Įkraunama...
Įkraunama...

Kelintą val migdyti?

QUOTE(dovileiva @ 2009 11 22, 00:30)
mums pusantru metuku, miegoti vakare einam apie 22.00-22.30 val.. keliasi rytais apie 9 val., aisku kartais buna ir isimciu, kad pribunda ir anksciau smile.gif

drinks_cheers.gif mes lygiai taip pat smile.gif
Atsakyti
Musu mergytei dabar beveik 2m. anksciau nebuvo jokiu problemu, vakare ruosdavomes mieguciui 21 val, o 21.30 -22val ji jau miegodavo. O kai pries 3men atemem tiute, tada atsirado problemos. Dabar ji be 23val- 24val. neuzmiega. verysad.gif
Atsakyti
abi 20.00 jau miega bigsmile.gif Keliasi 6.30, o pietų mažė pamiega apie dvi val.
Atsakyti
Mes 21 ruosiames miegucio..nusiprausiam ir uzmiegam...
Atsakyti
Mes (beveik 3 metukai) bandom eiti miegoti iki 22 val, tuomet skaitom pasakas, supuojam pagalvytej, bandom uzmigti, iki 23 val siaip ne taip jau miegam doh.gif Nakti prabundam viena ar du kartus pienelio ar i tualeta, o keliames apie 8-8.30 val.... sunku kazkaip verysad.gif
Atsakyti
Mums 1m ir 5 mėn, pastaruoju metu neužmiega be 23 val ir nesvarbu ar 21.30, ar 22, ar 22.30 į lovytę einam doh.gif naktį dar pabunda porakart ir ryte 7.30-8.00 keliasi unsure.gif Mažoka miego tokiam mažam, atrodo, bet... nepriversiu gi miegot verysad.gif
Atsakyti
vaikinukui 1m. 8 men. miegot 21 val. prausiames, ruosiames poguliuko, o 21.30 dazniausiai jau miega, keliasi 7-8 val. dienos mieguti ismiega 2-3 val. smile.gif
Atsakyti
mums 1,3m...miegoti einame tarp 22-23h 4u.gif buna ir taip kai to miegelio nesinori mazajam tai gulinejam,zaidziam veliausiai 23:30 uzmiega,bet tai buna retai 4u.gif
Atsakyti
mano dukrytė šiuo metu labai sunkiai eina gulti vakare, užmiegam apie 23 - 24 val., ryte ikeliasi apie 8-9 val. verysad.gif
Atsakyti
Mes visi einam i lova 23 val, pries tai dar knygute paskaitom, o tada miegucio. Mergina savo lovytej pasimuisto ir uzmiega, o keliames 9-10val. Bet ryte parbega pas mus i lova. Neseniai net nepajutau kaip pas mane atejo i lova, atmerkiu akis ogi ziu bigsmile.gif , kad salia miega su meskiu, dar niurna, kad meski prispaudziau lotuliukas.gif pasislink biggrin.gif
Atsakyti
mano dvimete vos uzmiega 23 val, dazniausiai veliau, 7 jau ant koju, pietu miego atsisako miegoti. matyt jai uztenka g.gif
Atsakyti
Maniškiai devintą val. jau miega, nes septintą ryto reikia keltis unsure.gif
Atsakyti