Įkraunama...
Įkraunama...

Masažuotojų salonas- 6

Na, man po trejų darbo metų jau riešus skauda. Paskutiniu metu su tuo rankų skausmu tiesiog problema. Va rytoj bus du masažai iškart vienas po kito, tai rankas vėl skaudės ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2010 03 30, 12:52)
Na, man po trejų darbo metų jau riešus skauda. Paskutiniu metu su tuo rankų skausmu tiesiog problema. Va rytoj bus du masažai iškart vienas po kito, tai rankas vėl skaudės  ax.gif

Manau nei viena is musu negaletu pasigirti, kad nejaucia ranku ar nugaros skausmu schmoll.gif Gerai , kai tik 2 vienas po kito.. O kai 4-5.. Turiu saldanti ir kraujotaka gerinanti purskala kojoms is Benexere, tai kai jau skausmas nepakenciamas juo pasipurskiu, tik mėta labai akis graužia lotuliukas.gif
O kaip jums su venomis, man jau baisu darosi, taip verciasi, gerai, kad mano oda tamsi, o tai jei buciau baltaode, is vis vaizdelis ne koks butu.. doh.gif
Atsakyti
Niekuomet nedarau daugiau kaip dviejų masažų per dieną. Griežtai. Mano sveikata ne valdiška, gyventi ilgai planuoju.
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2010 03 31, 11:53)
Niekuomet nedarau daugiau kaip dviejų masažų per dieną. Griežtai. Mano sveikata ne valdiška, gyventi ilgai planuoju.

Ne valdiška biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2010 03 31, 11:53)

kiek pamenu mano dest. yra sakius,kad kokybiskai penkis masazus galima atlikti per diena,bet man atlikus pora jau nuovargis atsiranda blush2.gif na gal priprasiu
Atsakyti
QUOTE(tigreirko1974 @ 2010 03 31, 12:31)
kiek pamenu mano dest. yra sakius,kad kokybiskai penkis masazus galima atlikti per diena,bet man atlikus pora jau nuovargis atsiranda  blush2.gif na gal priprasiu

Del nuovargio, tai taip.. As kartais net pagalvoju, kad gal reikia kazkaip ismokti uzsiblokuoti, nes atrodo, kad as per daug energijos masazuodama atiduodu. Po masazu jauciuosi ne kiek fiziskai , kiek moraliskai pavargusi. O kas liecia masazu kieki, tai dar ziurint kokius darai, bet jei po 2 val vienas masazas, tai 10 val gryno darbo gaunasi, tai taip ar taip neimanoma iskentet ir jei kasdien... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(naura14 @ 2010 03 31, 12:04)
Del nuovargio, tai taip.. As kartais net pagalvoju, kad gal reikia kazkaip ismokti uzsiblokuoti, nes atrodo, kad as per daug energijos masazuodama atiduodu. Po masazu jauciuosi ne kiek fiziskai , kiek moraliskai pavargusi. O kas liecia masazu kieki, tai dar ziurint kokius darai, bet jei po 2 val vienas masazas, tai 10 val gryno darbo gaunasi, tai taip ar taip neimanoma iskentet ir jei kasdien... doh.gif

Už viską teks sumokėti savo sveikata ax.gif
Atsakyti
sveikatindamos kitus, savo sveikatą aukojam doh.gif
Orelis nerealus, ši diena praėjo sostinėje su puikia kompanija. Buvome konferencijoje seime, po to, aišku, gastrolės biggrin.gif
Ką jūs nuveikėt?
Atsakyti
QUOTE(benux @ 2010 03 31, 18:39)
Orelis nerealus, ši diena praėjo sostinėje su puikia kompanija. Buvome konferencijoje seime, po to, aišku, gastrolės biggrin.gif
Ką jūs nuveikėt?

Sedziu darbe ir mokausi patologija, penktadieni atsiskaitymas, o as ryt nei trupuciuka laisvo laiko mokslams neturiu doh.gif O kai toks oras, tai kalbos apie mokslus is vis nera biggrin.gif Kokioj konferencijoj buvai? Tai labai anksti pokonferencines gastroles baigei lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(benux @ 2010 03 31, 17:39)

Susimąsčiau: argi yra darbų, puoselėjančių, o ne ardančių žmogaus sveikatą?
Atsakyti
O kas jums yra sveikata? čia šiaip klausimėlis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(tigreirko1974 @ 2010 03 31, 11:31)
kiek pamenu mano dest. yra sakius,kad kokybiskai penkis masazus galima atlikti per diena,bet man atlikus pora jau nuovargis atsiranda  blush2.gif na gal priprasiu

blink.gif blink.gif blink.gif penkis???? O siaube. Gal penkis rankos masazus turejo galvoje?
Papildyta:
QUOTE(benux @ 2010 03 31, 17:39)
Ką jūs nuveikėt?

Ka tik parsiradau is Druskininku biggrin.gif Pasaulis graziau atrodo, vel leksiu vasara.

QUOTE(vaižgantė @ 2010 03 31, 17:57)
Susimąsčiau: argi yra darbų, puoselėjančių, o ne ardančių žmogaus sveikatą?

visi ardo kazkiek. mes parduodam savo sveikata uz alga.
Atsakyti