Įkraunama...
Įkraunama...

* Šiauliečiai stato svajonių namus *

QUOTE(janna @ 2010 02 06, 17:29)
paties katilo.

Osera, kai faina  4u.gif

hm,o mums liepe kazkodel laikyti ant 52-55 ...bet as supratau kad cia vandens temperatura kuri sildo tas pecius ax.gif
tai turbut cia skirtingi dalykai ane?
Atsakyti
QUOTE(Osera @ 2010 02 06, 17:43)
hm,o mums liepe kazkodel laikyti  ant 52-55 ...bet as supratau kad cia vandens  temperatura  kuri  sildo tas pecius  ax.gif
tai turbut cia  skirtingi dalykai ane?

cia iseinancio is peciaus vandens temperatura

Atsakyti
QUOTE(ega2 @ 2010 02 06, 17:47)
gal kas gali parekomenduoti grindu betonuotojus siauliuose?

nei labas nei atia,nei prasau doh.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jova @ 2010 02 07, 11:32)
nei labas nei atia,nei prasau  doh.gif  smile.gif

sorry. ax.gif kazkaip nebunu siam forume,nemaniau,kad taip reikia
Atsakyti
Labas, statybininkes,

Pagaliau grizau, gal priimsit atgal dukra paklydele lotuliukas.gif Tik jauciu, kad neilgam sugrizau, nes juodai darbe uzsikuisus, tai net savaitgali (ir tas tik sekmadieni prasideda) i kompa negaliu net paziuret.

O as is karto su klausimu ax.gif : gal kas pirkote dailylentes pirciai (butu gerai is liepos)? Savo mizerna pircike ruosiames rengtis, tai ieskom dailylenciu. Pasidalinkite kontaktais, kas turit kokiu ziniu 4u.gif
Dankeson uz pagalba biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Osera @ 2010 02 06, 18:43)
hm,o mums liepe kazkodel laikyti  ant 52-55 ...bet as supratau kad cia vandens  temperatura  kuri  sildo tas pecius  ax.gif
tai turbut cia  skirtingi dalykai ane?

jeigu grindinis šildymas, tuomet reikia tokios temperatūros, kad būtų šiltos grindys, pas mus mažesnė temp. todėl grindys drungnos, čia iš savo patirties. Kai grindinio šildymo vamzdeliuose teka 50 laipsniu temperatūra, jos yra šiltos ranka prilietus.
Atsakyti
QUOTE(aulina @ 2010 02 08, 08:04)
jeigu grindinis šildymas, tuomet reikia tokios temperatūros, kad būtų šiltos grindys, pas mus mažesnė temp. todėl grindys drungnos, čia iš savo patirties. Kai grindinio šildymo vamzdeliuose teka 50 laipsniu temperatūra, jos yra šiltos ranka prilietus.

ane.... g.gif
pas mane prie 36 siltos, o prie 40, man jau per silta g.gif, nes temperatura kambariuose sukyla iki 25 g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo janna: 08 vasario 2010 - 08:29
QUOTE(janna @ 2010 02 08, 08:26)
ane.... g.gif
pas mane prie 36 siltos, o prie 40, man jau per silta  g.gif, nes temperatura kambariuose sukyla iki 25  g.gif

Oho, tai labai mylite siluma jei kambariuose pakyla iki +25 blush2.gif man tai uztenka kai kambaryje yra +20 - + 21 thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(janna @ 2010 02 08, 09:26)
ane.... g.gif
pas mane prie 36 siltos, o prie 40, man jau per silta  g.gif, nes temperatura kambariuose sukyla iki 25  g.gif

aš turėjau minty palietimo temperatūrą, ne oro, plieniniai radiatoriai šilti prie žemesnės temperatūros. O betonui įšilti reikia truputį aukštesnės. Toks mano pačios pastebėjimas, nes norėjau šiltų grindų, kad būtų šilta pridėjus ranką, reikėjo padidinti vandens temperatūrą. Kol kas mes eksperimentų stadijoje biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(laimingas @ 2010 02 08, 08:44)
Oho, tai labai mylite siluma jei kambariuose pakyla iki +25 blush2.gif man tai uztenka kai kambaryje yra +20 - + 21  thumbup.gif

siluma mylim, bet ne 25 biggrin.gif , todel 40 ir nelaikom biggrin.gif
cia tik buvo eksperimentas...
kai per dydziuosius salcius, kai buvo apie -28 laipsnius, padidinom iki 40, kelias dienas palaikem ir pradziai nemazinom kai saltis atslugo. va tuomet ir sukylo iki 25.

QUOTE(aulina @ 2010 02 08, 08:46)
aš turėjau minty palietimo temperatūrą, ne oro, plieniniai radiatoriai šilti prie žemesnės temperatūros. O betonui įšilti reikia truputį aukštesnės. Toks mano pačios pastebėjimas, nes norėjau šiltų grindų, kad būtų šilta pridėjus ranką, reikėjo padidinti vandens temperatūrą. Kol kas mes eksperimentų stadijoje  biggrin.gif

as supratau. mes irgi vis dar reguliojam ir eksperimentuojam. tai pas mus idealus santykis oro temperaturos ir grindu silumos gaunasi kai katilo temperatura 34-36 laipsniai. Plyteles siltos ir siluma jauciama ir rankomis palietus ir kojomis. Pakelus katilo temperatura, plyteles dar siltesnes, bet va oro temperatura jau sukyla ir mums per karsta, noris praverti langus.... Tai tam kartui apsistojom ties siais skaiciais. Cia zinoma dar ivertinant oro temperatura uz lango. mirksiukas.gif
Atsakyti
jana, džiaugiuosi už jus, 35 yra nedidelė temperatūra, ekonomiškai gyvenate thumbup.gif Mums kol kas taip neišeina, kai įsidės lauko durys (laukiame nuo lapkričio lotuliukas.gif ), bus sandariau, mažiau šilumos nuostolių, tikiuosi ir mes ekonomiškiau gyvensime drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(aulina @ 2010 02 08, 09:14)
jana, džiaugiuosi už jus, 35 yra nedidelė temperatūra, ekonomiškai gyvenate  thumbup.gif Mums kol kas taip neišeina, kai įsidės lauko durys (laukiame nuo lapkričio  lotuliukas.gif ), bus sandariau, mažiau šilumos nuostolių, tikiuosi ir mes ekonomiškiau gyvensime  drinks_cheers.gif

na, tai zinoma, aulina 4u.gif

kai susitatys visos duris... ir visa kitka kas priklausoma, tai tuomet ir matysi ta realu vaizda.
Atsakyti