QUOTE(Rendi @ 2010 02 05, 07:20)
Labas,
mes bute paprasciausia beko tokia imontuojama turejom su automatiniu uzdegikliu, tai geriausiai uzsideginejo, nebuvo nei karto sugedus
labas rytas
nu matai, gal tada pas juos ten brokuotas koks... nzn, tik zinau, kad jie keike ta daikta
Papildyta:
QUOTE(karolag @ 2010 02 05, 07:58)
Pritariu 100 proc. Jei man įdomu - klausiu. Neatsako - jų bėda, nes nuperku pas konkurentus

Aš beveik visas medžiagas namui perku iš tų, kurie atsako į mano kad ir kvailus klausimus el. paštu. Kartais jų kainos būna ir didesnės, bet iš principo neperku iš tų, kurie tingi atsakinėti į klausimus. Va pvz. Vilproj užklausiau su tikslu pasiūlyti katilinei reikalingus produktus ir kainą. po šiai dienai neatsakė. Celsis paskaičiavo tą pačią dieną, tai va su jais ir toliau deriuosiu ir perku el. kanalais. Jiems jau palikom virš 30000, o prasidėjo viskas, kad atsakė į užklausimą el. paštu. o į Vilprą net neinu kainų sužinot. taip kad tie pardavėjai, kurie galvoja, kad el. paštu atėję užklausimai neverti dėmesio, labai klysta. Nes būna tokių kaip aš, katriems vaikščioti į parduotuves kančia
mes viska el pastu pasidarem, kas susije su namu, visais projektais, statybinem medziagom ir tt... paprasciausiai, jei butu galimybe tai eiciau per parduotuves, bet yra taip kaip yra. kai gryztu, butinai paziuriu tai ka reikia... pvz plytas kai rinkomes, tai net buvau atsivezus i norge dvi, kad matyciau ka issirinkau

oi koks svaigimas pradzioj buvo del namo... dabar kazkaip ramiau reaguoju
Papildyta:
QUOTE(aulina @ 2010 02 05, 08:03)
b-a siūlo per skype bendrauti, man teko, rodo kas prisijungę, gal aktualu giedrei dėl atstumo
aga, zinau kai kurie turi skypus

dabar jau pradesim bendrauti su santechniku, tai zinau, kad pradzia bus skypu. poto kai grysim susimatysim, sutarsim viska konkreciai