Įkraunama...
Įkraunama...

* Šiauliečiai stato svajonių namus *

QUOTE(aulina @ 2010 02 02, 17:59)
patogūs turėtų būti.

sako geriausiai kai laiptai tiesus be uzsisukimo..Lavona lengviau isnesti unsure.gif Bet man teks per langa jy mesti jei ka.. smile.gif

AS kazkaip irgi masciau apie tokia konstrukcija. Buvo mintis. Nesunku pasidaryti ir paciam smile.gif Bet kazkaip norisi mediniu,atviru laiptu,tai nezinau,nezinau kaip bus... Ziuresim prie vietos. cool.gif
Atsakyti
QUOTE(janna @ 2010 02 02, 11:08)
Dovis, buk zmogus mestelk numeriuka. 

Jana, vakare veliau parasysiu. Vyro reiks uslaukti smile.gif Tik jis is Sauginiu, bet gal ka sutarsi.
Biesai, ziauriai cia tu apie tuos tiesius laiptus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(biesas66 @ 2010 02 02, 18:25)
sako geriausiai kai laiptai tiesus be uzsisukimo..Lavona lengviau isnesti  unsure.gif   Bet man teks per langa jy mesti jei ka.. smile.gif

AS kazkaip irgi masciau apie tokia konstrukcija. Buvo mintis. Nesunku pasidaryti ir paciam smile.gif Bet kazkaip norisi mediniu,atviru laiptu,tai nezinau,nezinau kaip bus... Ziuresim prie vietos. cool.gif

Niu pavarai, Biesai mirksiukas.gif doh.gif Tikiuosi, ne man taikai ax.gif lotuliukas.gif Cia apie lavona...
O del paciu laiptu konstrukcijos - tai cia vel musu skoniai prasiskiria lotuliukas.gif As kaip tik nuo pradziu norejau uzdaru laiptu, o ypac norejau, kad is apacios karpyta konstrukcija matytusi. Man grazu blush2.gif Tik sprendziau ar daryti uzdarus medinius ar gelzbetoninius. Kadangi mediniu pagal savo skoni neradau (nelabai patinka, kai ant metalines sijos montuojasi pakopos - man negrazu), o sitie gelzbetoniniai mane savo linijos svarumu papirko - maciau tos imones, kur planuoju gamintis, prifilmuota ju darbu - tai ciki padaryta konstrukcija - t. y. is apacios cia tikslumas svarbus, nes kitaip nesiziuri tokie laiptai. Tai va - planuoju konstruktyva baltai padazyti, o pakopos - balinto azuolo bus. Va, prisipasakojau cia lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Tikiuosi, kad grazu bus...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Beržė: 02 vasario 2010 - 20:51
QUOTE(biesas66 @ 2010 02 02, 17:25)
sako geriausiai kai laiptai tiesus be uzsisukimo..Lavona lengviau isnesti  unsure.gif  Bet man teks per langa jy mesti jei ka.. smile.gif

tap sakyciau labai zemiskai g.gif ir su perspektyva i ateiti lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Dovis, neskubu. Man nedega. 4u.gif

Berze, skamba idomiai bigsmile.gif Lauksiu, kaip tai atrodys "naturoje" blush2.gif
Atsakyti
Seip tai ta minti del tiesiu laiptu architektas zarmenas pakiso. Tiksliau sako labai patogu jei susirgsi senatvej ir su nestuvais reikes isnesti.. Aisku riestais laiptais sunkoka su nestuvais.. bigsmile.gif Taip ir gime juodos minteles mano galvoje.. smile.gif O seip tai man taipogi patinka tokie laiptai,jie savaip grazus. Ir kazkodel kaiptik juos tik baltus(betonine dali) isivaizd rolleyes.gif uoju smile.gif Pirma mintis sovus i galva apie spalva-balta.
Atsakyti
Berze, man laiptine tavo laiptai pripine smile.gif Na bet cia jau skonio reikalai prasideda.
Atsakyti
Noreciau Jusu paklausti, kas Siauliuose protingai daro geologinius tyrimus? ir kokios mazdaug dabar kainikes? g.gif
Atsakyti
berže, pas mus irgi bus tokie laiptukai, tik kur lipimas kitoje pusėje, ir galvojam apie atvirus g.gif O kiek maždaug kainuos jums tokie laiptukai?

beje, dėl laiptų, tai labai pritariu bieso nuomonei drinks_cheers.gif todėl apie jokius suktus net nesvarstėme schmoll.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(laimingas @ 2010 02 02, 23:20)
Noreciau Jusu paklausti, kas Siauliuose protingai daro geologinius tyrimus? ir kokios mazdaug dabar kainikes? g.gif

o ka noit tirti?

Berze, tu nepatikesiu, snd is pat ryto nueinu pas odontologe, ir pirma ka pamatau pro duris iejusi (nors ten jau nebe pirma karta) stiklo blokeliu sienas bigsmile.gif biggrin.gif

Jie ten "pamuryti" nzn ar siuo atveju tinka toks apibudinimas pusapvaliom sienom. Stiklas ne matintas, blizgus, turintis tamsiai rudos spalvos atspalvi.

Vnz, gai ten juos pamatyti "naturoje". Jei domina kur, imesiu i AZ.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo janna: 03 vasario 2010 - 12:09
QUOTE(Cili @ 2010 02 03, 10:25)
berže, pas mus irgi bus tokie laiptukai, tik kur lipimas kitoje pusėje, ir galvojam apie atvirus  g.gif O kiek maždaug kainuos jums tokie laiptukai?

beje, dėl laiptų, tai labai pritariu bieso nuomonei  drinks_cheers.gif  todėl apie jokius suktus net nesvarstėme  schmoll.gif  biggrin.gif

Laba 4u.gif

priskaiciavo mums apie 12000 lt. Bet cia pirmine kana su tureklais, kuriu as nenoriu:) O be to - dar derybos laukia. Manau, kad atsistos kaina nuo 9 iki10 t. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(janna @ 2010 02 03, 11:54)
o ka noit tirti?

Na pamatams ir kokiam upeliukui irengti prie pirties (norisi pasidomet ar bus galima nendres ir zuvis augint) blush2.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(laimingas @ 2010 02 03, 13:13)
Na pamatams ir kokiam upeliukui irengti prie pirties (norisi pasidomet ar bus galima nendres ir zuvis augint) blush2.gif  thumbup.gif

mano supratimu sio dalyko tirti nreikia. tiesiog kreiptis i geologijos tarnyba kad ivertintu ir padarytu isvadas ar konkrecioje vietoje (jusu sklype) gruntas yra tinkamas jusu pasirinktam pamatu tipui ir ar nereikia papildomu kazkokiu priemoniu. jug tai nera namu kvartalas, ar koks sudetingas ytin sunkus g/b statinys atlaikantis dideles apkrovas ir pan.... nebent bandot statytis "pelketoje vietoje" g.gif

bet, ka gali zinot????

cia straipsnis del tarnybu: http://lt.lt.allcons.../1/article/2287

cia ikainiai (jei nepaseno):
http://www.lgt.lt/index.php?page=85

siap internetas pilnas besisiulanciu tai padaryti. tik ar tai bus formalus isvadu surasymas remiantis lentelemis, ar tikrai bus imami meginiai ar greziami greziniai (reiktu pasidometi)?

del upeliuko - tai cia sakyciau vis tik reiktu derinti su aplinkosaugos tarnyba ir su kaimynais (jei ju yra). kodel? tarkim pas kaimynus sulinys (paprastas ir negyliai iskastas). jus kazkur salia sumastot iskasti kudra ar upeliuka, pakinta hidrogeologinis lygis, pas kaimynus sulinys tuscias? tada gai prasideti ivairus nemalonus dalykai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo janna: 03 vasario 2010 - 13:33