Įkraunama...
Įkraunama...

Masažuotojų salonas- 6

Editos Zarecki durys šalia Boriso smile.gif
Pas Editą palikau gal 1000 Lt (mokiausi klasikinį, rytietišką, pėdų, limfodrenažinį, su bambuko lazdelėmis ir įvyniojimus bei pilingus), 900 Lt kainavo keralos masažo pamokos "Shanti". Tai buvo 2006-2007 m.
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2010 06 11, 15:16)
Editos Zarecki durys šalia Boriso smile.gif
Pas Editą palikau gal 1000 Lt (mokiausi klasikinį, rytietišką, pėdų, limfodrenažinį, su bambuko lazdelėmis ir įvyniojimus bei pilingus), 900 Lt kainavo keralos masažo pamokos "Shanti". Tai buvo 2006-2007 m.

Jo norint pradėti šį versla reik investuoti. Gal ir man į Livadiją užsirašyti limfodrenažinį išmokti.

kaip suprantu tai jau nemažai laiko užsiimat masažais.

susidomejus o jūs taip pat jau senai užsiimat masažais.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agnesa: 11 birželio 2010 - 15:26
Limfodrenažinį gerai mokėti.
Tiesa, mokiausi dar ir anticeliulitinį masažą.
Atsakyti

O man labiausiai patinka medaus masažas, o anticeliulitinį šiek tiek bijau daryti nes man kai darė tai labai skausmingas. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(agnesa @ 2010 06 11, 15:39)
O man labiausiai patinka medaus masažas, o anticeliulitinį šiek tiek bijau daryti nes man kai darė tai labai skausmingas. bigsmile.gif

Medaus masažas taip pat skausmingas smile.gif
Atsakyti
Taip bet man patiko kai darė tai tas skausmas visai kitoks, o kai su ranšluoščiu nuplauni ir aliejum išmasažuoji thumbup.gif super malonesnio jausmo nėr biggrin.gif

o kaip jūs darot anticeliulitinį moterys kenčia ar stengetės nestipriai įtraukti su taure.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agnesa: 11 birželio 2010 - 16:07
QUOTE(agnesa @ 2010 06 11, 16:25)
Jo norint pradėti šį versla reik investuoti. Gal ir man  į Livadiją užsirašyti limfodrenažinį išmokti.

kaip suprantu tai jau nemažai laiko užsiimat masažais.

susidomejus o jūs taip pat jau senai užsiimat masažais.

Na, tikrai jau nenaujoke smile.gif
Atsakyti
QUOTE(agnesa @ 2010 06 11, 15:55)

o kaip jūs darot anticeliulitinį moterys kenčia ar  stengeės nestipriai  įtraukti su taure.

Nebedarau po to, kai pasitempiau abi rankas. Nesu tokia stipri, kad galėčiau daryti šį masažą.
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2010 06 11, 16:00)
Na, tikrai jau nenaujoke smile.gif

4u.gif
QUOTE(vaižgantė @ 2010 06 11, 16:07)
Nebedarau po to, kai pasitempiau abi rankas. Nesu tokia stipri, kad galėčiau daryti šį masažą.

g.gif taip daryti anticeliulitinį reik jėgos ,tai pasitempėt darydama masažus g.gif
Atsakyti
QUOTE(agnesa @ 2010 06 11, 16:12)

g.gif  taip  daryti anticeliulitinį reik jėgos ,tai pasitempėt darydama masažus  g.gif

Ne mano sudėjimo moteriai apskritai daryti masažus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2010 06 11, 16:16)
Ne mano sudėjimo moteriai apskritai daryti masažus biggrin.gif

Manau nėr nustatyta kokio sudėjimo turi būti žmogus ,kad darytų masažą svarbu ,kad išmanytų savo darbą . biggrin.gif ar aš neteisi bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(agnesa @ 2010 06 11, 16:24)
Manau nėr nustatyta kokio sudėjimo turi būti žmogus ,kad darytų masažą svarbu ,kad  išmanytų savo darbą . biggrin.gif ar aš neteisi bigsmile.gif

Neteisi. Masažai yra sunkus fizinis darbas, jam reikalingas išvystytas raumenynas, stipri, sveika nugara.
Atsakyti