Manasis stalas tvirtas, nejuda. Esu juo patenkinta.
ačiu, o jūsų mediniai ar aliumininiai

QUOTE(lotaa @ 2010 06 13, 20:45)
Maniškis metalinėmism kojelėmis.
QUOTE(lotaa @ 2010 06 13, 21:45)
medinis mano
QUOTE(susidomejus @ 2010 06 12, 22:49)
Kur naura dingo?
Labuks,
buvau visa savaite pailseti, neturejau nei interneto, nei kompo, vien zo pailsejau kapitaliskai, miegojau ir miegojau

P.S. agnesa, sveika prisijungusi

lotaa, stalui nepagailek pinigeliu, pirk tik metalinemis kojomis, jie zymiai stabilesni ir patikimesni. Ir netiesa, kad jie dabar pigesni, tie, kurie geri, kainuoja kaip ir seniau. O as jau viena karta bandziau daryti ant to papigeisko, tai visa laika pradrebejau, kad nesuluztu

Papildyta:
QUOTE(susidomejus @ 2010 06 11, 23:12)
as irgi istisai nedarau vien masazus ir retai darau daugiau kaip viena masaza per diena. Tikrai sunkus darbas masazas.
O as per diena darau po 5-6 masazus, rankas skaudejo pries kuri laika, bet dabar, matyt, priprato vargseles mano. As kaip tik nenoriu daryti depiliaciju, nes man po ju po to skauda nugara, matyt sitoje vietoje dar neismokau taisyklingos laikysenos. O del masazu paklausos, tai man per 3-4 metus su akmenimis paprase vienas zmogus, o einamiausi liekninantys ir nugaros. Na, dar veido daznokai daro. Medaus masaza dar irgi karts nuo karto kas susigundo, bet irgi labai retai.
P.S. cia atsakymas agnesai buvo skirtas

man tai depiliacijas daryt nesunku. Va, dar i kursus uzsirasiau, gal dar ko nemoku 
Egzas treciadieni, jau tryda pagavo...

QUOTE(naura14 @ 2010 06 13, 22:56)
Labuks,
buvau visa savaite pailseti, neturejau nei interneto, nei kompo, vien zo pailsejau kapitaliskai, miegojau ir miegojau
Niu, dar kartais pamiegojus prie juros nusliausdavau
Bet dabar pilna jegu jauciuosi
Ziuriu jus cia pavare su tema i prieki kaip reikiant. Kas pas jus naujo, kas gero, kas nuostabaus?
O as per diena darau po 5-6 masazus, rankas skaudejo pries kuri laika, bet dabar, matyt, priprato vargseles mano. As kaip tik nenoriu daryti depiliaciju, nes man po ju po to skauda nugara, matyt sitoje vietoje dar neismokau taisyklingos laikysenos. O del masazu paklausos, tai man per 3-4 metus su akmenimis paprase vienas zmogus, o einamiausi liekninantys ir nugaros. Na, dar veido daznokai daro. Medaus masaza dar irgi karts nuo karto kas susigundo, bet irgi labai retai.

, Estiją į Saremo salą ir atgal.

O kokius liekninančius darai . Veido planuoju ir pasimokinti. O kur tu veido mokinaisi?
QUOTE(susidomejus @ 2010 06 13, 22:59)
man tai depiliacijas daryt nesunku. Va, dar i kursus uzsirasiau, gal dar ko nemoku 

susidomejus viskas bus gerai svarbu nepergyvenk

O kur mokina depilecijos kursus? nežinau man tai neprieširdies pešioti moteris

lotaa Aš taip pat pirkau masažo lovą iš E-bay su medinėm kojom , tvirta. kol kas labai patenkinta
Depiliacijos kursai Feminoj Bonoj Kaune. Yra du lygiai. As siaip moku, bet noreciau gal dar kokiu paslapciu isgirst. Destytoja bus kita, gal kitka dar pasakys ar parodys.
QUOTE(susidomejus @ 2010 06 14, 09:25)
Depiliacijos kursai Feminoj Bonoj Kaune. Yra du lygiai. As siaip moku, bet noreciau gal dar kokiu paslapciu isgirst. Destytoja bus kita, gal kitka dar pasakys ar parodys.
Bet Feminoj Bonoj man atrodo ,kad vieni iš brangesnių kūrsų . Ir keista, kad yra du lygiai.
naura14 o kur jūs baigėt depilecijos kursus.
Man kainuos 200 arba maziau. nelabai cia brangu. I cukraus neisiu. Kai uz masazo kursus mokam 1500 ar panasiai, tai 200 tiek mazai....

QUOTE(susidomejus @ 2010 06 14, 13:25)
Man kainuos 200 arba maziau. nelabai cia brangu. I cukraus neisiu. Kai uz masazo kursus mokam 1500 ar panasiai, tai 200 tiek mazai....

Aš žiūrėjau dviejų lygių 500 lt. kainuoja nesuprantu kam skirsto į skirtingus pradedantiesiems ir pažengusiems . O apie cukraus iš vis pirmą kartą girdžiu.
gal kuri gali papasakoti kas tai tokio

200 lt nebrangu

QUOTE(agnesa @ 2010 06 14, 09:35)

, Estiją į Saremo salą ir atgal.

O kokius liekninančius darai . Veido planuoju ir pasimokinti. O kur tu veido mokinaisi?
Mes irgi beveik kiekvienais metais vaziuojam i Latvija, bet siemet zadam daugiau apziureti, tai dabar zinosiu i ka kreiptis, kad nurodytu marsruta ir lankytinas vietas