QUOTE(Ntu-Kpi @ 2010 12 22, 21:09)
reik rezerve turėti kažka tokio kaip facebook
Po skypo padurniavimo paskutinemis dienomis, jis elgesi pas mane tikrai keistokai
uzdetos visur varneles, kad pasileistu automatiskai ijungus kompa, patikrinau ir start nustatymuose, visur viskas yra.... ale nepasileidzia, turiu ijungus kompa paleisti asmeniskai susireiksminusi skypa
perrasiau, vis tiek tas pats.... minciu turite, kaip skypa nuo pjedestalo nukelti?
QUOTE(Apus @ 2010 12 28, 22:25)
Po skypo padurniavimo paskutinemis dienomis, jis elgesi pas mane tikrai keistokai
uzdetos visur varneles, kad pasileistu automatiskai ijungus kompa, patikrinau ir start nustatymuose, visur viskas yra.... ale nepasileidzia, turiu ijungus kompa paleisti asmeniskai susireiksminusi skypa
perrasiau, vis tiek tas pats.... minciu turite, kaip skypa nuo pjedestalo nukelti? 
reikėtu išinstaliavus išmesti ir vartotojo info iš aplikacijų
nes skypo instaliacija neliečia skypo vartotojo duomenų net ir išmetant pačia progrma
jo užfiksuoti geri negeri pakeitimai išlieka ir ta skypo kataloga reikėtu visa ištrinti
aš čia anksčiau bandžiau išaiškinti kur jis yra senesnėse temose
QUOTE(qqTis @ 2010 12 28, 23:14)
reikėtu išinstaliavus išmesti ir vartotojo info iš aplikacijų
nes skypo instaliacija neliečia skypo vartotojo duomenų net ir išmetant pačia progrma
jo užfiksuoti geri negeri pakeitimai išlieka ir ta skypo kataloga reikėtu visa ištrinti
isinstaliavus, man reikia ismesti istrinti ir ta byluke skypo . exe ir ka dar? kur konkreciai ka mesti lauk?
Sveiki, turiu problemą
Susiinstaliavau skype updates ir dabar nebeatidaro automatiškai skype
Prašo slaptažodžio, bet aš jo neprisimenu, nes instaliavausi skype labai seniai. Slaptažodį galima pasikeisti per emailą, bet aš rašo, kad mano emailas neatpažintas. Ar galima dar kažkaip atgamint skype, nes ten daug senų kontaktų, keist į naują nesinori
Būsiu dėkinga, jei pagelbėsit
QUOTE(vikaliu @ 2011 01 07, 20:05)
Sveiki, turiu problemą
Prašo slaptažodžio, bet aš jo neprisimenu, nes instaliavausi skype labai seniai. Slaptažodį galima pasikeisti per emailą, bet aš rašo, kad mano emailas neatpažintas. Ar galima dar kažkaip atgamint skype, nes ten daug senų kontaktų, keist į naują nesinori
neturit jokių minčių?
QUOTE(vikaliu @ 2011 01 11, 19:49)
jai su slaptažodžiu tikrai nieko nesigauna manau kad teks morališkai ruošis naujam skypui
arba gal koks ekstrasencas kad slaptažodį prisiminti
QUOTE(cudo @ 2011 01 12, 21:47)
Sveiki. Gal kas pades
anglose nusipirkau skip telefona "3" problema kad nepaseleidzia skipas, meta kad ne tas vardas ar pasvardas
Ka darit ?
Ka darit ?
QUOTE(cudo @ 2011 01 13, 19:22)
jūs nesenai ieškojote kitos kalbos