Na mes bandom eiti miegoti apie 20-30 val., tik nevisada išeina... Kartais pagulim pagulim ir einam toliau teliko žiūrėt...

Mes vakarienę valgom ~ 21.00, migdytis pradedam 22.00 tai trunka daugmaž pusvalanduką, keliamės ~ 8-9 val. Su naktiniais valgymais "parišom" 1 m. 4 mėn.: - atsisveikinom su papuku, o prie arbatėlių ar kitokių gėrimų sąmoningai nepratinau, kad vėl nereikėtų kankintis su naktiniais budinėjimais. Dieną miegam nuo 14.00 apie pora valandų.
Mes einame miegoti apie 22 valandą, būna kad ir 23.Bet keliasi tai kaip laikrodukas 7:15
.Na kartais būna laimingų dienų - atsibunda 9 val.

Maniškis būdamas tokio amžiaus eidavo miegot 22-23 val. , o keldavosi apie 8 val.
Pietų eidavo miegot apie 13 val.

sūnaus miegas buvo sutrikes iki 1m ir 10mėn,bet miegot eidavo tokio amžiaus 22-24val,ryte su daugybe pabudimu keldavosi ape 9ryto
SVEIKUTEAS,MES DABAR TURIME 1.6 MENESIUS ,IR JAU NUO KETURIU MENESIU EINAM MIEGOTI 21.00,ISGERIAM PIENELI KOKIA PUSE DEVYNIU,NUSIPRAUSIAM ,PERSIRENGIAM IR AAAAA.TIK BEDELE SENIAU NUNESDAVOM ,PAGULDYDAVOM IR PATI UZMIGDAVO.O DABAR JAU NORI KAD SEDETUME SALIA LOVYTES ,KOL PANELE TEIKSIS UZMIGT.O KAIP JUSU LELIAI UZMIEGA PATYS?

mums, 14 men. ir miegelio einam apie 21 val. buna kad ir tik 22val. nusminga, per diena pamiegam apie 3 val. kartais per viena kartais per du kartus. visada dukryte uzmigdome, nepaliekame ir tuo dziaugiames juk be galo malonu uzmigti, kai salia yra artimas zmogus kutis lopsine paliuliuoja ar tiesiog apsikabinus paguli, taigi paauge patys atsiskirs,eis vieni miegoti, o po to ir patys nebenores kad eitum salia paguleti, tai reikia megautis tuo artumu dabar

Mazius dar isgeria misinuka nakciai,kartais ir paryciais duodu
einam miegoti apie 22-23val.,pietu kartais uzmiega
rytas jam prasideda 10.30 iki11.30val.kaip kada

QUOTE(Gulia @ 2006 03 03, 00:54)
Mazius dar isgeria misinuka nakciai,kartais ir paryciais duodu
einam miegoti apie 22-23val.,pietu kartais uzmiega
rytas jam prasideda 10.30 iki11.30val.kaip kada 

Mano mažilę eina mėguoti apiė 21 val.,išgerė piėnuko ir užmiėga tik apsikabinus su manim kai tik užmiėga tai nunešu į lovytę bet neilgam nes po poros val. kelėsi ir verke taigi kai jau pavargstu nenešu o miėga su manim ,ką jau daryti nebežinau nes vaikas auga ir kuo ilgiau bus su manim tuo sunkiau bus ją atskirt

Mano maziukas eina miegot apie 22 val.Isgeriam 210 misinuko - ir i lovyte....Ryte pradejo keltis apie 7,kartais ir truputi anksciau...Nakti nevalgom jau seniai,turbut nuo kokiu 5 menesiu....

Nu geras, o as galvojau kad mano Ugniukas nubludo pries 2 sav. Keldavosi visad apie 9 val, o dabar 7, kartais net biski pries 7val. Na o miegoti kaip ir ansciau, taip ir dabar apie 22 val einam
Vadinas visai normalus tas mano kleckius
Pries miega geria arbateles, nakti irgi pora kartu prabunda atsigert.

Mano dickis eina miegoti apie 22 val. Pradedam ruostis nuo 21
Kol jis nusiprausia, dar sumasto, kad kaku nori; paskui dar uzsimano pavalgyt; dar pasaka reik paskaityti
Uzmiega, su visom procedurom, 22.30
Pietu eina miegot apie 13. Miega pora valandu
Kelias apie 7.30-8.30. Vasara, kai anksti svinta, tai kelias ir apie 6

Pietu eina miegot apie 13. Miega pora valandu
Kelias apie 7.30-8.30. Vasara, kai anksti svinta, tai kelias ir apie 6