Įkraunama...
Įkraunama...

Kelintą val migdyti?

Mano duktytei 1m ir beveik 7mėn ,einam miegot 22val ,bet ji pati tai galėtu nemiegot ir dar pora valandų.O keliames apie 9.30 rolleyes.gif
Atsakyti
mums 1,4 mėn. miegot einam 20-21, o keliamės už tat 7 ryto doh.gif
Atsakyti
21,30-22val. smile.gif
Atsakyti
Sūnui 1,5 metukų. Eina miegoti apie 21-22 val, naktį nebesikelia, o ryte keliasi apie 8-9 val smile.gif Diena dar porą valandų pamiega smile.gif
Atsakyti
QUOTE(grassa @ 2005 11 19, 14:57)
noreciau placiau suzinoti kada jus guldote 1,5m vaikuti.Kada valgo paskutini karta pries miega ir kada atsikelia ryte.Ar kelia nakti valgyti ?

Mes gyvename naktini gyvenima,tai mano dukryte uzmiega velai apie 12val,jos miegas iki 6 valandos ryto buna labai neramus,usimano ir atsigerti pienuko,bet rytais pabunda apie 11val.Gerai,kad mano darbas po pietu,nereikia anksti keltis,jauciu butu sunku jei reiktu ka nors pakeisti g.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Auksesmama: 08 vasario 2007 - 20:23
Mes gultis einame 21.30-22.00val. keliamės 7.30-8.30val. valgom paskutinį syki apie 19 val. prieš užmiegant duodu atsigerti arbatytės ir nakčiai pasiruošiu ko nors atsigert,nes kartais pabunda...mums 1,2m.
Atsakyti
oi musus rezimai tai keitesi labai daug kartu..dabar igavome toki..ir pakol kas geriausias..i lova einam 8.30 pue valandos uztrunkam kol uzmiegam..na kartais ir greiciau..pvz kaip siandien..suliurlinom buteliuka pieno..pasisukom ant sonelio buckis mamai netgi pora..ir liuli..na o jau rytais tai anksciausiai 6.30 bet dazniausiaiapie 7..o veliausiai 8..diena numiegam valandziuke..paskutini kart valgom 7 ir buteliukas pries uzmiegant rolleyes.gif
Atsakyti
maziukui 18men., einam vakare miegucio 21.30-22.00, atsikeliam 8.00-9.00, diena miega 2.5-3val. Vakariene valgom 20.00, pries pat miega puodelis arbatos, bananas, surelis... Nakti neatsikelia. smile.gif
Atsakyti
Mes tai labai ivairiai, ziurint, kaip jauciasi, ar labai pavarges ir pan. Bet dazniausiai 21-22val.,pusvalanduka pasikankiname smile.gif , kol uzmiega.. o keliasi 8.30-9.30..Diena miegame jau 1 karta, po 3 val. ..
Atsakyti
Maniskis vis dar dukart per diena miega.vakare eina 21 iki 7-8 val ryto ismiega.nuo kada pradet vaika tik kart per dien migdyt?
Atsakyti
mano kleckas eina miegoti 21-22 h o keliasi kaip uzeina tai 7 tai 8 h biggrin.gif ir nakti keliasi apie 5 h atsigerti jogurto
Atsakyti
Mergaitei balandi, bus du metukai, miegelis priklauso nuo to kada keliasi ryte ir per pietus, smile.gif bet dazniausiai keliasi 8:30, pietu miega 14val ir naktinis miegelis 22, 22:30,ir nakti keliasi papulio, bet tikiuosi greit ta papuli išgyvendinsim blush2.gif , kaskaip tik šiandien va mergina puse pirmos užmigo g.gif
Atsakyti