Įkraunama...
Įkraunama...

Kelintą val migdyti?

QUOTE(LINASTA24 @ 2007 09 26, 19:07)
Kažkur skaičiau,kad vaikus laikytis grafiko padeda susigalvoti ritualai ir jų atlikimas vienodu laiku.
PAVYKO-žinoma norėjos susibalansuoti miego atžvilgiu kuo ankačiau,bet tai įgyvendinom sulaukus metukų.Prausimasis,rengimasis nakt.drabužėliais,lengvas pasidarkymas tėvų lovoje su mama arba abiem tėvais;tada bučinukai:ATIA-ATIA atsisveikinimas su mama,tėčiu,žaisliukais:tada skrendam į lovytę,žaismingai į ją leidžiamės...ir paskutinis štrichas-buteliukas pieno(kurį nežinau kokiu būdu neskausmingai išbraukt iš ritualo)gęsta šviesa-jis lieka vienas kambary-ir užmiega,kartkartėm paburbuliuodamas

LINASTA24, pritariu tau, turi būti režimas. Bet pas mus tai nuo pat mažens ir YRA. Tik štai tai ne išeitis mums, nepadeda. unsure.gif Negelbsti, kai norime, kad vaikas užmigtų anksčiau!
Visada mažę nuprausiu įprastu laiku, ne vėliau 21.30 val., dabar jau tas amžius, kai ji pati labai gražiai pasako "aš noliu (noriu) miego". Tai ir pienuką išgeriam, ir dantukus išsivalom, ir pižamą užsidedam...Bet visas ritualas baigiasi, kol mudu abu su vyru nusiprausiam po dušu, tai dar nusitęsią mažiausiai pusvalandį. O kad ją paguldyt vieną lovytėje ir ji miegotų, tai iš vis iš fantastikos srities. bigsmile.gif
Gerai, kad ji dar naktimis nesikilnoja ir negeria pienuko, ar arbatos. Tfu, tfu, tfu, štai šito pavyko išvengt nuo pat mažens. Bet už tai "vargstam" su miegiukais. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(grassa @ 2005 11 19, 15:57)
noreciau placiau suzinoti kada jus guldote 1,5m vaikuti.Kada valgo paskutini karta pries miega ir kada atsikelia ryte.Ar kelia nakti valgyti ?

Mums dabar metukai ir 9 menesiai mano vyrukas visada eina miegoti 9 val. keliasi i darzeli 7 val. mano vyrukas vyturiukas. jam patinka anksti keltis. todel vakare anksciau ir guldau.
Manau kad rezimas turi buti kada keltis kada miegoti.
Atsakyti
niu o ka daryt, jei to rezimo niekaip neina ivest... blush2.gif doh.gif as galvoju gal dar maza tai nelabai ir supranta, bet kai cia paskaitau, kad jau nuo 8men. pradeda jo laikytis... net nezinau... tuos ritualus stengiuos ivest... tik is tikruju ne visad vienodu laiku, tai dabar reikes pabandyt ji suvienodint... ax.gif
Atsakyti
Pas mus yra rezimas,kuri ivedem dukrytei bunant 2men smile.gif jau nuo 3men eina tuo paciu laiku miegoti smile.gif 9val jau guli lovoj smile.gif apie puse 9einam issimaudyti,persirengiam pizama,atsigeriam pienuka ir i lovyte smile.gif Dukryte jau taip iprato ir jeigu nors kiek veluojam pasidaro labai zirzli.
Atsakyti
As savo maziuka visada guldau miegoti 9 val vakaro. Jokiu isimciu.Ritualas visada vienodas:20.00 vakariene, 20.30 maudynes, 21.00 apkabina savo meskuti, buciuoja teti, daro Atia ir eina gult, kad greiciau uzmigtu as siek tiek padainuoju. Stengiames laikytis rezimo, taip zymiai lengviau, galima ir man kazka tai planuoti.
Atsakyti
20.30-21.00 visada tokiu laiku einam,nuo gimimo rezima toki ivedziau ax.gif
Atsakyti
Mažasis pradėjo miegoti vieną kartą dieną todėl vakare 20 val jau būna susirzęs, bet mes pratempiam iki 21 val. o tada jau į lovytę. Keliasi 8 ryto išgeria pienuko ir miega iki 9 ar kartais ir iki 10 val. Vyresnėlis jau keli vakarai kai pasiprašo miegelio 20 val blink.gif kas yra labai keista, nes anksčiau 23 val su baisiausiom ašarom reikdavo varyte varyt į lovą. O keliasi ~ 8 ryto nepriklausomai kada atsigula. Bet čia vėl...jau pora rytų kai aš jam pasakau, kad dar anksti eik pamiegok (nes truputį sirguliuoja) tai jis atsigulęs užmiega ir keliasi 10.30- 11.00 blink.gif
Atsakyti
mes einam miegelio jau apie 9-10, o kartais ir 8 jau buna luze, bet vien todel kad teveliams reikia anksti keltis verysad.gif , o siaip tai eitume tikrai ne anksciau kaip 10-11 mirksiukas.gif aisku tada ir keliasi vos ne kartu su mumis, bet po musu kelimosi dar vistiek nulusta nors geram pusvalandziui o kartais ir netgi dviems valandoms, siaip jau buna gyva nuo 6-7 val mirksiukas.gif , akstoa, bet ka darysi doh.gif
Atsakyti
As esu uz vaiko miego rezyma. Mano vaikas keliasi gana anksti 7-7.30. Diena migdau 12-12.30 (miega 2-3 val), o vakare 21val. Aisku labai retai buna, kai vaikas eina miegot veliau. Bet stengiames, kad tai nebutu veliau 22 val.
Atsakyti
Miegoti mažytė eina ~20,30val ir taip jau nuo kokio 10mėn. Keliasi irgi įvairiai kartais 6val, kartais 7val. Bandėl pratempt iki 21val, bet nelabai pavyko, nes pasidaro labai irzli. O tokį rėžimą jinai pati įsivedė.
Atsakyti
musu gintariuska eina miegoti 19.30 - 20.00 ir taip nuo pat gimimo blush2.gif dazniausiai ismiega iki 7 ryto, bet buna, kad prabunda ir puse 5 - 6h. td atsigeria pienelio ir iki puse 8. diena miegam 2 kart BUTINAI blush2.gif 1 kart nuo puse 11 iki puse 12 -12h. ir po piet 15.30 - 17.00. rezimas pas mus kaip laikrodukas thumbup.gif

user posted image
Atsakyti
Manau kad mazus vaikus geriausia guldyti apie kokia 21 val.
Atsakyti