Įkraunama...
Įkraunama...

Masažuotojų salonas- 6

Kaip neįdomu zubrinti...
Aš vieną meditaciją darau pati ir mokau jos kitus, kuriai reikalingos gana geros anatomijos žinios smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2010 03 14, 23:09)
Kaip neįdomu zubrinti...
Aš vieną meditaciją darau pati ir mokau jos kitus, kuriai reikalingos gana geros anatomijos žinios smile.gif

tai kad man idomu.
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2010 03 14, 23:57)
sveika pradingele, kas geresnio pas pacia?
Apie lastele zubrinu, biologija tsknt.

Sveika, sveika wink.gif Na, tikrai pradingėlė iš super mamos...kartais man dingsta upas cia buti... g.gif

O pavasari zubrinti turetu buti laaaaabai sunku.....Bet gerai, jei tau patinka wink.gif
Atsakyti
QUOTE(lotta23 @ 2010 03 15, 09:30)
Sveika, sveika wink.gif Na, tikrai pradingėlė iš super mamos...kartais man dingsta upas cia buti... g.gif

O pavasari zubrinti turetu buti laaaaabai sunku.....Bet gerai, jei tau patinka wink.gif

Gal izeide kas? neimk i galva. O gal turi idomesniu uzsiemimu?
Nesunku man zubrint, nelabai cia pavasaris dar. Siandien snigo kelis kartus, paskui kelis kartus saule sviete ir labai salta, dregna, taigi susisuku i antklode ir zubrinu. Koks idomus tas lasteles pasaulis... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2010 03 15, 17:28)
Gal izeide kas? neimk i galva. O gal turi idomesniu uzsiemimu?
Nesunku man zubrint, nelabai cia pavasaris dar. Siandien snigo kelis kartus, paskui kelis kartus saule sviete ir labai salta, dregna, taigi susisuku i antklode ir zubrinu. Koks idomus tas lasteles pasaulis...  wub.gif

As irgi zubrinu, judesiu amplitudes, kaip man patinka tokie zubrinimai, kai turi tiek skaiciuku iskalti... doh.gif Ryt atsiskaitymas, tai ziuresiu, kokia is manes kinezeterapeute...
Atsakyti
Gerai, kai galima išzubrinti...Va tokios astrologijos išzubrinti neįmanoma- arba suprantui, arba ne...Arba duoti tam reikalui gabumai, arba ne..
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2010 03 18, 10:10)
Gerai, kai galima išzubrinti...Va tokios astrologijos išzubrinti neįmanoma- arba suprantui, arba ne...Arba duoti tam reikalui gabumai, arba ne..

Kartais privalai išzūbrinti, kad vėliau nesiknisant knygose galėtum lengvai analizuoti tam tikrus dalykus. Jei neturėsi pagrindų, tai tada nieko nesuprasi, ką skaitai..
Atsakyti
Sveikos, kas gero pas jus? As tai sestadieni Vilniuj trinsiuos biggrin.gif Susidomejau viena kosmetika, tai vaziuosiu daugiau info smile.gif
Kaip reikia relaxo... wub.gif , Druskininkai labai tiktu... blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo susidomejus: 25 kovo 2010 - 00:07
QUOTE(susidomejus @ 2010 03 25, 01:05)
Sveikos, kas gero pas jus? As tai sestadieni Vilniuj trinsiuos biggrin.gif Susidomejau viena kosmetika, tai vaziuosiu daugiau info smile.gif
Kaip reikia relaxo... wub.gif , Druskininkai labai tiktu...  blush2.gif

Labuks,
viskas gerai, darbu lb daug, va, ryte lekiu slaugos egzamina laikyti, tai bandau mokytis, nes mokslams visai laiko pradeda nelikti. ax.gif As i Kauna vis atvaziuodama pagalvoju, kad galetume mudvi susitikti pasimasazinti, bet vis tas laiko trukumas... O Druskininkuose viena diena buvau nulekusi vyru pasiimt, tai sumasciau, kad reikia uzsukti bent porai min pasirelaxint, tai nuejusi aromaterapijoj net uzknarkiau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(naura14 @ 2010 03 25, 05:35)
Labuks, 
viskas gerai, darbu lb daug, va, ryte lekiu slaugos egzamina laikyti, tai bandau mokytis, nes mokslams visai laiko pradeda nelikti.  ax.gif As i Kauna vis atvaziuodama pagalvoju, kad galetume mudvi susitikti pasimasazinti, bet vis tas laiko trukumas... O Druskininkuose viena diena buvau nulekusi vyru pasiimt, tai sumasciau, kad reikia uzsukti bent porai min pasirelaxint, tai nuejusi aromaterapijoj net uzknarkiau  lotuliukas.gif

Nezinau, kaip ten su viena kitos pasimasazinimu, bet gal masazininmasi reik nukelt kitam laikui, kai darbo maziau. Nuo klientu skauda rankas, apie malonumus negalvoju...

O apie zmones, ateinancius pasimasazint galiu pasakyt, kad man kirpeja pasakojo, kad pacios buvo nuejusios pas Andriu (toks zymus Kaune ir brangiai lupa) paziuret, kas ten per stebuklai. Tai gali ir pas mus uzsukt is smalsumo biggrin.gif
Man irgi mokslams laiko ner, namai dazniausiai apversti, o laikas bega...
Atsakyti
Sveikos mergaites 4u.gif ar priimsit i savo bureli naujokus blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(tigreirko1974 @ 2010 03 28, 21:25)
Sveikos mergaites  4u.gif  ar priimsit i savo bureli  naujokus  blush2.gif

zinoma priimsim, papasakok apie save 4u.gif
Atsakyti