ši problema yra, bet neradau jokio paaiškinimo kaip sutvarkyti...
Jeigu klausimas kartojasi, tai prašau, nukreipkite mane ten, kur jau buvo apie tai šnekėta blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Nicoletta @ 2011 01 14, 01:24)
Gelbėkit  doh.gif
Sugalvojo verslo partneriai užsieniečiai bendrauti per skype... O pas mane tokia bėda, kad vaizdas apsivertęs. Neįsivaizduoju kodėl taip yra, bet visi mato mane aukštyn kojom  doh.gif  Kompiuteris - laptopas, todėl kamera tikrai neapversta yra  biggrin.gif
Žūt būt turiu iki rytojaus vakaro susitvarkyti, tad labai labai būsiu dėkinga už bet kokią pagalbą. Pagūglinau, tai ne man vienai ši problema yra, bet neradau jokio paaiškinimo kaip sutvarkyti...
Jeigu klausimas kartojasi, tai prašau, nukreipkite mane ten, kur jau buvo apie tai šnekėta  blush2.gif

pas mus buvo taip, reik kažkokios programėlės, kurią radom prie pirkto laptopo visų kompaktų.
Atsakyti
Oh, mano laptopui jau du metai, jokių diskų nebeturiu doh.gif
Gal pamenat jos pavadinimą?
Atsakyti
QUOTE(Nicoletta @ 2011 01 14, 10:39)
Oh, mano laptopui jau du metai, jokių diskų nebeturiu  doh.gif
Gal pamenat jos pavadinimą?

aš pradėčiau nuo to kad atnaujinti grafinius draiverius
Atsakyti
Sveiki 4u.gif yra problema. Turim kamera, bet kai skambinam per skype, musu negirdi. Kamera ACME C-10. su vaizdu viskas gerai, mes girdim, o musu negirdi. Kompiuteris ASUS. kaip nureguliuot nustatymus?
Atsakyti
QUOTE(qqTis @ 2011 01 11, 21:07)
jai su slaptažodžiu tikrai nieko nesigauna manau kad teks morališkai ruošis naujam skypui
arba gal koks ekstrasencas kad slaptažodį prisiminti

ekstrasensas gera mintis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Daniela. @ 2011 01 14, 20:18)
Sveiki 4u.gif  yra problema. Turim kamera, bet kai skambinam per skype, musu negirdi. Kamera ACME C-10. su vaizdu viskas gerai, mes girdim, o musu negirdi. Kompiuteris ASUS. kaip nureguliuot nustatymus?

per kamera ir neturi girdėtis biggrin.gif tam skirtas mikrafonas
Atsakyti
QUOTE(Smilgelė* @ 2011 01 15, 17:36)
per kamera ir neturi girdėtis biggrin.gif tam skirtas mikrafonas

Bet ta kamera yra su mikrofonu:)
Atsakyti
oi atsiprašau tada.
arba mikrafonui blogai. arba ne taip laidus sujungėt arba kompiuterio ir skype nustatymai blogi smile.gif
Atsakyti
Matyt taip ir bus. Skambinant desinej pusej kur tokios linijos yra, tai skaitos jos turi but zalios ar geltonos (nepamenu), o pas mus tai raudonos, tai geltonos, vis keiciasi.
Atsakyti
Ar įmanoma žinant slaptažodį, bet pamiršus savo prisijungimo vardą kaip nors prisijungti?
Naujas kompas, nemoku parsisiųst programos. Bandžiau, tai supratau, kad reikia registruotis iš naujo?
Atsakyti
QUOTE(vaivos juosta @ 2011 01 19, 00:05)
Ar įmanoma žinant slaptažodį, bet pamiršus savo prisijungimo vardą kaip nors prisijungti?
Naujas kompas, nemoku parsisiųst programos. Bandžiau, tai supratau, kad reikia registruotis iš naujo?

tai paklausk draugų, koks pas juos skype tavo vardas (nick'as) ir prisijungsi.
Atsakyti