Miegucio einam daugmaz vienodu laiku-apie 23 val
Mes visada einam miegot 20:30 ir keliames apie 9:30

Sveikos, mes irgi visada vienu metu einame miegoti 21 h, keliamės 8-9h, pietų miegame 1,5-2,5h. Norėtųsi, kad dar 2 kartus miegotų per dieną, bet niekaip

Labas, mes irgi stengiames migdyti vienodu laiku tai buna 22val, na kartais apie 22,30 einam miegot, bet stengiames kad labai nesikaitaliotu migdymo laikas

Mano maziui irgi 1,5 metuku. Keliames kazkur 7.30-8.00 pirma karta pietu miegocio eina 10.30-11.30 antra karta 16.30. Nes jeigu pamiega tik viena karta, tai vakare didziausias sirsinas viskas negerai, kazko nori, pats nezino ko, nieks netinka ir t.t. Nebent buna toks atvejis, kad kazkur isvaziave, neatsigulam pimo miegelio laiku (o masinoj manasis niekaip neuzmiega, nebent labai jau nusistekenes buna), tada migdau siek tiek veliau, ir jau atmiega vos ne dviguba laika (jei prabunda kriuksedamas, puolu is kart migdyti ir vel uzmiega ilgam), tada jau sulaukiam vakaro.
O vakare einam miegoti apie 9 val.
O vakare einam miegoti apie 9 val.
Sveikos mamytes,
mano mazyle kaip ir daugelio cia
keliauja miegucio 20-21val. (bet pasitaiko visko), keliasi apie 9 val. diena eina miegucio 1-1.5val.

mano mazyle kaip ir daugelio cia

As skaitau kaip jusu vaikuciai miega ir pavydziu baltu pavydu, as prie jokio rezimo pripratinti, anksciausiai eina miegot 24val. , pirma diena pasnausdovo tik apie valanda, dabar geriau po 2val.
Einam miegelio visada vienodai 20 val,po 15-20 min inirtingo davimosi po lovele,uzmiegam.Anksciau keldavomes 8-9 val,o dabar 7 val.Diena miegam viena karta 1,5 val.
jei pasiseka - tai 22,30 - bet tai pats geriausias varijantas

21 valanda pradedam ruostis miegui , klojam lovas , einam praustis , geriam pienuka .Uzmiega ivairiai , kartais begerdamas piena uzsnaudzia , o kartais tenka ir valanda prie jo sedet kol iminga ..Diena miega apie 30 min , kartais ismiega valanda.
mes einame 21-22 val ir keliasi 9-9.30 ryte
tik pupa keliasi anksciau nes einam i darziuka

Mes einam 20val. miegoti o keliamės 7-8