Įkraunama...
Įkraunama...

Masažuotojų salonas- 6

QUOTE(vaižgantė @ 2010 06 17, 23:35)
O paskui valgyti į nesveikatą, nes kiauliena apskritai yra brr...iš dar iš ko- iš atliekų... Brrr...

Niu sanariams tai labai i sveikata mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(naura14 @ 2010 06 17, 23:07)
Niu sanariams tai labai i sveikata  mirksiukas.gif

Man tų visų ausyčių virimas panašus į kanibalizmą...
Sąnarių sveikata priklauso nuo mūsų vidinio lankstumo, o ne nuo suvalgytos šaltienos kiekio.
Atsakyti
QUOTE(naura14 @ 2010 06 17, 23:07)
Niu sanariams tai labai i sveikata  mirksiukas.gif

O tai kokį poveikį duoda šaltiena sanariams. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2010 06 17, 23:35)
O paskui valgyti į nesveikatą, nes kiauliena apskritai yra brr...iš dar iš ko- iš atliekų... Brrr...

o kuo jau ta kiaules ausis negera? Jeigu kiaule uzauginta ekologiskai. Be to ausy mesos ner- tik oda ir kremzles smile.gif Tai va issivirciau ausyte ir netraskeciau wub.gif
Papildyta:
QUOTE(vaižgantė @ 2010 06 18, 00:12)
Man tų visų ausyčių virimas panašus į kanibalizmą...
Sąnarių sveikata priklauso nuo mūsų vidinio lankstumo, o ne nuo suvalgytos šaltienos kiekio.

kaip ta vidini lankstuma lavint? Sportuot?

QUOTE(agnesa @ 2010 06 18, 08:46)
O tai kokį poveikį duoda šaltiena sanariams.  bigsmile.gif

cia vietoj maisto papildu sanariams, arba pirkt papildus, kurie daznai papildo tik pardavejo ir gamintojo kisenes, arba virt saltiena, galima ir be mesos ir valgyt smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo susidomejus: 18 birželio 2010 - 08:34
Susidomėjus, vidinis lankstumas neišlavinamas sportuojant biggrin.gif Problemas su sąnariais turi žmonės, kurie sunkiai prisitaiko pasikeitus aplinkybėms, kurie yra kategoriški, pedantai, kelių sąnariai kenčia tiems, kurie negali atsiklaupti, nusileisti kitam, kurie yra šykštūs ir pan.
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2010 06 18, 11:24)
Susidomėjus, vidinis lankstumas neišlavinamas sportuojant biggrin.gif Problemas su sąnariais turi žmonės, kurie sunkiai prisitaiko pasikeitus aplinkybėms, kurie yra kategoriški, pedantai, kelių sąnariai kenčia tiems, kurie negali atsiklaupti, nusileisti kitam, kurie yra šykštūs ir pan.

tai ka daryt?
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2010 06 18, 17:41)
tai ka daryt?

Dirbti su savo vidumi.
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2010 06 18, 18:52)
Dirbti su savo vidumi.

kazkaip pedantizmas mano darbe pravercia, kodel jo atsisakyt? g.gif Negi jis man trukdo gyvent?
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2010 06 18, 17:54)
kazkaip pedantizmas mano darbe pravercia, kodel jo atsisakyt?  g.gif Negi jis man trukdo gyvent?

Na, čia jau tavo reikalas smile.gif
Atsakyti
laba 4u.gif
skaičiau, skaičiau ir vis tik esu UŽ šaltieną biggrin.gif Be to, ne tik vidinis lankstumas, bet judėjimas apskritai, ypač reikalingas normaliai sąnario funkcijai, nes tik judinant sąnarį jame gaminasi sąnarinis skystis, kuris ir sutepa kremzlę.
Atsakyti
QUOTE(benux @ 2010 06 19, 11:01)
laba 4u.gif
skaičiau, skaičiau ir vis tik esu UŽ šaltieną  biggrin.gif Be to, ne tik vidinis lankstumas, bet judėjimas apskritai, ypač reikalingas normaliai sąnario funkcijai, nes tik judinant sąnarį jame gaminasi sąnarinis skystis, kuris ir sutepa kremzlę.

O, dar viena medike islindo biggrin.gif Kur buvai dingusi? Seniai lankei mus.. Kaip sekasi?
Atsakyti
biggrin.gif
oi, gi sesija buvo, totalus košmaras doh.gif Svarbu viskas gerai baigėsi. O ir darbo nemažai yra, tad vis pasiskaitau kaip mergaitės gyvenat, tik parašyti nespėju mirksiukas.gif
Atsakyti