Paprasta 21 val jau migdomes, 19:30 suvalgom kose, pries miega isgeriam pienuko, dar paryciais isgeria ir iki 9 ryto parpia.
As savaji guldau 22 val,tada iskart luzta,o jei paguldau 21 val. tai visa valanda duodasi lovyteje,kol be penkiu 22 val.,randu visa mieganti...
Sveikutes
Musu mazajai Agitai kaip tik siandien sueina 1m. 8 men. Na, o mes pradedam migdytis apie 21 val., bet, kol televizoriaus neisjungiam, tai uzmigti niekaip nepavyksta. Galim sulaukti ir 22 ir 23val. Taciau vos tik isjungus televizoriu, uzmiegam per 10 minuciu.
Yra ir geroji ejimo miegoti 21 val. puse - kadangi einam miegoti visi kartu, ryte keliames tikrai pailseje.

Musu mazajai Agitai kaip tik siandien sueina 1m. 8 men. Na, o mes pradedam migdytis apie 21 val., bet, kol televizoriaus neisjungiam, tai uzmigti niekaip nepavyksta. Galim sulaukti ir 22 ir 23val. Taciau vos tik isjungus televizoriu, uzmiegam per 10 minuciu.
Yra ir geroji ejimo miegoti 21 val. puse - kadangi einam miegoti visi kartu, ryte keliames tikrai pailseje.

Sveikutes.
Na as tai turbut per dag visiems prisigyriau,nes anksciau manoji eidavo miegoti 21 val,taip paguldydavau ir uzmigdavo.O dabar...Paguldai,tai atsistoja ir davai aplink lovyte, dainuoja, burbuliuoja,dar labiau nei diena,o uzsupt jos neimanoma,nes rekt pradeda.Taip kad apie 23 val jau uzmiega,kartais ir veliau.
Na as tai turbut per dag visiems prisigyriau,nes anksciau manoji eidavo miegoti 21 val,taip paguldydavau ir uzmigdavo.O dabar...Paguldai,tai atsistoja ir davai aplink lovyte, dainuoja, burbuliuoja,dar labiau nei diena,o uzsupt jos neimanoma,nes rekt pradeda.Taip kad apie 23 val jau uzmiega,kartais ir veliau.
Perskaiciusi tema pagalvojau,kad as cia suzibesiu parasydama,jog mano merguzele eina miegoti apie 23val.
,bet pasirodo cia,nemazai,tokiu peledziuku

labutis,
mes tai anksti nenueinam miegoti, dažniausiai tėtis 22-23 val. ant rankų užmigdo, ir keliasi naktį vis dar po kelis kartus. Jau 1,4 metukų lialkai.
mes tai anksti nenueinam miegoti, dažniausiai tėtis 22-23 val. ant rankų užmigdo, ir keliasi naktį vis dar po kelis kartus. Jau 1,4 metukų lialkai.
sveikos mamytes, 
mano ugne, 16men., jau nuo penkto menesio nakti nebesikelia valgyt, budavo tik kokia 7-8 val. atsikelia pieno isgeria ir toliau miega. o dabar tai paryciais tik prabunda, kad pas mus i lova atkeliaut ir toliau saldziai miegam iki 10 ar 11 val. bet uztat ir miegot einam, manau nelabai normaliai, 23-24 val. yra buve ir dar veliau
o viskas del to, kad mama vakarais mokosi, o tete kiekviena savaite skirtingai dirba
ir neiseina mums normalaus rezimo nusistatyt
o pietu miegam viena karta, apie dvi valandas.

mano ugne, 16men., jau nuo penkto menesio nakti nebesikelia valgyt, budavo tik kokia 7-8 val. atsikelia pieno isgeria ir toliau miega. o dabar tai paryciais tik prabunda, kad pas mus i lova atkeliaut ir toliau saldziai miegam iki 10 ar 11 val. bet uztat ir miegot einam, manau nelabai normaliai, 23-24 val. yra buve ir dar veliau

Labutis, mūsų mažylis 1metų 4 mėnesių nakčiai miegoti einam 21-22 val. Dieną miegam du pokaitukus, vieną apie 2- 2,5 val, o kitą 1val. Pienuką prieš miegelį vakare išgeriam, o ryte kaip kada tai geria tai ne. O naktimis jau nebevalgom senai tikriausiai nuo kokių pusės metų.
Sveikutes, mano, tai po 20val. jau pradeda akytes trint, darosi irzlus, tai paruosiu kosyte, pavalgo, atsigeria ir 21val. buna jau miega. Uzmiega gan greitai, pagulim kartu, paglostau galvyte, nugaryte, jis man padainuoja
, ir ziuriu jau miega, galiu net migdydama telefonu sneket ( buna gan daznai), tai gal ji raminanciai veikia mano balsas. Televizorius turi burbuliuot, tyloj net neuzmiega. Nakti nesikelia nei valgyt, nei arbatos gert, keliasi 8, ar 8.30 o ryte valgo tik 10 val. iki tol zaidzia, tvarka kambary daro

sveikos,mūsų dukrytei su miegeliu buvo visko, visai mažutė miegodavo ir miegodavo, nuo kokių 8 mėn. užmigdavo tik apie 23 val. na, o nuo 1,3 metų pradėjo miegučio norėti apie 21 val. tai mes atsigulam kartu, aš jai padainuoju lopšinę ir pusę 10 jau kietai miegą, naktį visada prabunda ir įsilipa į mūsų lovą, kadangi dar pati maitinu, atsigeria pienuko ir vėl snaudžiam, kartais pasilieka ir tėvelių lovoje
dieną ankščiau miegodavo 2 kartus, o dabar 1, apie porą valandų.

QUOTE(grassa @ 2005 11 19, 15:57)
noreciau placiau suzinoti kada jus guldote 1,5m vaikuti.Kada valgo paskutini karta pries miega ir kada atsikelia ryte.Ar kelia nakti valgyti ?
musiske mazesne,bet jau seniai uzmiega 22-22.30,o keliasi 9-10val pas mus toks valgymas:pries miega lovyteje buteliuka pieno isgeria ir pabudusi.diena dar 3 kartus bandaupamaitinti