Įkraunama...
Įkraunama...

Masažuotojų salonas- 6

Labiausiai jiems kompai rūpi. Maniškiai grįžta iš mokyklos ir iškart bėgte prie kompų.
Atsakyti
vakar ziurejau per lnk filmus ir per reklamas mokinausi wink.gif Nuejau miegot tik 3 val. Seniai taip nebuvo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2010 04 18, 10:51)
Vistiek visa diena  prie knygu nesedi, mokykloj buna, o mes- darbuose.

O grizus namo, tau nieko daryti nereikia? Dabar reiketu tiek mokintis ir tiek daryti, tai butu kajuk doh.gif
Papildyta:
QUOTE(vaižgantė @ 2010 04 18, 11:15)
Labiausiai jiems kompai rūpi. Maniškiai grįžta iš mokyklos ir iškart bėgte prie kompų.

Musiskis zino, kad namie prie kompo jam nevalia, o vat pas mociutes, tai atsigriebia.. Jis namie galvoja, kad neina prisijungti zaidimams i www.draugas.lt lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(naura14 @ 2010 04 18, 12:34)
Musiskis zino, kad namie prie kompo jam nevalia, o vat pas mociutes, tai atsigriebia.. Jis namie galvoja, kad neina prisijungti zaidimams i www.draugas.lt  lotuliukas.gif

Mažas dar...manieji paaugliai...
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2010 04 18, 13:38)
Mažas dar...manieji paaugliai...

Mano jau nuo 3 metu kompa geriau supranta nei as pati doh.gif Siais laikais vaikai mazi, kol is vezimo islipt nemoka..
Atsakyti
QUOTE(naura14 @ 2010 04 18, 13:25)
Mano jau nuo 3 metu kompa geriau supranta nei as pati  doh.gif Siais laikais vaikai mazi, kol is vezimo islipt nemoka..

Na taip, mano dukra irgi nuo trejų kompą puikiai supranta. Bet jai kol kas knygutes vartyti ir žaisti su lėlėmis labiau patinka, nei prie kompo sėdėti...
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2010 04 18, 14:45)
Na taip, mano dukra irgi nuo trejų kompą puikiai supranta. Bet jai kol kas knygutes vartyti ir žaisti su lėlėmis labiau patinka, nei prie kompo sėdėti...

Uztat , kad mergaite..
Atsakyti
tevukas siandien padave man reklama, ten parasyta:
anticeliulitinis masazas 25 lt,
nugaros masazas 20 lt,
kuno vyniojimai 40 lt

Koki normalu anticeliulitini masaza galima padaryt uz 25 lt?
Koki normalu vyniojima galima padaryt uz 40 lt?Su kokiom priemonem? Ar cia dirba uz savikaina?
Cia kazkokio salono kainos...
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2010 04 23, 16:07)
nugaros masazas 20 lt,
kuno vyniojimai 40 lt

Koki normalu vyniojima galima padaryt uz 40 lt?Su kokiom priemonem? Ar cia dirba uz savikaina?

Kad kainos kritę, tai faktas...
Atsakyti
Bet su kokiom priemonem cia dirba ar dirba uz savikaina? Ar isvis be priemoniu?
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2010 04 23, 17:07)
nugaros masazas 20 lt,
kuno vyniojimai 40 lt

Šifruoju: anticeliulitinis žandų, vaikiškos nugaros masažas, ivyniojimas į po masažo likusį aliejų lotuliukas.gif Tik įdomu, kaip galiam įvynioti žandus??? biggrin.gif Ir jokia čia ne savikaina, dar gana gerai lieka. Ypač, kai naudoji Briolio aliejų lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(vaižgantė @ 2010 04 23, 17:11)
Kad kainos kritę, tai faktas...

Taigi čia ne apie nekilnojamo turto kainas kalbame.. biggrin.gif Gal kritę tam, kas nelabai išmano savo darbą? Arba dirba tik šiaip sau. Kažkaip net tos, kurios kasmet darosi, net nebandė klausti, ar dabar ne pigiau. blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo naura14: 24 balandžio 2010 - 07:41
QUOTE(naura14 @ 2010 04 24, 07:45)
Taigi čia ne apie nekilnojamo turto kainas kalbame..  biggrin.gif Gal kritę tam, kas nelabai išmano savo darbą? Arba dirba tik šiaip sau. Kažkaip net tos, kurios kasmet darosi, net nebandė klausti, ar dabar ne pigiau.  blush2.gif

Tu gal izoliacijoje gyveni? Kritę visų paslaugų kainos.
Atsakyti