Įkraunama...
Įkraunama...

Skype - 2

http://www.lrytas.lt...s-papildyta.htm
Atsakyti
QUOTE(Ntu-Kpi @ 2010 12 22, 21:09)
Be skypo kaip be rankų... doh.gif

reik rezerve turėti kažka tokio kaip facebook
Atsakyti
http://www.skype.com...tml?cm_mmc=PXTW

Atsakyti
Po skypo padurniavimo paskutinemis dienomis, jis elgesi pas mane tikrai keistokai biggrin.gif uzdetos visur varneles, kad pasileistu automatiskai ijungus kompa, patikrinau ir start nustatymuose, visur viskas yra.... ale nepasileidzia, turiu ijungus kompa paleisti asmeniskai susireiksminusi skypa biggrin.gif perrasiau, vis tiek tas pats.... minciu turite, kaip skypa nuo pjedestalo nukelti? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Apus @ 2010 12 28, 22:25)
Po skypo padurniavimo paskutinemis dienomis, jis elgesi pas mane tikrai keistokai biggrin.gif uzdetos visur varneles, kad pasileistu automatiskai ijungus kompa, patikrinau ir start nustatymuose, visur viskas yra.... ale nepasileidzia, turiu ijungus kompa paleisti asmeniskai susireiksminusi skypa biggrin.gif perrasiau, vis tiek tas pats.... minciu turite, kaip skypa nuo pjedestalo nukelti? biggrin.gif

reikėtu išinstaliavus išmesti ir vartotojo info iš aplikacijų
nes skypo instaliacija neliečia skypo vartotojo duomenų net ir išmetant pačia progrma
jo užfiksuoti geri negeri pakeitimai išlieka ir ta skypo kataloga reikėtu visa ištrinti
aš čia anksčiau bandžiau išaiškinti kur jis yra senesnėse temose
Atsakyti
QUOTE(qqTis @ 2010 12 28, 23:14)
reikėtu išinstaliavus išmesti ir vartotojo info iš aplikacijų
nes skypo instaliacija neliečia skypo vartotojo duomenų net ir išmetant pačia progrma
jo užfiksuoti geri negeri pakeitimai išlieka ir ta skypo kataloga reikėtu visa ištrinti
aš čia anksčiau bandžiau išaiškinti kur jis yra senesnėse temose

isinstaliavus, man reikia ismesti istrinti ir ta byluke skypo . exe ir ka dar? kur konkreciai ka mesti lauk?
Atsakyti
Sveiki, turiu problemą ax.gif

Susiinstaliavau skype updates ir dabar nebeatidaro automatiškai skype schmoll.gif Prašo slaptažodžio, bet aš jo neprisimenu, nes instaliavausi skype labai seniai. Slaptažodį galima pasikeisti per emailą, bet aš rašo, kad mano emailas neatpažintas. Ar galima dar kažkaip atgamint skype, nes ten daug senų kontaktų, keist į naują nesinori unsure.gif

Būsiu dėkinga, jei pagelbėsit 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(vikaliu @ 2011 01 07, 20:05)
Sveiki, turiu problemą        ax.gif

Susiinstaliavau skype updates ir dabar nebeatidaro automatiškai skype        schmoll.gif          Prašo slaptažodžio, bet aš jo neprisimenu, nes instaliavausi skype labai seniai. Slaptažodį galima pasikeisti per emailą, bet aš rašo, kad mano emailas neatpažintas. Ar galima dar kažkaip atgamint skype, nes ten daug senų kontaktų, keist į naują nesinori          unsure.gif

Būsiu dėkinga, jei pagelbėsit          4u.gif

neturit jokių minčių? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(vikaliu @ 2011 01 11, 19:49)
neturit jokių minčių?        unsure.gif

jai su slaptažodžiu tikrai nieko nesigauna manau kad teks morališkai ruošis naujam skypui
arba gal koks ekstrasencas kad slaptažodį prisiminti
Atsakyti
Sveiki. Gal kas pades blush2.gif anglose nusipirkau skip telefona "3" problema kad nepaseleidzia skipas, meta kad ne tas vardas ar pasvardas doh.gif

Ka darit ?
Atsakyti
QUOTE(cudo @ 2011 01 12, 21:47)
Sveiki. Gal kas pades  blush2.gif  anglose nusipirkau skip telefona "3" problema kad nepaseleidzia skipas, meta kad ne tas vardas ar pasvardas  doh.gif

Ka darit ?

ax.gif
Atsakyti
QUOTE(cudo @ 2011 01 13, 19:22)

jūs nesenai ieškojote kitos kalbos wink.gif tiktai tikrai teisingai suvedate varda ar slaptažodį nes 1 lietuviškai pvz ą wink.gif o juk vedant slaptažodį ir nematote ka renkate wink.gif
Atsakyti