Įkraunama...
Įkraunama...

Kelintą val migdyti?

Mano bernuzelis jau nuo 1m. 3men kasdien varo tuo paciu ritmu : 8-9val. keliasi, pavalgom pusrycius, apsitvarkom, einam i lauka, gryze ka nors uzsikandam ir apie 1val. pietu miegelio, miega 2-3 val.
Atsikeles pavalgo rimtus pietus, o paskui apie 7val. vakariene ir 8-9val miegoti nakciai. Otoliau vel is naujo, kai dygsta dantukai tiktai siek tiek issiderina.
Atsakyti
pas mus niekaip nenusistovi riezimas,tik savaite atrodo viskas vienodai,o uzeina kas ir viskas issireguliuoja vacation1.gif
Atsakyti
Keliasi apie 7-8,miegoti eina 21-22val 4u.gif
Atsakyti
musu panele keliasi apie 8val. o eina miegoti kazkur 22val. mirksiukas.gif
Atsakyti
oi pas su ręžimu nekas doh.gif keliasi dabar apie 8-9, nors visaip pasitaiko smile.gif pietų, jei viskas gerai apie 13,30 - 14 val užmiega kokiai porai val, na o nakčiai tai nuo 21,30 iki 00 val kartais neužmiega blink.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Pas mus rezimas nusistovejo, kai mergina pradejo keliauti i darziuka -tada jau privaloma tvarka reikdavo atsikelti 7. Vakare irgi stengiames tuo paciu metu guldyt - 20.30. Iprato ir kazkaip be problemu.. smile.gif
Atsakyti
Mes keliames kažkur 7-8, gulam pietų miegelio 11-12 kartais ir 13 val. popietinis miegelis jei nieks nesukliudo būna apie 17. Vakare 22 val.
Atsakyti
QUOTE(Ramunka33 @ 2009 03 04, 13:40)
pas mus niekaip nenusistovi riezimas

Mums irgi taip buvo kol nepradėjome lankyti lopšelio, dabar turi savo dienotvarkę ir tikrai mums patiems lengviau thumbup.gif

QUOTE(Šypsenėlė24 @ 2009 03 04, 15:19)
Keliasi apie 7-8,miegoti eina 21-22val
Ir mūsiškis tokiu ritmu dabar gyvena 4u.gif Tik galėtų savaitgaliai ilgiau pamiegoti blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
20 guldziau 9 kelesi ir per pietus pora valandu miegodavo
Atsakyti
Mano berniukas visada ilgai naktinedavo..dar puses metu nebuvo, o jis miegot vidurnakty eidavo..
Nuo dvieju su puse pietu nemiega, tai apytiksliai nuo 21 iki 9 miegiukas trunka thumbup.gif
Atsakyti
mano mazyle jau nuo 1m.miegelio pastoviai eina apie 21val.Zinoma jei kur sveciuose ilgiau uzsibunam,tai ir veliau gulas.O siaip,kai namie-tai jau pusvalandis pries miegeli akytes trina,lelytes migdo ir pati rodo,kad apapa nori eit wub.gif
Atsakyti
Mes nuo kokių 3mėn miegam nuo 21 iki 9. taip ir dabar thumbup.gif tik sunkiau būna, kai laiką persukt reikia verysad.gif
Atsakyti