Įkraunama...
Įkraunama...

Skype - 2

QUOTE(kartitiesa @ 2010 09 22, 11:06)
ir as prissidedu prie klausimo kaip istrint prisijungiimo vardus nenaudojamus, nereikalingus, pas mane windows 7?

Reik uzeiti su pele ant nereikalingo kontakto, spragteleti desini klavisa, atsidaro lentele, pasirinkti - istrinti is kontaktu.
Atsakyti
QUOTE(Pacifica @ 2010 09 20, 10:49)
Gal kas kodėl stringa skype kas pora minučių, internetas veikia puikiausiai, o skypas paveikia minutę, poto dešimt minučių nei išjungt nei įjungt nieko neįmanoma padaryt.
Parsisiunčiau iš naujo jį, bet tas pats  unsure.gif

Total Recorder kompe turit isirasius gal ?
Atsakyti
Nezinau ar cia prie kompiuteriotemos, bet gal kas zinot kaip parsisiusti skype i android telefonus- konkreciai HTC wildfire? 4u.gif
Atsakyti
Ar galima keisit skype slapyvardį?Kaip jį pakeisiti?
Atsakyti
labai noriu pagalbos,noriu prie savo profilio ikelti nuododa,i yuotube filmuka,ir niekaip neina,nukopinau neleidzia iklijuot,su ranka irasiau neveikia verysad.gif patarkit ,kas su issamiais nurodymais blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveiki,

Reikia pagalbos su skype. Kai parasau zinute, man ji nenusisiuncia per visa diena. Taciau jeigu man kas nors paraso, tada zinutes siunciasi, bet jeigu as pirma parasau, tai zinutes nenueina. Interneto rysys puikus. Su skype versijom senesnem ar nauja, visiskai tas pats. Isnaujo suinstaliuoti skype bandziau, bet vistiek tas pats gaunasi. help.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo foxia: 29 rugsėjo 2010 - 14:34
QUOTE(sermuksnelis @ 2010 09 25, 11:35)
labai noriu pagalbos,noriu prie savo profilio ikelti nuododa,i yuotube filmuka,ir niekaip neina,nukopinau neleidzia iklijuot,su ranka irasiau neveikia verysad.gif patarkit ,kas su issamiais nurodymais blush2.gif  4u.gif

Pabandyk padaryt copy-paste,o tada paspausti ant bet kurio kontakto,nuoroda turėtų veikt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pikciurniene: 30 rugsėjo 2010 - 13:48
QUOTE(foxia @ 2010 09 29, 15:33)
Sveiki,

Reikia pagalbos su skype. Kai parasau zinute, man ji nenusisiuncia per visa diena. Taciau jeigu man kas nors paraso, tada zinutes siunciasi, bet jeigu as pirma parasau, tai zinutes nenueina. Interneto rysys puikus. Su skype versijom senesnem ar nauja, visiskai tas pats. Isnaujo suinstaliuoti skype bandziau, bet vistiek tas pats gaunasi.  help.gif

Pas mane buvo ta pati problema, taip ir nesupratau del ko ji kilo ir kas leme, kad savaime isnyko.
Atsakyti
Iskilo problema: kompui idejo nauja windows 7 ir dingo rysys su pasauliu per skaype, susirasineti galiu vaizdas yra as pasnekova girdziu o manes jis negirdi. Kompe perziurjeau viskas sujungta kad butu ir garsas o jo vistiek nera. Gal zinot kas kur skype yra nustatymai kad butu mikrofonas ijungtas?
Atsakyti
QUOTE(_Spalvota_ @ 2010 09 23, 17:56)
Ar galima keisit skype slapyvardį?Kaip jį pakeisiti?

zinoma 4u.gif

virsutinej juostoj kur yra skype,kontaktai ,susirasinejimai ir t.t,tada spaudi ant skype ir keisti slaptazodi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dev @ 2010 09 22, 20:48)
Total Recorder kompe turit isirasius gal ?

kad ne neturiu, isvis nelabai kokiu programu naudoju, pas mane kompas SM, skypui ir wordui tik naudoti smile.gif
Atsakyti
Kas gali pagelbet, visur ieskojau bet neradau sad.gif skypas veikia galiu susirasinet kalbet per kamera, bet kai kas paraso zinute nera garso, kai skambina irgi negirdziu, kas gali but netaip. Mikrofonas ir garsiakalbiai veikia puikiai.
Atsakyti