Įkraunama...
Įkraunama...

Masažuotojų salonas- 6

Manasis stalas tvirtas, nejuda. Esu juo patenkinta.
Atsakyti
ačiu, o jūsų mediniai ar aliumininiai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(lotaa @ 2010 06 13, 20:45)

Maniškis metalinėmism kojelėmis.
Atsakyti
QUOTE(lotaa @ 2010 06 13, 21:45)

medinis mano
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2010 06 12, 22:49)
Kur naura dingo?

Labuks,
buvau visa savaite pailseti, neturejau nei interneto, nei kompo, vien zo pailsejau kapitaliskai, miegojau ir miegojau biggrin.gif Niu, dar kartais pamiegojus prie juros nusliausdavau biggrin.gif Bet dabar pilna jegu jauciuosi thumbup.gif Ziuriu jus cia pavare su tema i prieki kaip reikiant. Kas pas jus naujo, kas gero, kas nuostabaus? biggrin.gif
P.S. agnesa, sveika prisijungusi drinks_cheers.gif
lotaa, stalui nepagailek pinigeliu, pirk tik metalinemis kojomis, jie zymiai stabilesni ir patikimesni. Ir netiesa, kad jie dabar pigesni, tie, kurie geri, kainuoja kaip ir seniau. O as jau viena karta bandziau daryti ant to papigeisko, tai visa laika pradrebejau, kad nesuluztu doh.gif
Papildyta:
QUOTE(susidomejus @ 2010 06 11, 23:12)
as irgi istisai nedarau vien masazus ir retai darau daugiau kaip viena masaza per diena. Tikrai sunkus darbas masazas.

O as per diena darau po 5-6 masazus, rankas skaudejo pries kuri laika, bet dabar, matyt, priprato vargseles mano. As kaip tik nenoriu daryti depiliaciju, nes man po ju po to skauda nugara, matyt sitoje vietoje dar neismokau taisyklingos laikysenos. O del masazu paklausos, tai man per 3-4 metus su akmenimis paprase vienas zmogus, o einamiausi liekninantys ir nugaros. Na, dar veido daznokai daro. Medaus masaza dar irgi karts nuo karto kas susigundo, bet irgi labai retai.
P.S. cia atsakymas agnesai buvo skirtas wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo naura14: 13 birželio 2010 - 22:56
man tai depiliacijas daryt nesunku. Va, dar i kursus uzsirasiau, gal dar ko nemoku smile.gif
Egzas treciadieni, jau tryda pagavo...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo susidomejus: 13 birželio 2010 - 22:59
QUOTE(naura14 @ 2010 06 13, 22:56)
Labuks,
buvau visa savaite pailseti, neturejau nei interneto, nei kompo, vien zo pailsejau kapitaliskai, miegojau ir miegojau  biggrin.gif  Niu, dar kartais pamiegojus prie juros nusliausdavau  biggrin.gif Bet dabar pilna jegu jauciuosi  thumbup.gif  Ziuriu jus cia pavare su tema i prieki  kaip reikiant. Kas pas jus naujo, kas gero, kas nuostabaus?  biggrin.gif
P.S. agnesa, sveika prisijungusi  drinks_cheers.gif
O as per diena darau po 5-6 masazus, rankas skaudejo pries kuri laika, bet dabar, matyt, priprato vargseles mano. As kaip tik nenoriu daryti depiliaciju, nes man po ju po to skauda nugara, matyt sitoje vietoje dar neismokau taisyklingos laikysenos. O del masazu paklausos, tai man per 3-4 metus su akmenimis paprase vienas zmogus, o einamiausi liekninantys ir nugaros. Na, dar veido daznokai daro. Medaus masaza dar irgi karts nuo karto kas susigundo, bet irgi labai retai.
P.S. cia atsakymas agnesai buvo skirtas wink.gif

4u.gif 4u.gif 4u.gif Labutis malonu vėl bus pabendrauti bigsmile.gif kaip smagu praleisti savaitę ne namie. Aš su šeima praeitą vasarą keliavom su mašina susikrovėm palapines ir važiavom per Latviją
, Estiją į Saremo salą ir atgal. thumbup.gif labai patiko.

O kokius liekninančius darai . Veido planuoju ir pasimokinti. O kur tu veido mokinaisi?

QUOTE(susidomejus @ 2010 06 13, 22:59)
man tai depiliacijas daryt nesunku. Va, dar i kursus uzsirasiau, gal dar ko nemoku smile.gif
Egzas treciadieni, jau tryda pagavo...

susidomejus viskas bus gerai svarbu nepergyvenk mirksiukas.gif svarbu didelis noras 4u.gif 4u.gif

O kur mokina depilecijos kursus? nežinau man tai neprieširdies pešioti moteris lotuliukas.gif

lotaa Aš taip pat pirkau masažo lovą iš E-bay su medinėm kojom , tvirta. kol kas labai patenkinta
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agnesa: 14 birželio 2010 - 08:37
Depiliacijos kursai Feminoj Bonoj Kaune. Yra du lygiai. As siaip moku, bet noreciau gal dar kokiu paslapciu isgirst. Destytoja bus kita, gal kitka dar pasakys ar parodys.
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2010 06 14, 09:25)
Depiliacijos kursai Feminoj Bonoj Kaune. Yra du lygiai. As siaip moku, bet noreciau gal dar kokiu paslapciu isgirst. Destytoja bus kita, gal kitka dar pasakys ar parodys.

Bet Feminoj Bonoj man atrodo ,kad vieni iš brangesnių kūrsų . Ir keista, kad yra du lygiai.

naura14 o kur jūs baigėt depilecijos kursus.
Atsakyti
Man kainuos 200 arba maziau. nelabai cia brangu. I cukraus neisiu. Kai uz masazo kursus mokam 1500 ar panasiai, tai 200 tiek mazai....smile.gif
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2010 06 14, 13:25)
Man kainuos 200 arba maziau. nelabai cia brangu. I cukraus neisiu. Kai uz masazo kursus mokam 1500 ar panasiai, tai 200 tiek mazai....smile.gif

Aš žiūrėjau dviejų lygių 500 lt. kainuoja nesuprantu kam skirsto į skirtingus pradedantiesiems ir pažengusiems . O apie cukraus iš vis pirmą kartą girdžiu.

gal kuri gali papasakoti kas tai tokio ax.gif

200 lt nebrangu bigsmile.gif gal kai pribres ir aš nueisiu bet kol kas nenoriu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(agnesa @ 2010 06 14, 09:35)
4u.gif  4u.gif  4u.gif  Labutis  malonu vėl bus pabendrauti bigsmile.gif  kaip smagu praleisti savaitę ne namie. Aš su šeima praeitą vasarą keliavom su mašina susikrovėm palapines ir važiavom  per  Latviją
, Estiją į Saremo salą ir atgal. thumbup.gif labai patiko.

O kokius liekninančius darai .  Veido planuoju ir pasimokinti. O kur tu veido mokinaisi?

Mes irgi beveik kiekvienais metais vaziuojam i Latvija, bet siemet zadam daugiau apziureti, tai dabar zinosiu i ka kreiptis, kad nurodytu marsruta ir lankytinas vietas mirksiukas.gif O is liekninanciu masazu darau anticeliulitini, limfodrenazini, liposazini, skulpturini, vaakumini, dar medaus galima prideti prie liekninanciu. Darau pilingus ir kuno ivyniojimus, taip pat limfodrenazinemis kelnemis lepinu klientes. O veido darau paprasta, liposazini ir limfodrenazini. Veido as mokiausi masazo namuose, pas Claire Metrop ir pas lektorius ir Sankt Peterburgo, kurie labai retai atvaziuoja i Lietuva. Apie depiliacija irgi galiu papsakoti, darau paprasta ir cukraus. Cukraus mokiausi Kaune Beautypointe. Viskas kainavo su priemonemis apie 2000 Lt., bet man labiau prie sirdies vaskas, nes mano, kaip masazistes rankos cukrui per siltos, tai turiu dirbti su pirstinemis, o su cukrumi tai labai nepatogu...
Atsakyti