Įkraunama...
Įkraunama...

Tortai-5

QUOTE(Larissa @ 2010 02 03, 13:37)
iškepiau ir aš ala Rafaelo

Gabalelis labai skaniai atrodo.O kaip kremas,ar gavosi panasus i tikru saldainiu?

QUOTE(pukiena @ 2010 02 03, 13:57)
Aciu labai uz info  4u.gif
Pasiblaskysiu po google, gal ka arciau rasiu  g.gif
Daividija, o kokia ta tavo megstamiausia?  mirksiukas.gif

Mano sita
Atsakyti
QUOTE(RiMami @ 2010 02 03, 17:04)
Larissa, beskaitant receptą jau taip skaniai nuskambėjo kremas wub.gif kad už tą gabaliuką nežinau ką atiduočiau user posted image atrodo laaaabai skaniai, man regis, čia tobulo skonio rafaelas turėtų būt, reiks būtinai kada išbandyt, ačiū už skanią idėją 4u.gif

4u.gif

QUOTE(daividija @ 2010 02 03, 18:44)
Gabalelis labai skaniai atrodo.O kaip kremas,ar gavosi panasus i tikru saldainiu?

dar neįdėjus plaktos grietinėlės - net labai panašus.labai man patiko tas "prieskonis" nuo migdolų jame wub.gif paskui kai dasidėjo grietinėlė skonis jau nebebuvo toks intensyvus.man įdomu,apart kokoso drožlių kaip galima išgauti "kokosinį" skonį? ar kokosų pienas jį turi? nes man tos drožlės šiap sau.
ten,kur tą kremą radau jis daromas iš 200 g šokolado ir 750 ml grietinėlės,bet išskobiamas biskvitas,paliekant tik sieneles ir trupiniai sumaišomi su kremu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Larissa: 03 vasario 2010 - 22:17
As irgi ji radau, labai jau ten daug "dubenu" gaunasi lotuliukas.gif
Esu radusi dar viena. Tas man patrauklesnis g.gif
Atsakyti
QUOTE(Larissa @ 2010 02 03, 20:16)
4u.gif
dar neįdėjus plaktos grietinėlės - net labai panašus.labai man patiko tas "prieskonis" nuo migdolų jame  wub.gif paskui kai dasidėjo grietinėlė skonis jau nebebuvo toks intensyvus.man įdomu,apart kokoso drožlių kaip galima išgauti "kokosinį" skonį? ar kokosų pienas jį turi? nes man tos drožlės šiap sau.
ten,kur tą kremą radau jis daromas iš 200 g šokolado ir 750 ml grietinėlės,bet išskobiamas biskvitas,paliekant tik sieneles ir trupiniai sumaišomi su kremu.

Kokosu pienas turi,bet jis man nepatinka,dar blogiau negu kokosai.
O,prisiminiau,as viena karta dariau taip.Uzpylus pienu kokosu drozles kelias minutes pavirti,po to dar isbrinkinti,o tada blenderiu sumalti.Gaunasi tokia kokosine kose.
Atsakyti
QUOTE(daividija @ 2010 02 04, 12:04)
Kokosu pienas turi,bet jis man nepatinka,dar blogiau negu kokosai.
O,prisiminiau,as viena karta dariau taip.Uzpylus pienu kokosu drozles kelias minutes pavirti,po to dar isbrinkinti,o tada blenderiu sumalti.Gaunasi tokia kokosine kose.

o,labai gera idėja thumbup.gif manau čia labai tiktų,nes kremas gaunasi tirštokas,tai ta košė kokosinė bent konsistencijai nepakenktų thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Larissa @ 2010 02 03, 22:16)
man įdomu,apart kokoso drožlių kaip galima išgauti "kokosinį" skonį? ar kokosų pienas jį turi? nes man tos drožlės šiap sau.

O kazin kaip kokosu sirupas "Monin" g.gif Jis gi labai intensyvaus skonio, juo gardina alkoholiniu kokteilius, o tereikia vos keliu gramu. Ir jis tirstokas gana g.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Reikia patarimo 4u.gif Nenumaldomai artinasi mano gimsės šventimo maratonas lotuliukas.gif svečiai jau rezervavo trečiadienį, ketvirtadienį, penktadienį...
Kažin kaip daryti su tortu-kepti vieną dyyydelį snikersą, nu tokio didumo kaip orkaitės skarda g.gif ar daryt tris nedidelius snikersiukus kiekvienai dienai g.gif
Kepti žadu Snikersą arba "Olestos naujametinį tigriuką". Mano šeimynai jie patys, patys wub.gif
Atsakyti
QUOTE(pukiena @ 2010 02 04, 14:00)
O kazin kaip kokosu sirupas "Monin"  g.gif  Jis gi labai intensyvaus skonio, juo gardina alkoholiniu kokteilius, o tereikia vos keliu gramu. Ir jis tirstokas gana  g.gif

oo kur paskui visą likusį butelį dėti? doh.gif lotuliukas.gif kokteilių negeriam,tortus retai kada kartoju-ir taip neužteks gyvenimo visus suplanuotus iškepti doh.gif
nebent kas tą daiktą jau turi,tai galima bandyti
Atsakyti
QUOTE(Larissa @ 2010 02 04, 13:13)
oo kur paskui visą likusį butelį dėti?  doh.gif  lotuliukas.gif kokteilių negeriam,tortus retai kada kartoju-ir taip neužteks gyvenimo visus suplanuotus iškepti  doh.gif
nebent kas tą daiktą jau turi,tai galima bandyti

Tada ne kas g.gif
O kokoso esencija? Juk yra visokiu metu, apelsinu ir dar velniai zino kokiu, gal ir kokosiniu yra? Vaziuoju siandien per pardes, atkreipsiu demesi.
Atsakyti
Atkeliauju, pavadinkim Ramune, nes iš varškės sūrelio, liko tik įdaras ir tas pats su pakeitimais lotuliukas.gif

kepiau tortą varškės sūrelis, biskvitui skelbiu brokavimo aktą, nekepsiu daugiau nė už ką aš jo, bet kad jau iškepiau, kur dėt, teko dasikept rafaelo biskvito iš 3 kiaušinių......

žodžiu du rudi, du balti biskvitai, į baltus įtarkavau citrinos žievelės thumbup.gif

kremui turėjau 3 pakelius favorite desertinės varškės su šokoladu, indelį grietinėlės, 1 juodą šokoladą, 190 g dukrytės prarakto mascarponės sūrio, reikėjo sunaudot (pagalvojo, kad tepamas lydytas sūris ir atplėšė).

Sūrį išplakiau su varške, įdėjau plaktą su 2 šaukštais cukraus ir žiupsneliu citrinos rūgštelės grietinėlę, sudėjau šokoladą, porą šaukštų amareto......

Šokoladinį pertepimą dariau kaip priklauso iš varškės sūrelio torto: Šokoladiniam pertepimui:
100 g juodojo šokolado
50 ml grietinėlės (kitus 370 įplakiau į varškės kremą)
20 g sviesto
1 šaukštelis brendžio

Sulaisčiau kaip laistomas rafaelas, citrina. vanduo, cukrus....

Reziumė: gaivu, skanu, lengva, neriebu, pilna 24 cm skersmens skarda tortuko. Įtaisius skanius biskvitus būtų superinis šokoladinės varškės tortas thumbup.gif

Surinkimas manau aiškus, biskvitas, sulaistymas, varškės kremas, biskvitas sulaistymas, šokoladinis kremas ir kartojimas su varške, puošiam savo nuožiūra.....

Skanaus!!! 4u.gif

user posted image

user posted image


Atsakyti
olesta,pjūvis labai skaniai atrodo mmmmm essen.gif
Atsakyti
QUOTE(vildar @ 2010 02 04, 14:13)
Sveikos 4u.gif
Reikia patarimo 4u.gif Nenumaldomai artinasi mano gimsės šventimo maratonas lotuliukas.gif svečiai jau rezervavo trečiadienį, ketvirtadienį, penktadienį...
Kažin kaip daryti su tortu-kepti vieną dyyydelį snikersą, nu tokio didumo kaip orkaitės skarda g.gif ar daryt tris nedidelius snikersiukus kiekvienai dienai g.gif
Kepti  žadu Snikersą arba "Olestos naujametinį tigriuką". Mano šeimynai jie patys, patys wub.gif



Kepciau atskirus, man kaip sveciui patiktu naujas tortas one liekanos nuo vakar ax.gif as stengiuosi per musu gimines svenciu maratona gruodi kept kas diena mazesni bet atskira 4u.gif

Olesta, saunuole thumbup.gif pasakiskai skaniai atrodo wub.gif tai kokiu pavadinimu idesi i sarasa? noresiu kada atgaminti mirksiukas.gif o del varskes klausiams ar cia turi buti tokia specialiai varskyte ar galim paprasta su blenderiu susmulkinti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo biriusa: 04 vasario 2010 - 17:10