Įkraunama...
Įkraunama...

* Šiauliečiai stato svajonių namus *

QUOTE(karolag @ 2010 02 05, 10:58)
Nes būna tokių kaip aš, katriems vaikščioti į parduotuves kančia ax.gif

b-a siūlo per skype bendrauti, man teko, rodo kas prisijungę, gal aktualu giedrei dėl atstumo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rendi @ 2010 02 05, 07:20)
Labas,
mes bute paprasciausia beko tokia imontuojama turejom su automatiniu uzdegikliu, tai geriausiai uzsideginejo, nebuvo nei karto sugedus blush2.gif

labas rytas smile.gif

nu matai, gal tada pas juos ten brokuotas koks... nzn, tik zinau, kad jie keike ta daikta biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(karolag @ 2010 02 05, 07:58)
Pritariu 100 proc. Jei man įdomu - klausiu. Neatsako - jų bėda, nes nuperku pas konkurentus biggrin.gif  Aš beveik visas medžiagas namui perku iš tų, kurie atsako į mano kad ir kvailus klausimus el. paštu. Kartais jų kainos būna ir didesnės, bet iš principo neperku iš tų, kurie tingi atsakinėti į klausimus. Va pvz. Vilproj užklausiau su tikslu pasiūlyti katilinei reikalingus produktus ir kainą. po šiai dienai neatsakė. Celsis paskaičiavo tą pačią dieną, tai va su jais ir toliau deriuosiu ir perku el. kanalais. Jiems jau palikom virš 30000, o prasidėjo viskas, kad atsakė į užklausimą el. paštu. o į Vilprą net neinu kainų sužinot. taip kad tie pardavėjai, kurie galvoja, kad el. paštu atėję užklausimai neverti dėmesio, labai klysta. Nes būna tokių kaip aš, katriems vaikščioti į parduotuves kančia ax.gif

mes viska el pastu pasidarem, kas susije su namu, visais projektais, statybinem medziagom ir tt... paprasciausiai, jei butu galimybe tai eiciau per parduotuves, bet yra taip kaip yra. kai gryztu, butinai paziuriu tai ka reikia... pvz plytas kai rinkomes, tai net buvau atsivezus i norge dvi, kad matyciau ka issirinkau biggrin.gif oi koks svaigimas pradzioj buvo del namo... dabar kazkaip ramiau reaguoju blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(aulina @ 2010 02 05, 08:03)
b-a siūlo per skype bendrauti, man teko, rodo kas prisijungę, gal aktualu giedrei dėl atstumo  ax.gif

aga, zinau kai kurie turi skypus smile.gif
dabar jau pradesim bendrauti su santechniku, tai zinau, kad pradzia bus skypu. poto kai grysim susimatysim, sutarsim viska konkreciai thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo giedre.v: 05 vasario 2010 - 10:14
del kaitlentes uzdegikliu, kiek esam naudojesi ir is pazistamyu - pas visus sugedo bent dalis 4u.gif dabar turim dujine (kazkur 4 metai) tai ilga laika veikia tik vienas uzdegiklis.
Atsakyti
QUOTE(jova @ 2010 02 05, 12:37)
del kaitlentes uzdegikliu, kiek esam naudojesi ir is pazistamyu - pas visus sugedo bent dalis 4u.gif  dabar turim dujine (kazkur 4 metai) tai ilga laika veikia tik vienas uzdegiklis.

Kai dar nebuvau priklausoma nuo elektros, naudojaus dujine su uzdegikliu apie 8 metus, jokių problemų neapturėjau. Berods Ardo buvo.
Atsakyti
As tik ka is miesto. Iskojau skalbiniu dezes ir pufo, 2 in 1. Ir uzkliuvo man stalas ir kaina, nors man jis zinoma nereikalingas, bet pamaniau uz tokia kaina toks daiktas.... gal kam ir smalsu...

Vnz, maciau azuolo masyvo pietu stala, ir toki nemaza, - 599lt. Yra ir kedes azuolines - 199lt (medis plius gobelenas). Gobelenas man nelabai, bet kai uz tokia kaina (laikui begant galima ir pakeisti).

Kas be ko, del skonio nesigincyjima smile.gif. Bet kaina demesio verta.
(daiktai akcijiniai)
Atsakyti
QUOTE(janna @ 2010 02 05, 14:40)
As tik ka is miesto. Iskojau skalbiniu dezes ir pufo, 2 in 1. Ir uzkliuvo man stalas ir kaina, nors man jis zinoma nereikalingas, bet pamaniau uz tokia kaina toks daiktas.... gal kam ir smalsu...

Vnz, maciau azuolo masyvo pietu stala, ir toki nemaza, - 599lt. Yra ir kedes azuolines  - 199lt (medis plius gobelenas). Gobelenas man nelabai, bet kai uz tokia kaina (laikui begant galima ir pakeisti).

Kas be ko, del skonio nesigincyjima smile.gif. Bet kaina demesio verta.
(daiktai akcijiniai)

Prasom pasakyti kur cia taip pigiai? man reikia. gal virtuvei tiks. Buciau dekinga uz info 4u.gif
Atsakyti
Koraloq., i AZ parasiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(karolag @ 2010 02 03, 18:12)
MB paskaiciavo, kad ir siandieninem kainom brangokoka sienu spakliavimas, dazymas, be to jis kazkada jaunystej ir remontus kitiem darydavo, tai prasidejo serija "As pats". Na as jau uz pagalbine. Tai va po darbo dabar vakarai uzmusti glaistymais, spakliavimais. Ziuresim, kiek bus kantrybes. Kol kas tai kaip pramoga, tikiuos greit nepabos. ir dar vienas kitas litas kisenej pasiliks. thumbup.gif

Kaip smagu. Saunuoliai 4u.gif Laukiu ir as tu laiku kada galesiu buti pagalbine mirksiukas.gif
Atsakyti
ko tai mazai snekat biggrin.gif radau tik antram puslapi smile.gif Janna, ar nusipirkai vonios reikmenis? kokia uzuolaida voniai? na pas jus ir kainos sad.gif jei dar nepirkai gal as galiu ka nors padeti, atsiusti is cia, gal ir Aulina ir kitos merginos noretu. cia mano toks pamastymas.
Atsakyti
Sveiki,

matau diskutuojat apie santechnika - as ilgai ziurinejau, tai kol kas galvoju apie santechninius puodus is Laufen, o kranus - is Hansgrohe. Man pasirode ju kokybes ir kainos santykis priimtinas. Kol kas kranu konkreciu modeliu dar nesirinkau, tai bijau, kad bendra samata gali nelabai priimtina pasirodyt kai viska suskaiciuosiu lotuliukas.gif Jei ne paslaptis - kas jau isirenginejote santechnika - kiek benra samata atsistojo dviauksciam namui?

Janna, imesk to stomatologinio su stiklo blokeliais pavadinima ir dislokacijos vieta i AZ mirksiukas.gif Aciu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Beržė: 05 vasario 2010 - 19:55
QUOTE(masajugi @ 2010 02 05, 19:14)
ko tai mazai snekat biggrin.gif radau tik antram puslapi smile.gif Janna, ar nusipirkai vonios reikmenis? kokia uzuolaida voniai? na pas jus ir kainos sad.gif jei dar nepirkai gal as galiu ka nors padeti, atsiusti is cia, gal ir Aulina ir kitos merginos noretu. cia mano toks pamastymas.

Nieko kol kas labai nepirkau. Tam kartui issiverciam. Apsieinam ir be uzuolaideliu. Zinoma je butu... nepamaisytu, bet ir nemirstam kol nera.
Aciu uz pasiulyma 4u.gif ir rupesti 4u.gif

QUOTE(Beržė @ 2010 02 05, 19:54)
Sveiki,

matau diskutuojat apie santechnika - as ilgai ziurinejau, tai kol kas galvoju apie santechninius puodus is Laufen, o kranus - is Hansgrohe. Man pasirode ju kokybes ir kainos santykis priimtinas. Kol kas kranu konkreciu modeliu dar nesirinkau, tai bijau, kad bendra samata gali nelabai priimtina pasirodyt kai viska suskaiciuosiu lotuliukas.gif  Jei ne paslaptis - kas jau isirenginejote santechnika - kiek benra samata atsistojo dviauksciam namui?

Janna, imesk to stomatologinio su stiklo blokeliais pavadinima ir dislokacijos vieta i AZ mirksiukas.gif Aciu.

Imeciau 4u.gif
Ojjj, manoji "ilsisi" pries Laufen. O maisytuvai - lietuviski biggrin.gif . Visas mano santechninis malonumas kainavo apie 8t., cia kartu ir su visom pajungimo detalem: kraneliais, slangutem, gofrom, silikonais, movom.... ir pan... pan...
Atsakyti
QUOTE(Notyte @ 2010 02 05, 16:55)
Kaip smagu. Saunuoliai  4u.gif Laukiu ir as tu laiku kada galesiu buti pagalbine  mirksiukas.gif

as tai labai noriu ka nors daryt name... bet kad nera man ka - o taip noretusi... doh.gif
Atsakyti