Įkraunama...
Įkraunama...

Kelintą val migdyti?

mes einame miegoti 9-10 val bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Minlina @ 2009 06 21, 01:33)
o kokio amžiaus?
mano dukrytei pirmus mėnesius taip buvo, galvojau stogas nuvažiuos nuo tokio ritmo, nes pati po gimdymo sunkiai atsigavinėjau, paskui susinormalizavo tiek, kad eidavo miegoti 21-22val, o nuo 1,5m jau kelis mėnesius vėl užmiega 23-1val ir niekaip anksčiau nepavyksta
bet ir keliasi vėlokai
turbūt vaikučiai pelėdžiukai smile.gif o vyturiukų mamytėms atvirkščiai - niekaip nepavyksta pavėlinti ankstyvų atsikėlimų smile.gif

1.6m.
aš taip pat po gimdymo sunkiai atsigavau,ir vaikas klykė kas 20-60min.žodžiu bešildydama mišinėlį atsirėmusi į šaldytuvą užmigdavau doh.gif buvo kažkurį laiką viskas susitvarkę,bet jau buvo įprotis prabudinėti doh.gif ir vėl tas pats.bandžiau prikelti 8-9val.bet tada pietų nueidavo miegoti 17-19val. doh.gif
Atsakyti
Dukryte jau bandau migdyti viena karta diena, nes kai pamiega du kartus, tada nakciai gulasi kokia 12 nakties doh.gif o po vieno pietu miegelio uzmiega 9-10 vakaro smile.gif
Atsakyti
dabar užmiega apie 22-22.30, keliasi apie 8,30-9 val...miega visą naktį be jokių prabudimų jau gal nuo 9 mėn thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Musiskiui 1 metai ir 5men.Miegoti eina apie 9 valanda, bet nakti vis dar keliasi 2 kartus pieneli gerti ( niekaip neiseina kolkas atpratinti).ryte keliasi kartu su visais 7 val.Diena miega tik viena karta apie 2 val.
Atsakyti
Manau tai labai individualu - ir nuo vaiko priklauso, ir nuo šeimos įpročių. Maniškis miegot eina apie 22 h.
Bet būna visko biggrin.gif
Atsakyti
1.9 men. Einam miegoti 22-22.30 val biggrin.gif
Atsakyti
musiske kada beuzmigtu ar 21 val ar 23 val. vistiek ryte kelias 7 ar 8 o pietu miegelio dazniausiai miegam nuo 11.30 iki 13 ir nuo 17 iki 18 valandos
Atsakyti
Labas,

Mano berniukas miegoti eina apie 22 val. ir išmiega visą naktį. Ryte keliasi apie 9 - 10 val. priklauso nuo to kada aš keliuosi, o pietų miega nuo 13 ar 14 val apie 3 valandas. Visą naktį jis ramiai išmiega nuo 1 mėnėsio.
Atsakyti
Dukryte kai jai buvo 1,5metu uzmigdavo labai velai apie 23 val. Baisiausiai isgyvenau unsure.gif . Miegodavo diena laaaaabai ilgai, bet tycia zadinti nekilo ranka. Po to savaime viskas susitvarke apie 2 metus. Dabar migdomes 21-21,30, o keliames ismiegoje visa nakti 8-9 ryto smile.gif wub.gif
Atsakyti
21val kaip ir beveik ketverių sesę smile.gif dieną miega 1,5val
Atsakyti
Paprastom dienom einam 21-22val savaitgaliais kiek veliau smile.gif
Atsakyti