Įkraunama...
Įkraunama...

Skype - 2

QUOTE(Calaquendi @ 2010 03 28, 16:18)
Į Windows Explorer adreso laukelį įvesk %AppData%\Skype\ . Ten bus daugybė failų su galūne .dbb. Jie yra visokie... Pas save radau chat***.dbb, chatmsg***.dbb ir panašių failų. Juos atsidarius su teksto redaktoriumi (paprasčiausia su Notepad'u), galima perskaityti senus pokalbius. Ten turėtų būti išsaugoti ir ištrinti pokalbiai.

Dar radau tokią svetainę, kuri išsaugo skype pokalbius į Gmail. Pati nebandžiau jos, bet gal kam prireiks wink.gif

Oi tai ačiū nuoširdžiausiai, lekiu bandyt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Calaquendi @ 2010 03 28, 16:18)
Į Windows Explorer adreso laukelį įvesk %AppData%\Skype\ . Ten bus daugybė failų su galūne .dbb. Jie yra visokie... Pas save radau chat***.dbb, chatmsg***.dbb ir panašių failų. Juos atsidarius su teksto redaktoriumi (paprasčiausia su Notepad'u), galima perskaityti senus pokalbius. Ten turėtų būti išsaugoti ir ištrinti pokalbiai.

Dar radau tokią svetainę, kuri išsaugo skype pokalbius į Gmail. Pati nebandžiau jos, bet gal kam prireiks wink.gif

Nepavyko verysad.gif
Kažin ką reiškia, jei atsidarius radau tik tokius folderius: Chatsync (vien dainos), httpfe (tuščias) ir voicemail (tuščias)... g.gif
O ta svetainė, kaip supratau, gmaile pokalbius pradėtų saugot tik nuo programos susinstaliavimo dienos? Nekokia iš manęs kompiuteristė smile.gif
Atsakyti
Reikia pagalbos
Mano skypas pradejo luzti, perinstaliavau bet vis tiek nesitaiso verysad.gif
Problema tame, kad nematau kur paraso ir kur pati parasau.Matau kad raso, bet neikur nei ka nematau.Begioja zinutes po beveik visa skypo praeiti...
Atsakyti
Gal kas galite atsakyti ir į mano klausimą.Problema tame, kad kai kartais skype užkalbinu kokį kontaktą, man pasirodo užrašas: "Žinutės dar nenusiųstos". unsure.gif Kartais parašau kam nors ir tikrai, tos žinutės užstringa.Man šiandien taip atsitiko su vienu kontaktu.Pabandžiau parašyti kitam kontaktui, tai tos problemos nebuvo, mano žinutes gavo.
Kodėl taip atsitinka? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sella: 03 balandžio 2010 - 15:19
QUOTE(Rutitu @ 2010 03 30, 23:51)
labu

problemele-kaip istrinti vardus,irasytus pacioj prisijungimo pradzios lentelej? ten kur ir slaptazodzio reikalauja...prisijunginejo ir sesuo,ir draugai kazkada,pilna visko...ar imanoma,kad butu tuscia? aciulis  4u.gif

Man taip pat rūpi, kaip galima ištrinti prisijungimo vardus. Gal kas nors žino?
Atsakyti
QUOTE(Džerimi @ 2010 03 29, 19:26)
kartojuosi. jei kas zinot-parasykit 4u.gif

O jus su kitais žmonėmis kalbėdamasi viskas kuo puikiausiai ar irgi tai pat?
Galbut tai ne jusu problema, o jūsų draugės. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sella @ 2010 04 03, 16:18)
Gal kas galite atsakyti ir į mano klausimą.Problema tame, kad kai kartais skype užkalbinu kokį kontaktą, man pasirodo užrašas: "Žinutės dar nenusiųstos". unsure.gif  Kartais parašau kam nors ir tikrai, tos žinutės užstringa.Man šiandien taip atsitiko su vienu kontaktu.Pabandžiau parašyti kitam kontaktui, tai tos problemos nebuvo, mano žinutes gavo.
Kodėl taip atsitinka? g.gif

Man irgi taip dažnai būna. Dažniausiai padeda kai abu susirašinėjantys perkrauna kompus.
Atsakyti
Gal kas galite papasakoti kaip reikia visą telefonų knygutę persikelti į kompą?
Būtent telefono NOKIA.

Pvz. per blutooth'ą iš atminties kortelės visus failiukus (vaizdo ir garso) lengvai galiu persikelti į kompiuterį. Bet prisijungus per blutooth'ą tel. knygutės niekaip nerandu.

Ar tel. knygutės perrašymui reikia parsisiųsti kažkokį Nokia PC Suite iš Nokia tinklapio?

Gal kas galite papasakoti pažingsniui?
4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rutitu @ 2010 03 30, 22:51)
labu

problemele-kaip istrinti vardus,irasytus pacioj prisijungimo pradzios lentelej? ten kur ir slaptazodzio reikalauja...prisijunginejo ir sesuo,ir draugai kazkada,pilna visko...ar imanoma,kad butu tuscia? aciulis  4u.gif

Gal kas nors žinote, nes ir mane domina? (perinstaliuoti skype netinka, nes susiinstaliavus vardų sąrašas išlieka) Dėkui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Erdene @ 2010 05 11, 13:38)
Gal kas nors žinote, nes ir mane domina?  (perinstaliuoti skype netinka, nes susiinstaliavus vardų sąrašas išlieka) Dėkui  4u.gif

Tame prisijungimo lange kur rašote prisijungimo vardą tuo momentu rodo ir kitus vardus, tai užveskite pelytę (tik nespauskit) ant to kito vardo, kurio nebenorite, ir paspauskite delete ir taip pereikite per visus.
Aš taip išsitryniau tuos "svečių" prisijunginėjimus smile.gif. Na dar galima ir ten giliau kompe iš Skype foldžeriuko išsimėtyt ne savo failiukus, bet jei užtenka, kad nerodytų tik prisijungimo vardo, tai to pilnai pakaks. Pabandykit.
Atsakyti
QUOTE(ugnisa @ 2010 05 11, 19:58)
Tame prisijungimo lange kur rašote prisijungimo vardą tuo momentu rodo ir kitus vardus, tai užveskite pelytę (tik nespauskit) ant to kito vardo, kurio nebenorite, ir paspauskite delete ir taip pereikite per visus.
Aš taip išsitryniau tuos "svečių" prisijunginėjimus smile.gif. Na dar galima ir ten giliau kompe iš Skype foldžeriuko išsimėtyt ne savo failiukus, bet jei užtenka, kad nerodytų tik prisijungimo vardo, tai to pilnai pakaks. Pabandykit.

Dėkui Jums, 4u.gif bet pas mane tokiu būdu neišsitrina, smile.gif Jau atrodo iš visur viską ištrinu, visą skype išinstaliuoju, bet suinstaliavus vėl visi badrai lieka smile.gif
Atsakyti
http://www.delfi.lt/news/economy/ITbussine...s.d?id=32130131
Atsakyti