Įkraunama...
Įkraunama...

Masažuotojų salonas- 6

QUOTE(susidomejus @ 2010 02 06, 23:27)
As irgi dirbau salone, pagailo nuomos pinigeliu man  blush2.gif

Tas tai tiesa, bet kas liecia pacia darbo atmosfera, tai man labiau patiktu ne namie ax.gif
Atsakyti
QUOTE(naura14 @ 2010 02 08, 11:19)
Tas tai tiesa, bet kas liecia pacia darbo atmosfera, tai man labiau patiktu ne namie  ax.gif

Kam ko reikia ax.gif Dabar man siūlo darbuotis kolektyve, tai va ir mąstau, kad bus sunku, nes pripratau būti pati viena.
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2010 02 08, 13:04)
Kam ko reikia  ax.gif  Dabar man siūlo darbuotis kolektyve, tai va ir mąstau, kad bus sunku, nes pripratau būti pati viena.

Jei tureciau laisva kambari tik masazams (o tas buna tik ziema), tai nei kalbos nebutu apie ieskojima kazkokio kabineto, bet dabar.. blush2.gif O su kolektyvu as irgi nenoreciau dirbti, kazkaip vienai yra visai kas kita.
Atsakyti
QUOTE(naura14 @ 2010 02 08, 12:24)
Jei tureciau laisva kambari tik masazams (o tas buna tik ziema), tai nei kalbos nebutu apie ieskojima kazkokio kabineto, bet dabar..  blush2.gif  O su kolektyvu as irgi nenoreciau dirbti, kazkaip vienai yra visai kas kita.

Na, mano kolektyvas bus labai specifinis, bet šia tema SM nerašysiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2010 02 08, 14:18)
Na, mano kolektyvas bus labai specifinis, bet šia tema SM nerašysiu smile.gif

Aisku biggrin.gif
Atsakyti
ka tokio specifinio darote, kad visa savaite jusu cia nera?
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2010 02 14, 00:32)
ka tokio specifinio darote, kad visa savaite jusu cia nera?

Labu, nieko, tik kazkaip vis pasiziuriu, kad nera gyvu, tai pati kazkaip kalbos nepradedu ax.gif Kas naujo?
Atsakyti
Kaip ir nieko naujo. Darbo yra, tai gerai. Poilsio nera. Ryt sunaus gimtadienis, reik torta siandien kept. Noreciau i Pelene vaziuot, bet kad kad idomiausia, tai penktadieni, o penktadieni as negaliu. Tai gal vaziuosiu sestadieni ar sekmadieni. Jeigu nori, galim susitikt wink.gif tenai ar kur. Reik rimtai pradet ta biologija zubrint. Per vasari noreciau ismokti nors lastele. Isigijau angliska kosmetologini vadoveli, tai SUPER, negaliu atsiplesti. Ir dar reik rimtai uzsiimt savo lasiniais, nes vakar paziurejau i veidrodi ir pamaciau, kad jokiu moterisku islinkimu nelabai liko, tuoj bus kalnai... wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo susidomejus: 14 vasario 2010 - 12:56
QUOTE(susidomejus @ 2010 02 14, 13:55)
Kaip ir nieko naujo. Darbo yra, tai gerai. Poilsio nera. Ryt sunaus gimtadienis, reik torta siandien kept. Noreciau i Pelene vaziuot, bet kad kad idomiausia, tai penktadieni, o penktadieni as negaliu. Tai gal vaziuosiu sestadieni ar sekmadieni. Jeigu nori, galim susitikt wink.gif tenai ar kur. Reik rimtai pradet ta biologija zubrint. Per vasari  noreciau ismokti  nors lastele. Isigijau angliska kosmetologini vadoveli, tai SUPER, negaliu atsiplesti. Ir dar reik rimtai uzsiimt savo lasiniais, nes vakar paziurejau i veidrodi ir pamaciau, kad jokiu moterisku islinkimu nelabai liko, tuoj bus kalnai... wink.gif

Tai va, visoms jauciu tas pats doh.gif Del susitikimo, tai , aisku , kad reikia drinks_cheers.gif As irgi i mokslus pasinerus, idomu, bet jau nevisiskai lengva.. O lastele jei jau ismokai , tai jau daug biggrin.gif O kas liecia lasinius, tai as visas menesis jau uzsiimu, bet kazko labai letai krenta, jauciu, kad jau senatve,niu, bet vis tiek reikia daryti kazka, nei laukti ir degraduoti su pyragu rankoj lotuliukas.gif
Atsakyti
lasteles dar visos nemoku, bet per vasari zut but reik ismokt.
O jeigu nepavyks su lasiniais, tai beliks:

user posted image

arba blogiausiu atveju:

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo susidomejus: 14 vasario 2010 - 14:05
Ismoksi, ne taip ten ir baisu, kaip atrodo, tik reikia prisiverst biggrin.gif O del svarstykliu, tai viskas, siandien vakarienes vel pradedu nevalgyt ir varau gerai pasportuosiu, nes taip greitai is veziu issiridenu doh.gif
Atsakyti
Kas ten naujo su ta ląstele? Aš, rodos, ir mokykloje apie ją pakankamai mokėjau, nes mano mama dėstė genetiką ir buvo visokių knygų prinešus. Tai kai parašiau kontrolinį, kažin, ar pati mokytoja viską suprato biggrin.gif
Atsakyti