Įkraunama...
Įkraunama...

Kelintą val migdyti?

Mano mažoji 1m ir3mėn gulasi 21val. Ir tuoj pat užmiega. Naktį nepabunda jau nuo 10mėn ir jokių gėrimų ar kitokių reikalų neatsiranda lotuliukas.gif Ryte kelias su vaikais 7 , o kartais ir vėliau. Bet užtat apir pusę dešimtos vėl kelio nemato ir eina nusnūst valandėlei. O po pietų, apie trečią - dad kartelį valandžiukei. blush2.gif
Atsakyti
migdau 21val, kad iki 22val jau tikrai sapnus sapnuotu, nes keltis reikia 7:30 i darza. Tik aisku savaitgali tas man olaikrodukas irgi puse astuoniu pabunda biggrin.gif
Atsakyti
Mano vaikai miegoti eina 21-21.30. OP keliasi apie 6.30. Plius pietukų miegas darželyje. Jau taip įpratom ir jokių problemų. Savaitgaliais irgi anksti pabunda, bet žino, kad mamytė ilsisi , tai netrugdo manęs. Kartais mūsų laikrodukas "išsiderina" kai daug švenčių įpuola ir pan., bet susireguliuoja, kai paprastos darbo dieno prasideda.
Atsakyti
gulames apie 23val keliames 10ryto
Atsakyti
Maniskei 1m3men. Uzmiega 21 val, pabunda 7. O kad taip ilgiau pasnaustu tongue.gif
Atsakyti
Oo.. sita tema man maloni.
maniskis (1,3m) miegot eina 22val..uzmiega per 5 minutes, keliasi dabar 8 ryte, kartais ir 9 ar 10 prabundam.. pavalgom ir kadangi as ir pati megstu miegot, tai toliau snaudziam iki 12 biggrin.gif va tada jau prasideda musu diena blush2.gif
po pietu eina miegoti apie 14val porai valandu.. ir vakare po 20val kartais nusnusta valandai
nekarta buvo ir taip, kad 20val nuejes..22 val tik per miegus pavalgydavo ir iki 8 ryto toliau miegodavo (t.y. 12val ismiega doh.gif biggrin.gif)
Bet cia mums nenuostabu, nes jei pati netureciau planu, tai galeciau miegot kiauras dienas ziemos metu.. mes kaip meskos ..tik pavasari aktyvios tampam biggrin.gif
o sunus naktim nesikelia jau nuo 3savaiciu gimimo.. tik ligoninej keldavosi 2kart per nakti..ir kai namo parsivezem dar savaite..veliau pereme musu taisykles blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Justic: 01 kovo 2009 - 23:12
QUOTE(Justic @ 2009 03 01, 23:09)
Oo.. sita tema man maloni.
maniskis (1,3m) miegot eina 22val..uzmiega per 5 minutes, keliasi dabar 8 ryte, kartais ir 9 ar 10 prabundam.. pavalgom ir kadangi as ir pati megstu miegot, tai toliau snaudziam iki 12  biggrin.gif 

eikit sau kaip pavydziu blink.gif blush2.gif
maniske eina miegot, tiksliau tai uzsupu apie 22val, buna kad ir 23val tik uzmiega. keliasi nakti kokius 4-7 kartus, prabunda ryte pries 8, jei pasiseka tai iki puse 9 miega. popiecio migdau 12 val, tada miega kokia valanda ar dvi. paskui vel uzmigdau 17/18 val, ir miega valanda arba dvi. kartais antra miega praleidzia.
visos nakties neprabudus nuo gimimo dar neismiegojo cry.gif
greit bus 1m 5men.
Atsakyti
mano mergaitė eina miegoti 21 val, keliasi 8 val, miega visą naktį, nebent slogytė ar dantukai trukdo, užtat dienos metu vargstam, matosi, kad nori miegoti, bet labai sunkiai užmiega, buna, visa val migdau doh.gif
Atsakyti
Maniškis miegot eina 21 val. ir išmiega iki 8.30 kartais iki 9.30. Tik dabar, kai dantukai dyksta, buna kad nakti per miegus pavirkauja, neramiai miega. Bet skustis negaliu, svarbu, kad gali ir teveliai pailseti ax.gif
Atsakyti
Sunus (2m9men) uzmiega apie 20 val. , keliasi dazniausiai 7 ryte.
Atsakyti
Mano mergaitei metai ir 10 menesiu, miegoti vakare eina apie 23val, keliasi 9val. Pietu miegas mazdaug nuo 14 iki 16val. Manau kai pradesim darzeli lankyti pradesim eiti anksciau miegoti todel kad kelsimes anksciau.
Atsakyti
na mes einam miegucio 8.30 vakare ir diena dar pamiegam kadangi eina i darzeli tai buna labai pavarges tai kartais ir 7 valanda prasosi miegucio thumbup.gif
Atsakyti