Na, man po trejų darbo metų jau riešus skauda. Paskutiniu metu su tuo rankų skausmu tiesiog problema. Va rytoj bus du masažai iškart vienas po kito, tai rankas vėl skaudės

QUOTE(vaižgantė @ 2010 03 30, 12:52)
Na, man po trejų darbo metų jau riešus skauda. Paskutiniu metu su tuo rankų skausmu tiesiog problema. Va rytoj bus du masažai iškart vienas po kito, tai rankas vėl skaudės 

Manau nei viena is musu negaletu pasigirti, kad nejaucia ranku ar nugaros skausmu

O kaip jums su venomis, man jau baisu darosi, taip verciasi, gerai, kad mano oda tamsi, o tai jei buciau baltaode, is vis vaizdelis ne koks butu..

Niekuomet nedarau daugiau kaip dviejų masažų per dieną. Griežtai. Mano sveikata ne valdiška, gyventi ilgai planuoju.
QUOTE(vaižgantė @ 2010 03 31, 11:53)
Niekuomet nedarau daugiau kaip dviejų masažų per dieną. Griežtai. Mano sveikata ne valdiška, gyventi ilgai planuoju.
Ne valdiška

QUOTE(vaižgantė @ 2010 03 31, 11:53)
kiek pamenu mano dest. yra sakius,kad kokybiskai penkis masazus galima atlikti per diena,bet man atlikus pora jau nuovargis atsiranda

QUOTE(tigreirko1974 @ 2010 03 31, 12:31)
kiek pamenu mano dest. yra sakius,kad kokybiskai penkis masazus galima atlikti per diena,bet man atlikus pora jau nuovargis atsiranda
na gal priprasiu

Del nuovargio, tai taip.. As kartais net pagalvoju, kad gal reikia kazkaip ismokti uzsiblokuoti, nes atrodo, kad as per daug energijos masazuodama atiduodu. Po masazu jauciuosi ne kiek fiziskai , kiek moraliskai pavargusi. O kas liecia masazu kieki, tai dar ziurint kokius darai, bet jei po 2 val vienas masazas, tai 10 val gryno darbo gaunasi, tai taip ar taip neimanoma iskentet ir jei kasdien...

QUOTE(naura14 @ 2010 03 31, 12:04)
Del nuovargio, tai taip.. As kartais net pagalvoju, kad gal reikia kazkaip ismokti uzsiblokuoti, nes atrodo, kad as per daug energijos masazuodama atiduodu. Po masazu jauciuosi ne kiek fiziskai , kiek moraliskai pavargusi. O kas liecia masazu kieki, tai dar ziurint kokius darai, bet jei po 2 val vienas masazas, tai 10 val gryno darbo gaunasi, tai taip ar taip neimanoma iskentet ir jei kasdien... 

Už viską teks sumokėti savo sveikata

sveikatindamos kitus, savo sveikatą aukojam
Orelis nerealus, ši diena praėjo sostinėje su puikia kompanija. Buvome konferencijoje seime, po to, aišku, gastrolės
Ką jūs nuveikėt?

Orelis nerealus, ši diena praėjo sostinėje su puikia kompanija. Buvome konferencijoje seime, po to, aišku, gastrolės

Ką jūs nuveikėt?
QUOTE(benux @ 2010 03 31, 18:39)
Ką jūs nuveikėt?

Ką jūs nuveikėt?
Sedziu darbe ir mokausi patologija, penktadieni atsiskaitymas, o as ryt nei trupuciuka laisvo laiko mokslams neturiu

QUOTE(benux @ 2010 03 31, 17:39)
Susimąsčiau: argi yra darbų, puoselėjančių, o ne ardančių žmogaus sveikatą?
O kas jums yra sveikata? čia šiaip klausimėlis

QUOTE(tigreirko1974 @ 2010 03 31, 11:31)
na gal priprasiu

Papildyta:
QUOTE(benux @ 2010 03 31, 17:39)
Ką jūs nuveikėt?

Ką jūs nuveikėt?
Ka tik parsiradau is Druskininku

QUOTE(vaižgantė @ 2010 03 31, 17:57)
Susimąsčiau: argi yra darbų, puoselėjančių, o ne ardančių žmogaus sveikatą?
visi ardo kazkiek. mes parduodam savo sveikata uz alga.