Įkraunama...
Įkraunama...

Kelintą val migdyti?

O mano pupsyta pastaruoju metu labai aktyvi g.gif
keliasi apie 8-9 valanda ryto pusrycius valgo apie 10 valanda,diena eina miegoti viena karta ir miega kaip kada kartais 1kartais 3 valandas kaip kada o kai kada gali is vis nemiegoti bet tada buna katastrofa verysad.gif paskutini karta valgo apie 8 tada prausiames persirengiam pazaidziam su broliu ir dar pageriam truputi siltos ramuneliu arbatytes ir saldziu sapneliu o nakti viena karta dazniausiai prabunda ir tada issiverkia nes nuraminti nebuna galima ir atsigeria pieno ir vel miega
siuo metu kazkaip daznokai ji pradejo kosmarus kaip suprantu naktimis sapnuoti atsikelia per nakti kokius 5-7 kartus ir baisiausiai rekia gal kas galit ka patarti? unsure.gif
Atsakyti
Mes kadangi pradejom lankyti darzeli, tai einam miegoti 8 - 8.30 mazdaug tame tarpe. Nes tenka anksti keltis i darzeli. Pati atsibunda ryte kazkur 7 valanda. mirksiukas.gif
Atsakyti
ax.gif Mes einam miegoti apie 21 val., o paskutinis valgymas pries miega. Dazniausiai tai buna koses. rolleyes.gif
Atsakyti
Man idealiausia kai vaikas užmiega 21.30-22.00 val. Tada dar ir pasitvarkyti spėji, ir teliką paspoksoti. Jei anksčiau - tai kelsis labai anksti (aš į darbą keliuosi 6.40, bet tetukas tik 8.00, tai geriau kai pamiega iki kokių 8.00) 4u.gif
Atsakyti
Musu maziui dabar 1,5metukai tad mes einame miegoti 21.30 buna ir truputi anksciau,truputi veliau,atsikeliam taip pat ivairiai 7,8val bet neveliau.
Atsakyti
Mano zuikis dazniausiai pavalgo 18-19val., o miegucio eina 21-22val., o nakti tik praso atsigerti, atsikelia iv. 6.30val. arba apie 8.30val.
Atsakyti
[QUOTE]O mano pupsyta pastaruoju metu labai aktyvi
keliasi apie 8-9 valanda ryto pusrycius valgo apie 10 valanda,diena eina miegoti viena karta ir miega kaip kada kartais 1kartais 3 valandas kaip kada o kai kada gali is vis nemiegoti bet tada buna katastrofa paskutini karta valgo apie 8 tada prausiames persirengiam pazaidziam su broliu ir dar pageriam truputi siltos ramuneliu arbatytes ir saldziu sapneliu o nakti viena karta dazniausiai prabunda ir tada issiverkia nes nuraminti nebuna galima ir atsigeria pieno ir vel miega
siuo metu kazkaip daznokai ji pradejo kosmarus kaip suprantu naktimis sapnuoti atsikelia per nakti kokius 5-7 kartus ir baisiausiai rekia gal kas galit ka patarti?
Musu mazyle irgi buna kad naktim atsibunda ir baisiai vekrkia.Bet tik karta per nakti arba visai neatsibunda.Nezinau kodel,gal del dantuku?
O miegoti eina tarp 22 ir 23 val.,ryte atsibundakazkur 9 val.
Atsakyti
Mes irgi einam miegoti iki 21val.o keliames kaip kada kartais puse septyniu,o kartais apie 8,o ir naktim buna nubunda ,tai verkauja,tai baskosi,nesuprantu,gal tikrai kokius kosmarus susapnuoja verysad.gif
Atsakyti
Pagaliau radau temą apie vaikų miegą! Mums tai labai AKTUALU. bigsmile.gif

Labai pavydžiu mamoms, kurių mažiukai anksčiau keliasi, bet anksčiau ir vakare užmiega. Tada lieka laiko ir kažkokių savo darbų padarymui, visokioms grožio procedūroms, pagaliau ir elementariam knygos paskaitymui... blush2.gif

Mūsų dukrytė keliasi apie 8.30-9.00 val., pietų miegas įvairiai, nuo 15.30 iki 16.30 val. tame tarpe užmiega ir miega valandą, kartais 1,5, kartais 2 val.
O vakare, linksmoji dalis, eina miegot kartu su mumis! Tai ne anksčiau 23.00 val.

Jei kurią dieną nepamiega pietų, tada iš vis košmaras. blink.gif Pikta, irzli, kaprizinga, "negela" (negera), tada taip apie save sako. rolleyes.gif

Mamos, kaip įvest vaiką į ankstesnį režimą? Ar bandėt kuri?
Manau, kad reiktų pamėgint anksčiau ją žadinti ryte (bet taip gaila, taip saldžiai miega wub.gif ), tada jos pietų miegas atsikeltų į ankstesnį laiką ir vakare (galbūt) užsinorėtų miegelio anksčiau.
P.S. jau man ima atrodyti, kad tai nepataisoma padėtis. unsure.gif
Atsakyti
SVEIKOS... 4u.gif
pas mus tai jokiu taisykliu ner, kad ir kaip stengtumem jas sukurt... viena diena atprausiam, o jinai kol uzmiega vel speja nusitept, o kita diena taip aksti uzmiega ir netiketai, kad net atpraust nespejam... doh.gif mums dabar 1 ir 1men. tai taip, kad eina miegot taip nuo 21 iki 23.30val. sunku sitaip... ne nesuprasi kada pamaitint ja... bet pries miega visad buteliuka pienuko isgeria...
gal kas kokiu pasiuklymu kaip reiketu bent kazkiek pripratint laiku eit miegot?
Atsakyti
Mano mažis nuo pat gimimo ilgą laiką kamuodavo mus savo nemigom tiek dieną,tiek naktį.ko tik nebandžiau:ir supdavau,ir pienelis prieš miegą(nors krūtim iš vis nemaitinau)ir kitokių gudrybių...Ir tik sulaukus metukų susireguliavo-diena miega 1krtą-gerai;gulasi apie 21val.,bed dėja išliko viena problema-visame procese dalyvauja buteliukas.Neretai atsibudęs ir naktį prašo pgert.Galvoju greitu laiku atsisakyti tokio pagalbininko(buteliuko)prieš miegą,ypač naktim-bet bijau,kad vėl susidursiu su koncertais naktimis,nes buteliukas tapo įpročiu.Gal kas žino gerą ir neskausmingą būdą migdyti be buteliuko?
Atsakyti
Kažkur skaičiau,kad vaikus laikytis grafiko padeda susigalvoti ritualai ir jų atlikimas vienodu laiku.Ilgainiui vaikas prie to pripranta ir jau žinodamas kas po ko seka,pats viduje psichologiškai ruošiasi kiekvienam etapui.Gal kaip tik toks metodas man ir padėjo viską sureguliuoti.Bandžiau tai įdiegti maždaug nuo 8mėn.PAVYKO-žinoma norėjos susibalansuoti miego atžvilgiu kuo ankačiau,bet tai įgyvendinom sulaukus metukų.Prausimasis,rengimasis nakt.drabužėliais,lengvas pasidarkymas tėvų lovoje su mama arba abiem tėvais;tada bučinukai:ATIA-ATIA atsisveikinimas su mama,tėčiu,žaisliukais:tada skrendam į lovytę,žaismingai į ją leidžiamės...ir paskutinis štrichas-buteliukas pieno(kurį nežinau kokiu būdu neskausmingai išbraukt iš ritualo)gęsta šviesa-jis lieka vienas kambary-ir užmiega,kartkartėm paburbuliuodamas.,o aš einu darbuotis ar kt.veikt..Svarbu šį žaidimą pradėt visuomet tuo pačiu laiku,nuosekliai vykdyt etapus ir baigt taip pat tuo pačiu laiku.PABANDYKIT-GAL IŠTESŲ PADEDA...
Atsakyti