Įkraunama...
Įkraunama...

Kelintą val migdyti?

na mums tai jau labai ivairiai išeina gultis 22 ir 23 nes jei ji nenori miego tai niekaip ir neužmigdysi.
Atsakyti
manau, kad cia kekvienas labai individualiai.
Pirma duryte miegodavo nuo 22 val iki 10 ryto thumbup.gif
Maziuka ilgai krutim maitinau, tai daznai keldavosi nakti pienelio pagert.
kol maitinau, tol ir keldavosi.
O maitindavau pries miega, kad ramiau ir ilgiau ismiegotu.
Atsakyti
Mano maziulis kai buvo 1,5 metu eidavo miegot apie 21val,nakti keldavosi 2-3 kartus uzgert MP, ryte atsibusdavo apie 8.Kai MP fabrikelis uzsidare,ismiegodavo visa nakti ir pradejo veliau keltis.Per atostogas buvom visai issibalansave,tai guldavo vos ne vidurnakti,o keldavos apie 11val.Dabar turim griezta rezima-miegelio einam 20 val.,nes keliames 6 ryte i darzeli.Pietuku ismiega 2-3 val.Ir taip jau gyvenam pora menesiu.As labai patenkinta,nes turiu dar pora laisvu valandeliu po to kai jis uzmiega smile.gif
Atsakyti
mano zvirblis, kol nejo i darzeli, nakciai miegoti eidavo nuo 22 iki 23 val. (kaip pasiseks lotuliukas.gif ). Zinoma, budavo isimciu per sventes, gimtadienius ar iseigines. Taciau pradejus eit i darzeli miegelio vaikuti guldau apie 20 val., nes, jei uzmiega apie 21 val., tai ryte jam jau sunku keltis. Ir zinoma, tokiu laiku vaikeliui uzmigus, turiu truputi laiko ir visokiems kitiems reikaliukams. mirksiukas.gif
Atsakyti
Guldau savo 1,5metuku pupa tarp 21-22val. nes pradejo diena miegoti po viena karta,tai vakare jau pavargsta ax.gif Anksciau,kai miegodavo diena po 2 kartus, tai vakare pavykdavo uzmigdyti tik po 23 val doh.gif
Atsakyti
Mes nuo pat mazens neturejome jokiu grafiku, nei kada miegoti, nei kada valgyti.
Ir iki dabar. Buna atsikelia anksciau, buna veliau, buna pietukus miega 1 karta buna 2. Kad ir siandien- pietus miegojo 4 valandas. Tai ir vakare eis gulti veliau. Bet siaip iki 23.30 val uzmiegam visada. smile.gif
Atsakyti
mano mazyliai abu eina miegoti 21-22 val buna kad kartais nueina ir veliau
Atsakyti
Musu pupos miego laikas vakare priklauso nuo to,kiek truko pietu miegelis ir siaip,kokia diena buvo 4u.gif
Bet dazniausiai 22-23 val jau bandom uzmigti wub.gif
Atsakyti
mano vaikas eina miegoti 19.30-20.00 val.Keliasi 6.30-7.00.Miega viena karta dienoje.
Atsakyti
Maniske eina miegoti 21val ir keliasi 7:30 4u.gif
Atsakyti
Manasis eina miegot tarp 21-21,30,nes eina i darzeli ir reikia anksti keltis 4u.gif
Atsakyti
Musu pupai dar tik 1.2 m bet be 23h nera net kalbu eiti miegot, ne karta bandziau pratinti anksciau gultis bet viskas beviltiska, tik visas pasiutimas ateina atsigulus i lovyte smile.gif
Atsakyti