Įkraunama...
Įkraunama...

Kelintą val migdyti?

Mano mažiukui,1m.2mėn. mieguko eina apie 23val.,prieš miegelį išgeria mišinuko,naktį keliasi vieną kartą(atsigerti mišinuko),arba išvis nesikelia,o ryte atsikelia apie 9-10val. thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Sweetness*: 05 spalio 2008 - 12:29
Mano mažoji eina miegoti beveik visada 21val.,nes ryte keliasi kartu su tėčiu-7val. biggrin.gif Tik šį savaitgalį ilgiau miegojo-tai ir mes pasilepinom iki 8val. biggrin.gif Bet todėl dieną tik vieną miegutį bemiegojom ~1,5val. bigsmile.gif
Atsakyti

Maniske niekaip neina anksciau 00 val miegoti. Ir anksciau keliu, bet vistiek negali anksciau uzmigti doh.gif
Atsakyti
Mano vaikas eina miegoti 21.00 ir miega iki 7.00
Atsakyti
Mano dukrytė vakarienę valgo apie 19 val. gulti nakčiai eina apie 21 val. prieš miegą dar suvalgo sūrelį ar bananą ir geria arbatėlės, ryte keliasi apie 8 val. o pietų miego miega nuo 12 val. iki 15-15:30... ax.gif
Atsakyti
na mano dukra tai kaskur 22-23.30. keliasi tai 9h. na o diena tai du kartus dar miega bet ilgausiai ir l.retai valanda, siaip tai 40min
Atsakyti
Nuo 20 val iki 8 val ryto, visada
Atsakyti
Kiekvienas vaikas skirtingas, todel ir miega skirtingai, taciau mokslininkai teigia, kad metuku vaikas turi eiti miegoti ne veliau nei 21 valanda mirksiukas.gif musu 1,4 m. dukryte miegoti eina ~20-20.30 val. ryta keliasi ~7-7.30 val smile.gif
Atsakyti
musu mazylis miegot eina apie 22val.atsigeria pienelio ir ramiai uzmiega,keliasi 6val.atsigeria pienelio ir dar pamiegam iki9val.Man atrodo kada eit miegot-priklauso nuo vaiko temperamento.
Atsakyti
Skaitau pasisakymus ir negaliu atsistebeti jusu leliais blink.gif nei viena nepaminejot, kad nakty keliates... (mes miegelio einam intervale tarp 20-21 val.)ar cia tik mano toks unikumas doh.gif per nakti as keliuosi prie pyplio maziausiai 3 kartus: tai papulio pasigenda, tai sukniurza, tai nei is sio nei is to verkt pradeda, vnz.laukiu to momento, kai VISA nakti ismiegosiu. O vat dienomis tai auksinis vaikas, nei kaprizais, nei isterijomis jis manes neatakuoja, labai smagus bezdzioniukas, pamaiviukas wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sobieska: 27 lapkričio 2008 - 20:20
Mano dukryte miega nuo 22.30 iki 8.30-9.30, diena miega nuo 14-16.30 smile.gif
Atsakyti
mes stengiames eit miegot 21-22tam tarpe ax.gif
ismiegam ivairiai iki 9,kartais iki 9.30,o buna ir 8.30 ax.gif
Atsakyti