na taip pas mane su medicininiu kosmetologija baigiau...bet musu kolegijoje klp, sveikatos fakultete nerengia masazisciu, tik kineziterapeutus, slaugytojas, socialines darbuotojas, odontologus...suprantu kad klientai palaipsniui atsiranda...vadina geriausia lieka kursai, nes prie ju visvien tenka gryzti ir tobulintis
o siaip del tu ispado kursu, bent jau apie Ruta destytoja( nezinai kaip cia pavadint) girdejau labai geru atsiliepimu, nes pora draugiu mokesi, o apie kitas destytojas nzn....dekui uz atsakyma
QUOTE(r_a_s_a @ 2010 02 04, 00:07)
na taip pas mane su medicininiu kosmetologija baigiau...bet musu kolegijoje klp, sveikatos fakultete nerengia masazisciu, tik kineziterapeutus, slaugytojas, socialines darbuotojas, odontologus...suprantu kad klientai palaipsniui atsiranda...vadina geriausia lieka kursai, nes prie ju visvien tenka gryzti ir tobulintis
o siaip del tu ispado kursu, bent jau apie Ruta destytoja( nezinai kaip cia pavadint) girdejau labai geru atsiliepimu, nes pora draugiu mokesi, o apie kitas destytojas nzn....dekui uz atsakyma 
Tai jei nori baigti, tai turi kinezeterapija studijuoti. Cia ir yra artimiausia specialybe, tik jos pliusas, kad dar derinama su ivairiomis mankstomis, reabilitacija. O del kursu, tai as eisiu pas kazkoki rusa, kuris atvaziuoja vesti tuos kursus. Gal del to man tik 3 dienas bus..
QUOTE(naura14 @ 2010 02 03, 21:53)
As zinau, kad kontrastinis, nes tipo akmenys salti, bla bla bla, bet kuo jis ipatingas? Ar niekuo?
cia is egzotiniu mano nuomone. Bet kontrastas tai padeda nuo skaumo. Stimuliuoja kraujotaka.
Papildyta:
QUOTE(r_a_s_a @ 2010 02 03, 23:07)
O tau kosmetologes darbas nepatinka?
Papildyta:
QUOTE(naura14 @ 2010 02 03, 23:20)
Tai jei nori baigti, tai turi kinezeterapija studijuoti. Cia ir yra artimiausia specialybe, tik jos pliusas, kad dar derinama su ivairiomis mankstomis, reabilitacija. O del kursu, tai as eisiu pas kazkoki rusa, kuris atvaziuoja vesti tuos kursus. Gal del to man tik 3 dienas bus..
Turiu to ruso diska. Nufirinau
Papildyta:
QUOTE(naura14 @ 2010 02 03, 23:20)
Nereikia jai kineziterapijos, uztenka ir kursu masazo, gi anatomija visa zino.
Klausau kolegių patarimo- pagirios geriau nei peršalimas 
QUOTE(susidomejus @ 2010 02 04, 00:44)
cia is egzotiniu mano nuomone. Bet kontrastas tai padeda nuo skaumo. Stimuliuoja kraujotaka.
Papildyta:
As jau buvau sau pazadejusi, kad daugiau veido masazu nesimokysiu, nes tiek ju tikrai nereikia, bet va, ima vis kas nors ir sugundo
O tu nenori? O tau kosmetologes darbas nepatinka?
Papildyta:
Nzn, perziurejau, bet nieko tokio super, ten buvo anticeliulitinis, express masazas ir kazkoks relaksacinis.
Papildyta:
As i ta nejau, kur is triju susideda, nes sakiau, kad 2 moku, tai men del vieno neapsimoka eiti, o moketi, kaip uz visa trijule. O fitness masazo ten nebuvo? Nes as butent i ta noriu, ten sake manksta derinama su masazu, niu idomu
Papildyta:
As jau buvau sau pazadejusi, kad daugiau veido masazu nesimokysiu, nes tiek ju tikrai nereikia, bet va, ima vis kas nors ir sugundo
Papildyta:
Papildyta:
Tai kam as tada mokausi???? Bet ji negales jokiu gydomuju mokytis, jei netures issilavinimo (nors dabar kosmetologes turi) Ar biologija baigus, tai anatomija irgi ismanau, bet to neuztenka
Kaip šūstrai pakomentavau
pakomentavai teisingai, nes norint daryti gydomuosius, kosmetologės išsilavinimo neužtenka. Baigus kineziterapiją, gali drąsiai dirbti masažuotoja ir daryti gydomuosius masažus.
QUOTE(naura14 @ 2010 02 04, 08:25)
Tai kam as tada mokausi???? Bet ji negales jokiu gydomuju mokytis, jei netures issilavinimo (nors dabar kosmetologes turi) Ar biologija baigus, tai anatomija irgi ismanau, bet to neuztenka

Tu mokaisi, del to, kad igytum medicinini. Kosmetologai ji turi, jeigu baige ne tik profesinius kursus, o kolegijoj ar aukstojoj baige medicinos ka nors. Biologijos neuztenka, reikia medicininio issilavinimo.
QUOTE(naura14 @ 2010 02 04, 09:25)

na as esu baigusi kosmetologija su medicininiu, kolegojoj baigiau....tai mano supratimu galiu daryti gydomuosius masazus
Papildyta:
Papildyta:
patinka man kosmetologes darbas, bet kazko labiau traukti pradejo masazai
QUOTE(r_a_s_a @ 2010 02 04, 17:48)
na as esu baigusi kosmetologija su medicininiu, kolegojoj baigiau....tai mano supratimu galiu daryti gydomuosius masazus
Papildyta:
Papildyta:
Papildyta:
Papildyta:
O jeigu kolegijoj baigei kosmetologija, juk mokeisi anatomija, dermatologija, gal dar kazka is medicinos?
Kuno masazus daryti nepalyginamai fiziskai sunkiau... Veido masazus darant daugiau dirba smegenys, o kuno - rankos...
O pries kiek laiko ta kosmetologija baigei ir gal dirbi jau kur?
QUOTE(susidomejus @ 2010 02 04, 22:59)
O jeigu kolegijoj baigei kosmetologija, juk mokeisi anatomija, dermatologija, gal dar kazka is medicinos?
Kuno masazus daryti nepalyginamai fiziskai sunkiau... Veido masazus darant daugiau dirba smegenys, o kuno - rankos...
O daant kuno masazus galvoti nereikia?
QUOTE(susidomejus @ 2010 02 04, 22:59)
taip mokiausi anatomija , lotynu,slauga, higiena, patologijos ir daug visokiu su medicina susijusiu paskaitu.Siaip labai daug teorijos paskaitu, o praktikos mazokai
QUOTE(naura14 @ 2010 02 04, 22:38)
Aš beveik negalvoju- rankos dirba pačios. Kuo mažiau jas kontroliuoju, tuo geresnis masažas gaunasi.