Įkraunama...
Įkraunama...

Skype - 2

Turiu problema. Naujame kompe susiinstaliuoju skype, bet man is karto ismeta visai kita abonenta, net nepraso ivesti savo vardo, pats susiranda ir ismeta tikriausiai seno vartotojo varda, jo kontaktus ir pan. Ka daryti? g.gif Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rainiukas @ 2010 10 30, 23:00)
Turiu problema. Naujame kompe susiinstaliuoju skype, bet man is karto ismeta visai kita abonenta, net nepraso ivesti savo vardo, pats susiranda ir ismeta tikriausiai seno vartotojo varda, jo kontaktus ir pan. Ka daryti? g.gif Aciu 4u.gif

o tai atsijungus ir prisijungus prie savo skype? aš savo kompe prisijungiu kokį noriu skype (kelis turiu) , atjungsi seną ir daugiau neturi būt senojo.
Atsakyti
QUOTE(lejamija @ 2010 07 26, 11:04)
Sveiki,

Na nusipirkau telefona su GPS ir beda ta kad nesuprantu kaip naudotis  blush2.gif  esme tokia kad vienam forume perskaiciau jog norint naudoti navigacija nemokamai reikia suinstaliuoti programele.Nezinau nei kokia tai programa, nei kur ja rasti  doh.gif
Gal kas galetumet man paaiskinti kas ir kaip cia  blush2.gif

Laba, na net modelio neparašėte... Yra visokių niuansų su navigacija telefone, vienos kainuoja, kitos ne, treti už naudojimą moką ir t.t.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AŠA: 08 lapkričio 2010 - 17:58
QUOTE(Jolancik @ 2010 05 30, 10:04)
Gal kas zino kaip telefone naudotis skype? Is vis is kur parsisiusti setup'a?

wap.google.com ir tada ieskok skype smile.gif ten atsisiust duos iskart
Atsakyti
Sveiki tikrai reikia pagalbos kaip istrint skype pilnai atmini is pc kai windaus 7? Aciu
Atsakyti
QUOTE(lyra82 @ 2010 10 20, 20:36)
Gal kas galite padeti?  g.gif  Negaliu skambinti ir man negali paskambinti Skype. Raso, kad problema su irasymo irenginiu  doh.gif
Is anksto dekui  4u.gif

pas mane irgi ta pati problema. Kaip issprendet? jei issprendet?
Skypo perinstaliavimas nepadejo schmoll.gif
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(hela77 @ 2010 11 22, 00:14)
pas mane irgi ta pati problema. Kaip issprendet? jei issprendet?
Skypo perinstaliavimas nepadejo  schmoll.gif
4u.gif

Padekit ir man -nu nesusitvarkau .Po skype atsinaujinimo neina niekur paskambint.Bandziau sena versija instaliuot -vistiek naujoji islieka .Ka daryt?
Atsakyti
Isinstaliuokit nauja pirma, tada instaliuokit sena..
Atsakyti
QUOTE(Agnieska21 @ 2010 11 21, 19:07)
Sveiki tikrai reikia pagalbos kaip istrint skype pilnai atmini is pc kai windaus 7? Aciu

lengva nebus bet pabandysiu išaikinti
skaipo nustatymai vartotojui lieka kai išmetate pračia skypo progrma
tarkim pas mane ji
E:\Users\nemo\AppData\Roaming
e greiciausia pas jus bus c tai diskas
nemo tai mano vartotojo verdas ( kompo vardas) dažnai jie būna vardas
žodžiu tuo keliu nuėjus reik ištrinti skypo kataloga

beje šitame kataloge bus ir pokalbių archyvai tai jie irgi dings...

gal ira lengvesnis būdas panaikinti skypo vartotojo duomenis bet kol kas aš taip ant greitų... wink.gif

Atsakyti
QUOTE(aura. @ 2010 10 30, 22:06)
o tai atsijungus ir prisijungus prie savo skype? aš savo kompe prisijungiu kokį noriu skype (kelis turiu) , atjungsi seną ir daugiau neturi būt senojo.

kaip tai padaryti?kaip atsijungti g.gif
Papildyta:
QUOTE(^Braškytė^ @ 2010 06 04, 14:01)
Sveiki , turiu problema su skype . vakar jis man atsijunge ir dabar negaliu prisijunkti su savo slaptazodziu . kaip susigrazinti savo skaipa ? (gal kas atspejo slaptazodi ,as nezinau ) o kuriuo emailu registravau jau neatsimenu nes labai senai taip buvo sad.gif

lygiai tas pats,negaliu uzeit i skaipa,nes paprasciausiai nesispaudzia ant skaipo ikoneles,o kai ismeta lentele,kad parasyt elektr.pasta ir slaptazodi,parasius,neileidzia tipo jau tokis yra g.gif doh.gif

is kaip pasidaryt,kelis skaipus viename kompe,na ,kad pvz. dukra savo turetu as savo g.gif nesusigaudau unsure.gif

ACIUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ausra1976: 12 gruodžio 2010 - 22:57
imo.im
čia kai supuliuoja skypas bent kad pasirašinėti
ir ten ne tik skypas per dar ~10 panašių viename wink.gif
Atsakyti
viska susitvarkiau ir susiradau,o tavo pasisakymai qqTis nerislus ir keisti,neduodantys jokios naudos schmoll.gif (tas pats visose temose kuriose bendrauji)
Atsakyti