Įkraunama...
Įkraunama...

Kelintą val migdyti?

22val paprastai jau miega biggrin.gif
Atsakyti
Pas mus tai nebūna vienodų dienų. Vieną vakarą 21 val. nulūžta,kitą iki 22.30 val. ištempia. O keliasi beveik visada panašiai apie 9.00 val. ryto. PO pietų miega 2-3 val. Kažkaip neįstengiam susikurti vokiškos dienotvarkės: minutė į minutę.
Atsakyti
manau tinkamiausias laikas 21 val
Atsakyti
Mano abi iki 9 dažniausiai užmiega rolleyes.gif
Atsakyti
Dazniausiai uzmiegame 21-22val, na kartais tik 23-24 val. Paskutini karta valgome pusvalandziui likus pries mieguti. Per diena miegame 3 -2, o kartais tik pietu miega. Mums 1.6m. Beje pabunda 7:20 -8val.
Papildyta:
QUOTE(lilia @ 2009 10 09, 13:00)
Mano abi iki 9 dažniausiai užmiega  rolleyes.gif

Lilia, nuostabus nerti zaisliukai wub.gif ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Miavile: 10 spalio 2009 - 09:13
Man tai geriau , kad vėliau gultųsi, bet ir vėlia keltųsi, nes ryte taip gera pamiegoti.
Atsakyti
mano 20 val eina miegoti, tai kol uzmiega jau buna ir 20.30. Manau pats laikas. O siaip vienodu vaiku nebuna, skiriasi ir rezimas uztat. Nemanau kad reiketu labai lygintis su kitais.
Atsakyti
Mano mazoji uzmiega apie 21 00, man tobuliausias laikas. Ir keliames abi 6 30, ruosiam broli i mokykla biggrin.gif
Atsakyti
as cia naujoke 4u.gif paskaiciau temas ir susidomejau situ forumu ax.gif as savo suneli kuriam metukai ir 10men dbr. migdau apie 22h. kartais veliau mat nenori miegot ir tiek smile.gif
Atsakyti
mes keliamės 7val~8val, miegot 21val~22val rolleyes.gif bet su pietų miegeliu....visaip...šiandien pati 12val su žaisliukais bežaisdama miegot pradėjo unsure.gif
Atsakyti
Tai vat, gali planuoti vienaip ir kitaip, o jei vaikas nenori miego ir negi jį rėkiantį migdysi. Manau, didelis menas taip išmuštruoti vaiką, kad visada tokiu pačiu metu eitų miegoti.
Atsakyti
Miegoti ruosiames apie 22h o ryte keliames apie 9h buna ir veliau ax.gif
Atsakyti