O as jauciu, kad man reikia poilsio jau. Kokio relax savaitgalio Druskininkuose, ar ko

QUOTE(susidomejus @ 2010 02 02, 22:15)
O as jauciu, kad man reikia poilsio jau. Kokio relax savaitgalio Druskininkuose, ar ko 

Aš dabar poilsiauju. Kasdien miegu po 10 valandų.
QUOTE(vaižgantė @ 2010 02 02, 22:21)
Tai tau gerai, kad tiek turi laiko.
oi, aš su mielu nori prisijungčiau prie tavęs, susidomėjusi
Norėčiau kur nors "atsijungti", bet greitu laiku nenusimato tokios galimybės

QUOTE(susidomejus @ 2010 02 02, 22:52)
Tai tau gerai, kad tiek turi laiko.
Taip, ko jau ko, o laiko turiu pakankamai. Nuvedžiau dukrą į darželį, dar numigau grįžus valandą, dabar žaidimus facebooke sutvarkiau, tiesa, dar kalną lėkščių virtuvėje suploviau ir dabar mąstau, kad reikia eiti apsipirkti ir daryti pietus...Paskui eisiu pasiimti dukrą iš darželio, tada važiuosiu į paskaitas...
QUOTE(vaižgantė @ 2010 02 02, 23:21)
As paskutiniu metu irgi stengiuosi bent 9 valandas nenutraukiamo miego tureti, sugalvojau, kad labai greitai per tuos kelis arimo ir nedamigimo metus susenau

Kuri ka nors zinote apie veido kriomasažą pusbrangiais akmenimis ????
QUOTE(naura14 @ 2010 02 03, 15:44)
Sita mandra pavadinima galima butu issifruoti taip : Kriomasazas (kontrastinis) pusbrangiais (pusbrangis yra ir gintaras ir kt. akmenys) akmenimis.
QUOTE(susidomejus @ 2010 02 03, 22:11)
Sita mandra pavadinima galima butu issifruoti taip : Kriomasazas (kontrastinis) pusbrangiais (pusbrangis yra ir gintaras ir kt. akmenys) akmenimis.
As zinau, kad kontrastinis, nes tipo akmenys salti, bla bla bla, bet kuo jis ipatingas? Ar niekuo?
Labas vakaras. Grįžau iš parologijos paskaitų, šalta buvo laukti stotelėje, tai ką tik buitiškai pasišildžiau, bet jaučiu, kad vienos neužteks

Sveikutes,
Ziuriu cia prakalbot apie moksliukus....visa kompa praknisau, bet taip ir niekur neradau kaip igyti masazisto specialybe (tik isskyrus silpnaregiams ir akliesiems jie rengiami)....Tai kiek suprantu sveikiems zmonems tokios specialybes neimanoma igyti kokoj aukstojoj, tik kursuose....Esu baigusi kosmetologija. Galvoju stoti dar i kineziterapija, maniau kad ten masazu daug ieina, bet kiek suprantu vos keli tiktai. Tai tikriausiai masaziste teks tapi labai daug pasinerus ir pinigeliu susitaupius per kursus tik
Gal kvailokas klausimas: bet ar daug turite masazistes klienturos?gal vln nera visai numires? bet klp tai sunku periodas, o ypac pradedanciajai ir norinciai i tai isivaziuoti...
Beje kaip manot ar neperbrangiai holistinio masazo apmokymai uz 1500lt, planuoju eit, nes yra galimybe issimoketinai
Ziuriu cia prakalbot apie moksliukus....visa kompa praknisau, bet taip ir niekur neradau kaip igyti masazisto specialybe (tik isskyrus silpnaregiams ir akliesiems jie rengiami)....Tai kiek suprantu sveikiems zmonems tokios specialybes neimanoma igyti kokoj aukstojoj, tik kursuose....Esu baigusi kosmetologija. Galvoju stoti dar i kineziterapija, maniau kad ten masazu daug ieina, bet kiek suprantu vos keli tiktai. Tai tikriausiai masaziste teks tapi labai daug pasinerus ir pinigeliu susitaupius per kursus tik

Gal kvailokas klausimas: bet ar daug turite masazistes klienturos?gal vln nera visai numires? bet klp tai sunku periodas, o ypac pradedanciajai ir norinciai i tai isivaziuoti...

Beje kaip manot ar neperbrangiai holistinio masazo apmokymai uz 1500lt, planuoju eit, nes yra galimybe issimoketinai

QUOTE(r_a_s_a @ 2010 02 03, 23:32)
Sveikutes,

Jei turi kosmetologes issilavinima-tai reiskia turi sioki toki medicinini, tai jau pliusas, nes gali daryti gydomuosius masazus. Ar as klystu, koleges?

I ispado organizuojamus kursus as irgi uzsirasiau, tik as i fitness. Nebuvau dar niekada pas juos ir nezinau kokio lygio, bet maniskiai kainuoja ta pati, kaip ir tavo. Ir patikek, buna ir zymiai zymiai brangesniu. Kiek sugebejau, tiek atsakiau, jei kas neaisku, klausk. Sekmes

Papildyta:
QUOTE(vaižgantė @ 2010 02 03, 23:28)
Labas vakaras. Grįžau iš parologijos paskaitų, šalta buvo laukti stotelėje, tai ką tik buitiškai pasišildžiau, bet jaučiu, kad vienos neužteks 

Labas,
as vakar irgi visa diena laksciau nevalgius ir slapiom kojom, tai galvojau bus man. Bet namo parlekiau, prisipyliau pilna bliuda karsto vandens , pasikisau virtuvej po stalu ir ramiai sau valgiau vakariene. O siandien kaip agurkelis