Įkraunama...
Įkraunama...

* Šiauliečiai stato svajonių namus *

QUOTE(janna @ 2010 02 03, 14:24)
kodel? tarkim pas kaimynus sulinys

jana, baigei pridavimo procedūras?
Atsakyti
QUOTE(janna @ 2010 02 03, 13:24)
mano supratimu sio dalyko tirti nreikia. tiesiog kreiptis i geologijos tarnyba kad ivertintu ir padarytu isvadas ar konkrecioje vietoje (jusu sklype) gruntas yra tinkamas jusu pasirinktam pamatu tipui ir ar nereikia papildomu kazkokiu priemoniu.

del upeliuko - tai cia sakyciau vis tik reiktu derinti su aplinkosaugos tarnyba ir su kaimynais (jei ju yra). kodel? tarkim pas kaimynus sulinys (paprastas ir negyliai iskastas). jus kazkur salia sumastot iskasti kudra ar upeliuka, pakinta hidrogeologinis lygis, pas kaimynus sulinys tuscias? tada gai prasideti ivairus nemalonus dalykai.

na tada reikia pirmam upeliuka issikast, kad kaimynas turetu giliau sulinuka issikast lotuliukas.gif (tikras lietuvio mastymas) thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(laimingas @ 2010 02 03, 01:20)
Noreciau Jusu paklausti, kas Siauliuose protingai daro geologinius tyrimus? ir kokios mazdaug dabar kainikes? g.gif

siauliuose kai domejausi niekas nedare. kvieciausi vilniecius, tuo metu vienas grezinys ar 300 ar 600 kainavo g.gif zinau kad 600 mokejau, o uz kiek tai nebepamenu... doh.gif darem kad zinotume kokie pamatai tinka. beto labai praverte dabar darant geotermini...
Atsakyti
QUOTE(aulina @ 2010 02 03, 13:31)
jana, baigei pridavimo procedūras?

nea, pabaigos dar nenusimato doh.gif

QUOTE(laimingas @ 2010 02 03, 13:31)
na tada reikia pirmam upeliuka issikast, kad kaimynas turetu giliau sulinuka issikast  lotuliukas.gif (tikras lietuvio mastymas)  thumbup.gif  lotuliukas.gif

upeliukas turi tureti pradzia ir turi kazkur iteketi (jei kalbam apie upeliuka, o ne baseiniuka mirksiukas.gif ). kur jis itekes (kanalizacija - kokia ir kuri, ir ar gausit leidima is vandentiekio? (turis buti projektas), kazkur kitur? - kaip spresit uzpelkejimo problema? gal tai bus kieno nors privati zeme? kaip derinsit?
antra - toks daiktas turi buti numatytas sklypo plane ir suderintas (kitaip vargiai kiema ir grycia priduosit, jei pridavinesit nama).
na ir pan.... pan.....

tai siulyciau, pries sumastant ka nors, pstudijuoti norminius aktus ir tai, kas ir kiek is jusu gali pareikalauti ( kokia tarnyba).

netgi medelius ar krumelius palei tvora, is principo, negalit sodinti taip kaip jums saus i galva, nes yra numatyti ir reglamentuoti atstumai pagal augalo rusi. mirksiukas.gif

Sita dalis skirta Aulinai:
bet jau zinau kad bus reikalingas gesintuvas 4u.gif mirksiukas.gif

tik dar neisiaiskinau ar angliarugstinis ar putomis ar abu? ir kokio litrazo.
ir dar visko labai labi daug reikia... tai kada ta pabaiga bus net nzn doh.gif

jei prasyti 100 proc. pripazinimo (galutinio), tai net gi teritorija aplink nama (tvora) turi atitikti esama projekto byloje toponuotrauka. suskaiciuos kiekviena medi ir kruma. mirksiukas.gif

dar reikia is kaimynu sutikimo del tvoros. nes mes apsitvereme pagal visa perimetra (mums nepriklauso tverti desine puse)...

vnz...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo janna: 03 vasario 2010 - 14:30
atrase Anaga thumbup.gif aisku nebepaskatinimo smile.gif
tik kai kurios kainos labai nuliudino... reiskia dar nesibaige mano paieskos... bet daugmaz jau aisku smile.gif

Laimingas, ka cia per upe planuoji biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(giedre.v @ 2010 02 03, 15:22)
bet daugmaz jau aisku  smile.gif

kokius modelius išsirinkai? domina vaizdas (nuotraukos) bigsmile.gif
Atsakyti
[attachmentid=192600]
[attachmentid=192599]
[attachmentid=192598]
[attachmentid=192597]
[attachmentid=192596]

del duso sistemos neapsisprendziu... ar potinkine ar ne rinktis. Nuotraukoj vienas dusas yra Damixa firmos (tas kvadratinis), kitas Oras Hydra.
dar reikalingi 2 wc, tai bus arba Ido (172psl):
http://www.ido.lt/ww...ido_09_LIT.html
arba V&B Subway, cia jau kuris pigiau gausis, nes man abu modeliukai vienodai grazus. tas wc kur cia nuotraukoj (Duravit) tai irgi tikriausiai reiks "persinoreti" nes kaina doh.gif
tas mazas praustuviukas (Duravit) itariu, kad ir bus toks, tik ne tos firmos, nes kaina irgi umn.gif
Didysis praustuvas tai jau 100% mano wub.gif
Atsakyti
QUOTE(giedre.v @ 2010 02 03, 15:47)
Didysis praustuvas tai jau 100% mano  wub.gif

man irgi jis labai patinka thumbup.gif Panašų laufen nusižiūrėjau, koks šitas?
ar tu tikrai nori tokio "didelio" wc???? kodėl nenori pakabinamo?
dušo sistemą siūlyčiau rinktis potinkinę dėl lengvesnio valymo, dėl tos priežasties as žadu rinktis dušą be stovo (kuris yra populiarus), o tik su mažu laikikliu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(janna @ 2010 02 03, 14:52)
(mums nepriklauso tverti desine puse)...

Ar cia tokia standartine sistema naudojama visur ,ar cia pagal susitarima su kaimynais? g.gif
Atsakyti
QUOTE(aulina @ 2010 02 03, 12:52)
man irgi jis labai patinka  thumbup.gif Panašų laufen nusižiūrėjau, koks šitas?
ar tu tikrai nori tokio "didelio" wc???? kodėl nenori pakabinamo?
dušo sistemą siūlyčiau rinktis potinkinę dėl lengvesnio valymo, dėl tos priežasties as žadu rinktis dušą be stovo (kuris yra populiarus), o tik su mažu laikikliu  rolleyes.gif

praustuvas Ido.
as cia galvoju pirmam aukste, kur bus tik wc ir kriaukle sita pastatoma wc rinktis. man jis labai grazus. bet kaina virs 3,5t biggrin.gif tai reikia ieskot vel kazko kito...
i viena dusa galvoju potinkine rinktis, o i kita ne potinkine... arba gal isvis nepotinkinius i abi doh.gif , nes man tas Damixa dusiukas wub.gif biski kaina irgi kanda... bet tai danu firma, sakau, gal cia kur pigiau rasciau per koki ispardavima...
i antra vonia esu linkus Oras imti... kaina normali ir isvaizda nebloga. na vienu zodziu, reikia ziurinetis toliau... bet Duravit kainos tai nustebino doh.gif
ai dar buvau issirinkus Handsgrohe Axor duso sistema, kaina "tik" 6t lotuliukas.gif ot zinau ka rinktis...
doh.gif
Atsakyti
QUOTE(biesas66 @ 2010 02 03, 15:03)
Ar cia tokia standartine sistema naudojama visur ,ar cia pagal susitarima su kaimynais? g.gif

Sistema biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(janna @ 2010 02 03, 16:39)

Teks man visa sklypa tvora tvertis,nes kaimynu is desines nebus bigsmile.gif
Atsakyti