Įkraunama...
Įkraunama...

Masažuotojų salonas- 6

ooo, naujas masazo budas - dauzyti klienta.
Paskui pridauzytas tegul eina laikydamasis sienu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo susidomejus: 19 birželio 2010 - 19:17
QUOTE(susidomejus @ 2010 06 19, 20:13)
tai ta masazuotoja is Druskininku tai ligonius visokius irgi masazuoja. O kaip pas mus poliklinikose dirba, tai nezinau, ka jie ten labai gali dirbt uz minimuma. Darbas tai sunkus, tai ir taupo save... g.gif

Tai taip..
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2010 06 19, 19:15)
ooo, naujas masazo budas - dauzyti klienta.
Paskui pridauzytas tegul eina laikydamasis sienu...

Savo vyrą taip masažuoju- pečius kumščiais daužau. Jam patinka smile.gif
Atsakyti
juk padaužymas vienas iš vibracijos būdų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2010 06 19, 20:28)
Savo vyrą taip masažuoju- pečius kumščiais daužau. Jam patinka smile.gif

Tai savam vyrui galima biggrin.gif
Susidomejus, uzkretei mane savo lasiniais, ryju jau ir as lotuliukas.gif Kazkokia nuodemiu diena doh.gif
Papildyta:
QUOTE(benux @ 2010 06 19, 21:06)
juk padaužymas vienas iš vibracijos būdų  biggrin.gif

Vienas is vibracijos, bet ne pagrindinis masazo judesys lotuliukas.gif Dauzomasis glostymas, dauzomasis trynimas, dauzomasis maigymas lotuliukas.gif
Atsakyti
Turiu pomėgį sadizmui, tai bent MB padaužau smile.gif
Ką tik labai skaniai valgiau: ant juodos duonytės užsidėjau pomidoriuko ir užsibarsčiau druskytės...Lašinių turiu, bet nenoriu...
Atsakyti
aš šiandien tik šaltibarščius ir braškes valgiau, pilve fiesta vyksta doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(naura14 @ 2010 06 19, 21:10)
Tai savam vyrui galima  biggrin.gif
Susidomejus, uzkretei mane savo lasiniais, ryju jau ir as  lotuliukas.gif  Kazkokia nuodemiu diena  doh.gif
Papildyta:

Vienas is vibracijos, bet ne pagrindinis masazo judesys  lotuliukas.gif Dauzomasis glostymas, dauzomasis trynimas, dauzomasis maigymas  lotuliukas.gif

reikia valgyti lasinius su braskem kaip as. Dar nepaleido, kaip nekeista g.gif
Jackau, koks vakuumas atsivere, kai nereikia viso laisvo laiko paskirt zubrinimui tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(vaižgantė @ 2010 06 19, 21:20)
Turiu pomėgį sadizmui, tai bent MB padaužau smile.gif
Ką tik labai skaniai valgiau: ant juodos duonytės užsidėjau pomidoriuko ir užsibarsčiau druskytės...Lašinių turiu, bet nenoriu...

QUOTE(benux @ 2010 06 19, 21:45)
aš šiandien tik šaltibarščius ir braškes valgiau, pilve fiesta vyksta doh.gif  biggrin.gif

merginos, na, turekit sazines, jeigu visos, tai visos: nors gabaleli lasinio suvalgykit...
Atsakyti
oi, susidomjus, savo valią ugdau, stengiuosi kelis kg kur nors į šoną numest ax.gif
Atsakyti
QUOTE(benux @ 2010 06 19, 22:24)
oi, susidomejus, savo valią ugdau, stengiuosi kelis kg kur nors į šoną numest  ax.gif

nugi, moksliskai irodyta, kad nuo lasiaku netunkama. gali valgyt kiek nori tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2010 06 19, 22:33)
nugi, moksliskai irodyta, kad nuo lasiaku netunkama. gali valgyt kiek nori tongue.gif

Niu, jau pavalgiua, o kadangi nuo laseko netunkama, tai dar makaronu su padazu pasidariau, sakes, nezinau, kas cia man darosi doh.gif Dabar issiviriau metu arbatos, po tokiu rijimu jau galiu pradet badaut lotuliukas.gif Jauciu kokia ryt aptinusi atsikelsiu... doh.gif Niu, bet gal nakti darbo gerai bus, tai issibegiosiu. Gal..
Atsakyti
user posted image
Ar masazavot kada toki plaukuota?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo susidomejus: 20 birželio 2010 - 15:35