Įkraunama...
Įkraunama...

Kelintą val migdyti?

Mes miegoti einam 21 valanda biggrin.gif
Atsakyti
mes miegoti einam 22.00 21.00 val. priklauso nuo to kiek būnam miegoja diena
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jaklina: 01 balandžio 2009 - 21:14
Pas mus su miegu tai labai prastai biggrin.gif nakciai buna kad uzmiega ir 12 h.. todel dabar stengiames jau 21h buti lovytej, tai kol dar paduksta pries nakti, atsibuciuoja su visais zaisliukais, mamyte ir teciu, kol visas lelytes uzmmimgdo... tai apie 22-22.30 ir uzmiegam wink.gif
Atsakyti
Kai buvo visai maziukas,ejo miegoti mazdaug 20val.Po metu su trupuciu- miego valandos vis velinosi velinosi...Dabar uzmiega tarp 23-24val doh.gif
Atsakyti
Mano mažoji eina 21:00 val..Kartais,kai tėveliai nori kartu pažiūrėti televizorių su vaiku,tai užmiegam ir 23:30,o po to reikia kovoti,kad eik miegoti be televizoriaus. doh.gif
Atsakyti
Mes einam miegoti apie 21- 22 val.
Atsakyti
mes eidavom 21, bet dabat jau truputi veliau 22, o kol uzmiega neretai ir 23 buna ax.gif
Atsakyti
Kiekvienas vaikas skirtingas-visų ir ritmai skiriasi. Mano dukrytė eina miegoti apie 10,30-11,00. Keliasi apie 10 val.
Atsakyti
QUOTE(__snowflake @ 2009 04 13, 08:37)
Kiekvienas vaikas skirtingas-visų ir ritmai skiriasi. Mano dukrytė eina miegoti apie 10,30-11,00. Keliasi apie 10 val.

Kokie skirtingi vaikuciu miego poreikiai!. g.gif smile.gif
nors uzmiega apie vidurnakti,bet keliasi iki/apie 9val ryto,o buna ir astunta ar anksciau-visai pas mus nemiegiukas smile.gif
Atsakyti
Pas mus jei uzmiega dukryte iki 22.30 val, o atsikelia iki 8 ryto, tai teveliai kaip ir pasiilseje buna. Net kai i darzeliuka dabar eidama sugeba pati 7.15 val atsibusti vis stebimes, is kur tiek energijos pas vaika, net neisivaizduojam g.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vidutele: 13 balandžio 2009 - 20:30
Nu pas mus maze jau 21val dazniausiai miega, nors aisku buna isimciu, kai veliau ryte ar per pietus atsikelia, tai tada ir guldome truputi veliau. Nu bet jau veliausiai 22val visada miega smile.gif
Atsakyti
pas mus rezimo nera blush2.gif naktinejam..todel ryte velokai keliames. nakti nebeduodu valgyt
Atsakyti