Įkraunama...
Įkraunama...

Masažuotojų salonas- 6

QUOTE(naura14 @ 2010 05 04, 22:11)
Sveikos,
kaip gyvenat? As landzioju nete, kad tik nereiketu mokytis, ryt raumenu testavimo atsiskaitymas, o as nieeeeeeeeeeeeeeko nemoku  ax.gif

o siaube, ir man tas pats, kad nereiktu su Darvinu bendraut. Nelabai simpatiskas diedukas is paziuros cool.gif
Atsakyti
Susidomėjus, nustebai, kad apie celiulitą išgirdau visai neseniai? Tik tada, kai pradėjau mokytis masažų... Iki tol niekada rimčiau į savo kojas ir nepažiūrėdavau...Dabar pagrindinė mano kova su juo- kasdien keli kilometrai sparčiu žingsniu. Kad kojose suaktyvėjo kraujotaka, akivaizdu...
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2010 05 04, 22:17)
o siaube, ir man tas pats, kad nereiktu su Darvinu bendraut. Nelabai simpatiskas diedukas is paziuros  cool.gif

Man dar nebutu baisu testavimas, jei nereiketu visko lotyniskai.. Siaubas, tokia kvaisa jauciuosi...
Atsakyti
QUOTE(naura14 @ 2010 05 04, 22:37)
Man dar nebutu baisu testavimas, jei nereiketu visko lotyniskai.. Siaubas, tokia kvaisa jauciuosi...

na na, tikrai nekvaisa 4u.gif Balbatuok lotyniskai, nebijok lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(vaižgantė @ 2010 05 04, 22:33)
Susidomėjus, nustebai, kad apie celiulitą išgirdau visai neseniai? Tik tada, kai pradėjau mokytis masažų... Iki tol niekada rimčiau į savo kojas ir nepažiūrėdavau...Dabar pagrindinė mano kova su juo- kasdien keli kilometrai sparčiu žingsniu. Kad kojose suaktyvėjo kraujotaka, akivaizdu...

as irgi tik tada, kai masazais pradejau uzsiiminet apie celiulita suzinojau lotuliukas.gif ir pas save atradau
Atsakyti
a, tai ne aš čia viena tokia biggrin.gif
Atsakyti
Laikykit ryt kumscius uz mane, nes kol kas tai sunkiai cia man.. doh.gif Eisiu pailset, nesamone smaugtis del kazkokiu mokslu..
Atsakyti
O kaip isvis tie tavo mokslai-ar patinka?
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2010 05 05, 10:41)
O kaip isvis tie tavo mokslai-ar patinka?

Labai patinka,tik gaila,kad ne daug laiko as jiems turiu... Siandien norejau pabegt is to atsiskaitymo,tai destytoja pasake,kad vis geriau 1 nei 0 gaut, tai ir nebegau bigsmile.gif Bet kai roviau visus 4 lotuliukas.gif Gerai,kad bent perlaikinet nereikes..
Atsakyti
kaip gyvuojate? Ar darbais užsiėmusios, ar mokslais?
Atsakyti
QUOTE(benux @ 2010 05 11, 19:34)

Nei tuo, nei anuo. Du gimtadieniai, dvi pirmos komunijos, išleistuvės iš darželio...Dukros koncertas...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaižgantė: 11 gegužės 2010 - 20:03
QUOTE(benux @ 2010 05 11, 20:34)

mokslais, darbais, tingejimu ir trynimusi SM
isvis tai kol drauge is Anglijos viesi cia, tai susitinkam ir masazinames, siandien per veido masaza numigau pora posmu... wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo susidomejus: 11 gegužės 2010 - 21:00
Gal mokate japoniska Kobido veido masaza, arba gal Jums kas nors ji dare? Ar verta jo mokintis, jeigu moku ir taip ne viena veido masaza? Kuo jis ypatingas? Gal kas nors zino?
Atsakyti